به گزارش ایسنا و به نقل از mnn.com، مایکل هیپکه، اخترفیزیکدان، طرحی را برای ارائه "اتصال اینترنتی بین ستارهای" با نزدیکترین همسایه ستارهای ما یعنی "آلفا قنطورس" راهاندازی کرده است و این فناوری در حال حاضر برای ما در دسترس است.
البته در حال حاضر هنوز کسی از این امکان بهره نبرده است اما این فناوری میتواند روزی برای ارتباطات میانستارهای مفید واقع شده و مورد استفاده قرار گیرد.
فناوری نوین هیپکه میتواند ما را به این فضای میان ستارهای نزدیکتر کند.
این روش از یک پدیده شناخته شده به نام "همگرایی گرانشی" ( gravitational lensing ) استفاده می کند، بدین ترتیب فضای اطراف یک شیء عظیم (مانند خورشید) مانند یک ذرهبین برای تقویت سیگنال عمل میکند. هیپکه برآورد کرده است که یک تلسکوپ حدودا یک متری که در حدود 90 میلیارد کیلومتری از خورشید قرار دارد، میتواند سیگنال را با حداکثر کارایی رله کند.
هیپکه اظهار کرد: "این کار بسیار سادهتر از ساخت تلسکوپ فضایی هابل است زیرا در مقایسه، ایجاد یک ابزار در اینجا بر روی زمین برای ارائه چنین سیگنال پرقدرتی، نیاز به یک منطقه با طول 53 کیلومتر دارد که بزرگتر از مساحت شهر نیویورک است.
این دانشمند بر این باور است که با استفاده از این روش میتوان امکاناتی را که بر روی زمین در دسترس مردم قرار دارد را در فضای میان ستارهای نیز فراهم کرد و از نزدیکترین ستاره برای زمین ویدئو فرستاد.