ماهان شبکه ایرانیان

نقد فیلم وارونگی بهنام بهزادی از زبان منتقدان سایت Rotten Tomatoes

وارونگی در واقع محصول سال ۱۳۹۴ که در تاریخ ۱ دی ۱۳۹۵ اکران شد. این فیلم به تازگی در سینماهای برون مرزی نیز اکران شده و مورد توجه منتقدان خارجی نیز قرار گرفته است. امروز می خواهیم نقد منتقدان سایت Rotten Tomatoes را درباره این فیلم بخوانیم. البته تاریخ اکران عمومی این فیلم ۲۳ ژوئن ۲۰۱۷ است.

نقد فیلم ” وارونگی ” بهنام بهزادی از زبان منتقدان سایت Rotten Tomatoes

وارونگی در واقع محصول سال 1394 که در تاریخ 1 دی 1395 اکران شد. این فیلم به تازگی در سینماهای برون مرزی نیز اکران شده و مورد توجه منتقدان خارجی نیز قرار گرفته است. امروز می خواهیم نقد منتقدان سایت Rotten Tomatoes را درباره این فیلم بخوانیم. البته تاریخ اکران عمومی این فیلم 23 ژوئن 2017 است.

خلاصه: نیلوفر ( سحر دولتشاهی ) زنی 35 ساه است که با وجود موفق بودنش در زمینه کاری خود توسط خانواده مجبور می شود به همراه مادرش که مریض است به خارج از تهران برود چون آلودگی هوای تهران برای سلامت مادرش خوب نیست. تمرکز بهنام بهزادی در این فیلم روی سنت جامعه ایرانی و نگاه آن به زنان است.

نقد فیلم " وارونگی " بهنام بهزادی از زبان منتقدان سایت Rotten Tomatoes

کارگردان: بهنام بهزادی

مدت زمان فیلم: یک ساعت و 24 دقیقه

بازیگران: سحر دولت شاهی، علیرضا آقاخانی، رویا جاویدنیا، علی مصفا، ستاره پسیانی، ستاره حسینی

ترور جانسون از سایت  Time Out

مانند فیلم های تحسین شده اخیر اصغر فرهادی این فیلم داستان یک خانواده طبقه متوسط تهران است و لایه هایی از مناقشه میان آنها که ناگهان از حالت عادی خارج می شود.

دبرا یانگ از سایت Hollywood Reporter

دودی که کلان شهر تهران را پوشانده است تمام ساختمان ها را خاکستری کرده و ریه مردم را آلوده در فیلم بهنام بهزادی نشانه ای بد شگون است از زمان.

اون گلیبرمن از سایت Variety

بینندگان به نیلوفر نگاه می کنند و احساس ارتباط شدیدی با اشتیاقش که می خواهد هر آنچه در توانش است باشد می کنند. اما او در جامعه ای زندگی می کند که اشتیاق باید جایش را به چیزهای دیگر بدهد.

تارا بردی از سایت  Irish Times

سحر دولت شاهی بازیگری است که می تواند تنها با خیره شدن و ابروهایش احساساتش را بیان کند، رویکرد ظریف بهنام بهزادی کارگردان فیلم این زیبایی را تکمیل می کند.

استفان پوریزو از سایت  Film Ireland Magazine

وارونگی مانند یک فیلم نئو رئالیست است. محیط ملموس و واقعی پدیدار می شود. بازیگران در شخصیت های خود محو شده اند. فیلم آهنگی ندارد و فقط صدای رادیو و زنگ گوشی را می شنوید.

تام برچینو از سایت  The Arts Desk

عناصر درام قوی هستند و صحنه های دقیق فیلم را به نمایش می گذارند – حتی وقتی مقداری ملودرام وارد فیلم می شود، وارونگی همچنان فیلمی واقع گرا و قدرمند است.

Aine O’Connor از سایت  Sunday Independent (Ireland)

هوای آلوده تهران توضیح دهنده مشکل است و در فیلم تاثیر گذار بهنام بهزادی استعاره ای است از ظلم به زنان.

سیمران هنس از سایت Observer (UK)

دولت شاهی زنی است که بین وظایف خانوادگی و خودمختاری گیر کرده است و همه اینها در کسب و کارش به مقابله لا یکدیگر آمده اند.

پائول وایتینگتون از سایت  Irish Independent

این فیلم درباره موضوعی نا خوشایند اما آشنا در جامعه ایران است: کنار گذاشتن زنان با قلدری و تئوکراسی عقب مانده. کارگردانی بهزادی و بازی ظریف و نامحسوس دولت شاهی خشونت آمیز بودن این موضوع را بسیار کمتر کرده است.

 

آنچه در این مقاله خواندید تنها بخشی از نقد منتقدان بود. امتیاز منتقدان به وارونگی در Rotten Tomatoes تا به این لحظه 100 درصد است!

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان