به گزارش ایسنا، «محمدعلی طالبی»، در نشست ستاد فرهنگی، اجتماعی و مدیریت و ساماندهی آسیبهای اجتماعی استان، اظهار کرد: با توجه به این که ابلاغ اعتبارات استانی برای برنامههای فرهنگی و کاهش آسیبهای اجتماعی دیرهنگام انجام شد ولی شاهد اجرای برنامههای خوبی از طرف دستگاههای استان بودیم .
وی افزود: سال گذشته در خصوص برنامههای کاهش آسیب اجتماعی در برخی از پروژهها از سازمانهای مردمنهاد با تجربه خواستیم تا وارد عمل شوند و نتیجه نیز مطلوب بود .
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد تصریح کرد: با توجه به اینکه ابلاغ طرح کاهش آسیبهای اجتماعی ملی بود و صرفاً سرفصلها مشخصشده بود و استانها در عناوین برنامههای مربوط به دستگاهها آزاد نبودند لازم دیدیم برنامهها طبق شرایط استان بومیسازی شود .
75 درصد برنامهها اجرایی شده است
«مجید جوادیانزاده» مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری یزد گفت: از سال گذشته این کارگروه برای بررسی چهار آسیب بزرگ اجتماعی اعم از اعتیاد، طلاق، فساد و حاشیهنشینی بر اساس نظر رهبری در دستور کار نظام قرار گرفت و در دولت اقداماتی برای آن آغاز شد .
وی خاطرنشان کرد: هدف از تشکیل این کارگروه انجام کار فوقالعاده و ایجاد تحرک در حوزه مبارزه با آسیبهای اجتماعی است .
جوادیانزاده افزود: ازجمله اقدامات انجامشده برای فعالیت این کارگروه تقسیمکار اجتماعی در حوزه دستگاههای اجرایی است که در شورای اجتماعی کشور تصویب و به استانداریها ابلاغ شد و به 10 دستگاه استانی مربوطه ردیف اعتباری ویژه اختصاص یافت .
این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: در استان یزد تاکنون 75 درصد برنامهها در این کارگروه اجرایی و 25 درصد باقیمانده در صورت تائید طرحهای ارائهشده اختصاص مییابد .