رئیس اورژانس کشور محمدجعفر میعادفر ظهر امروز در آیین کلنگزنی ساختمان ستاد اورژانس لرستان، اظهار داشت: حضور نیروهای اورژانس این استان در صحنه حوادث نسبت به قبل با سرعت بیشتری انجام میشود و مدتزمان رسیدن آنها به محل قابل قبول است.شکایاتی در گذشته مبنیبر طولانی بودن زمان برای حضور اورژانس لرستان در محل حادثه ثبت میشد، اما اکنون این مشکل برطرف شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرمآباد، رئیس اورژانس کشور گفت: 3000 دستگاه آمبولانس فرسوده در سطح کشور وجود دارد که با پیگیریهای انجامشده یک هزار آمبولانس جدید به این ناوگان اضافه خواهد شد.
رئیس اورژانس کشور با تأکید بر اینکه زیرساختها نقش تأثیرگذاری در ارائه خدمات مطلوب به مردم و بیماران خواهد داشت، افزود: طرحهای اورژانس پروژههای سنگین و هزینهبری شده است که بخشی بزرگی از اعتبارات آن را دانشگاهها تقبل میکنند.
وی بیان کرد: تمام اقدامات موردنیاز با تکمیل مجموعه در حال احداث بیمارستان نیایش، آشیانه بالگرد اورژانس هوایی و ساختمان ستاد اورژانس لرستان بهصورت یکپارچه انجام میشود.
میعادفر با اشاره به پرداخت مطالبات کارکنان اورژانس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، گفت: تلاش میشود مطالبات این کارکنان بهموقع پرداخت شود.
رئیس اورژانس کشور ابراز کرد: 3000 دستگاه آمبولانس فرسوده در سطح کشور وجود دارد که با پیگیریهای انجام شده یک هزار آمبولانس جدید به این ناوگان اضافه خواهد شد.
میعادفر با بیان اینکه قرارداد 500 دستگاه آمبولانس جدید منعقد شده است و نمونه نیز مورد تأیید فنی قرار گرفته است، گفت: انتظار میرود تا پایان سال بخش عمدهای از آمبولانسها وارد چرخه عملیات اورژانس کشور شود و 500 دستگاه دیگر نیز در حال پیگیری است.
وی با تأکید به اینکه هماکنون فصل تدوین بودجه و در حال ارائه به مجلس است، ادامه داد: انتظار میرود نمایندگان مجلس شورای اسلامی بودجهای را به صورت مستمر برای خرید آمبولانس لحاظ کنند تا بتوان کمبود آمبولانسها را جبران کرد.
رئیس اورژانس کشور عنوان کرد: یک درصد از محل فروش خودروها در برنامه هفتم برای خرید آمبولانس در نظر گرفته شده است و در اختیار سازمان اورژانس قرار میگیرد که در صحن علنی مجلس نیز تصویب شد.
وی با بیان اینکه ناوگان آمبولانس کشور دچار فرسودگی است، اضافه کرد: با ظرفیت خیران و بر اساس مجوز میتوان یک هزار دستگاه آمبولانس نیز از این طریق بدون عوارض گمرکی وارد کشور کرد.
میعادفر با اشاره به اینکه اورژانس هوایی لرستان دارای سه بالگرد است، ابراز کرد: تأمین قطعات بالگردها از خارج از کشور با توجه به تحریمها زمان بر است و اکنون در چند استان نیازمند قطعاتی هستیم که تلاش میشود بالگرد خرمآباد نیز بهزودی تعمیر و تأمین قطعات شود.
وی یادآور شد: سه هزار و 200 پایگاه اورژانس در سطح کشور فعال است که از این مجموع بیش از یک هزار و 800 پایگاه جادهای و بیش از هزار و 300 پایگاه شهری و 52 پایگاه نیز هوایی است.
ساختمان ستاد اورژانس لرستان به مساحت 6 هزار مترمربع و زیربنای یک هزار و 800 مترمربع در سه طبقه با اعتبار 400 میلیارد ریال احداث میشود.