به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) آیتالله غلامرضا فیاضی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، دیشب اول مهر در نشست علمی فرهیختگان کشورهای ایران و اندونزی، در پژوهشگاه مطالعات تقریبی با اشاره به چالشهای امروز جهان اسلام گفت: نخستین چالش جهان اسلام، چالش درونی در میان کشورهای اسلامی است؛ مشکل بزرگ این است که بسیاری از ملل مسلمان از حقایق اصلی اسلامی به دور هستند.
وی اظهارکرد: چالش اول در درون جامع اسلامی است و چالش دوم هم تلاش استکبار جهانی برای تفرقه بین مسلمانان است؛ باید مثل دو برادر باشیم یعنی اختلاف سلیقه مانع از مقابله با دشمن مشترک نشود.
وی افزود: امام راحل در کتاب ولی فقیه فرمودند که از 200 سال پیش آنها برای از بین بردن اسلام برنامهریزی کردند و تربیت اساتید دانشگاه برای اجرای نقشههای استکبارگران از جمله برنامههای آنها در این مسیر بوده است.
این استاد حوزه علمیه بیان کرد: تربیت این اساتید بر اساس مبانی سکولار و الحادی ضروری بود و برخی اوقات از این مهرهها به عنوان جاسوس استفاده میشد و آنها توانستند عشق جوانان مسلمان را از مکه و پیامبر، به سوی غرب متمایل کنند.
دبیر مجمع عالی حکمت اسلامی با بیان اینکه فعالیت علمی دانشمندان اسلامی در حقیقت مسیری است که انبیای الهی دنبال میکردند، عنوان کرد: خداوند بر وجوب تحصیل علوم دینی و تعلیم و تبلیغ آن تاکید موکد دارد و علمای اسلام در همین ورطه مبارک قدم گذاشتهاند.
وی با ذکر این مطلب که وظیفه حوزههای علمیه این است که با این نقشه دشمن که سالها در کشورهای اسلامی اجرا میشده است، مبارزه کنند، گفت: امام راحل احیا کننده برائت از کفار در عصر حاضر است.
وی تاکید کرد: روزی قرار بود که آیات مرتبط با برائت را احصا کنم و در اوایل تصور میکردم که این آیات نهایتا 20 یا 30 آیه باشد، ولی پس از تتبع در این آیات دریافتیم که آیات قرآن پیرامون برائت بیش از 700 آیه است.
فیاضی با بیان اینکه خداوند بر دشمنشناسی تاکید دارد، تصریح کرد: در آیات بسیاری از قرآن آمده است که دشمنان، دشمنان خدا و شما هستند و مسئله برائت از کفار در قلوب مسلمانان، اگر زنده باشد هرگز از کفار تقلید نمیکنند.
وی گفت: امام صادق(ع) در حدیثی بر لزوم دوری از ظواهر و بواطن کفار تاکید دارند؛ ایشان میفرمایند که اگر کسی تشبه به کفار پیدا کرد در معرض از دست دادن ایمانش است که این مسئله باید به جوانان توضیح داده شود که نباید از غربیها به هیچ نحو تقلید کنیم.