خانه فامیلی در تهران و لذت زندگی ایرانی

پروژه های برجسته: این روزها شاید خیلی از پدر مادرها به فکر این باشند تا در زمینی که در اختیار دارند سرپناهی برای خود و آینده فرزندانشان فراهم کنند

پروژه های برجسته: این روزها شاید خیلی از پدر مادرها به فکر این باشند تا در زمینی که در اختیار دارند سرپناهی برای خود و آینده فرزندانشان فراهم کنند. تا در کنار آنها و آسوده از فکر خانه آیندشان روزهای خوب و خوشی را به داشته باشند. این بار با چیدانه همراه شوید و نمونه ای از پروژه های طراحی شده با ایده همنشینی اعضای یک خانواده ایرانی را در کنار هم ببینید. خانه فامیلی اثر مهندس فرزاد عظیمی یکی از این خانه های زیبا است. با ما همراه باشید و با گوشه گوشه آن آشنا شوید.

مشخصات پروژه خانه فامیلی

  • معمار: فرزاد عظیمی
  • موقعیت: تهران، ایران
  • تاریخ: 1388
  • مساحت: 850 مترمربع
  • کارفرما: اکبر پسندیده
  • سازه: مسعود تهرانی

درخواست کارفرما داشتن فضاهای زیر بود:

  • یک واحد مسکونی با سه اتاق خواب و فضاهای مرتبط
  • دو واحد مسکونی کوچک‌تر، هر کدام با دو اتاق خواب برای آینده نزدیک فرزندان
  • فضایی مسقف پارکینگ برای پارک سه خودرو
  • حداقلی از یک فضای ورزشی، شامل استخر، سونا و محلی برای چند وسیله ورزشی
  • حیاطی که امکان تجمع خانوادگی را فراهم سازد

زندگی سه خانواده در زمینی کوچک، چنان که سالیان زیادی به درازا بیانجامد؛ چندان که از دیدن فضاها خسته نشوی؛ برای تنهایی‌ات بتوانی جایی به دور از چشم دیگران بیابی، راه بروی، قدم بزن!

مطلب پیشنهادی: مجتمع مسکونی باغ ناژوان، دریچه ای به رویایی سبز در اصفهان

آن‌گاه که از فضای درون آپارتمان خسته می‌شوی، زندگی فردیت را داشته باشی، در استقلال و بدون آنکه به حریمت وارد شوند، نیازمند فاصله‌گذاری در طراحی است.

برای آنکه فضاها جذابیت خود را در طول سالیان از دست ندهند، نیازمند آن است که همیشه دیده نشوند و دید سوم‌ شخص به فضا کاهش یابد؛ فضاها تنها وقتی باید دیده شوند که در آن حضور داشته باشی، یعنی باید از دید اول‌شخص تجربه شوند.

نمونه پروژه اهالی فن چیدانهآپارتمان سپید، ویلایی سه واحدی در لواسان

فضاهای ارتباطی دارای بیشترین اهمیت‌اند؛ باید تعلیق ایجاد کنند و یک ‌مرتبگی، مانند خانه بروجردی‌ها، مانند فیلم‌های هیچکاک و مانند شعرهای بیدل دهلوی.

مطلب پیشنهادی»معماری اصیل ایرانی در خانه بروجردی‌‌ها

بدین‌منظور، بر خلاف عرف رایج که دسترسی واحدها معمولا از یک ورودی و پلکان مشترک صورت می‌گیرد، ورودی واحدهای مسکونی در وجوه مختلف بنا و در دورترین فاصله از یکدیگر، به گونه‌ای جانمایی شده که ساکنین هر واحد ـ پس از وارد شدن به حیاط ـ مسیرهای متفاتی طی می‌کنند.

مطلب پیشنهادی: خانه شماره 47، کاخی در اصفهان تنها در 120 متر زمین

پنجره‌های واحد طبقه بالا، با قابی از فلز محصور شده تا دید بلافاصله ازفضاهای داخلی به حیاط و راهروهای اطراف بنا محدود شود. راه‌های منتهی به حیاط نیز چنان طراحی شده که حیاط تا آخرین لحظه ورود به آن، دیده نشود. دسترسی به فضای ورزشی، هم از داخل بنا و هم از درون حیاط میسر است.

زندگی روزانه در این ساختمان نیازمند دسترسی به فضاهای مختلفی است که رسیدن به آنها از مسیرهای متفاتی امکان‌پذیر بوده و ضمن آنکه همواره دیده نمی‌شوند، امکان تجربیات متفاوتی را برای ساکنین مختلف آن فراهم می‌سازند.

نمونه پروژه اهالی فن چیدانهخانه چهل گره، نمای ساختمان با فرشی از آجر

زندگی در کنار خانواده در یک ویلای خانوادگی واقعا لذت بخش است. اگر می خواهید ویلایی برای دور همی های فامیلی در تعطیلات و آخر هفته ها در جایی نزدیک داشته باشید می توانید قبل از هر اقدامی مطلب در کدام منطقه ییلاقی اطراف تهران، ویلا بخرید؟ را بخوانید.

در چیدانه با پروژه های دیگری که ایده کنار هم زندگی کردن چند خانواده از یک فامیل، زمینه ساز طراحی آنها شده است، آشنا شوید: 5 ویلای رویایی در دهکده خانوادگی خلیلی در مازندران
طراحی ویلای نازدلکده در مازندران برای یک خانواده پر جمعیت
خانه افشاریان ، شاه نشین کرمانشاه
ایل خانه همنشینی مدرن خانواده ایرانی

اگر مشغول ساخت آپارتمان یا ویلا، بازسازی یا تغییر دکوراسیون خانه خود هستید یا به دنبال افراد حرفه ای برای انجام این کار می گردید به اهالی فن چیدانه مراجعه کنید. در آنجا می توانید تصاویر مربوط به افراد یا شرکت های مختلف را ببینید و نمونه کارهای قبلی آنها را بررسی کنید. مناسب ترین افراد را با توجه به بودجه و نیاز هایتان در اهالی فن چیدانه بیابید.

منبع: گردآوری شده در تحریریه چیدانه

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان