ماهان شبکه ایرانیان

چطور با یک نوزاد بازی کنیم؟

نوزادان خیلی زود خسته و کسل می‌شوند، و نیاز دارند حداقل در زمان‌هایی که بیدار هستند همیشه یکی از اعضای خانواده شان دور و برشان باشد

نوزادان خیلی زود خسته و کسل می‌شوند، و نیاز دارند حداقل در زمان‌هایی که بیدار هستند همیشه یکی از اعضای خانواده شان دور و برشان باشد. اینجاست که این مسئله ایجاد می‌شود که چطور با یک نوزاد بازی کنیم؟ حتماً لازم نیست تمام زمانی که نوزاد بیدار است با او بازی کنید، گاهی اوقات می‌توانید به او اجازه دهید که در آرامش وسکوت به تحلیل کردن اتفاقات و محیط پیرامونش بپردازد و آن‌ها را احساس کند.

بهترین راه برای بازی کردن با نوزاد این است که آن‌ها را در آغوش بگیرید و سعی کنید به شکلی با او ارتباط برقرار کنید. می‌توانید صداهای ساده از خودتان در بیاورید و به آنها لبخند بزنید، و می‌بینید که به آن‌ها عکس‌العمل نشان می‌دهند. در ادامه این مطلب نکاتی بیان می‌شوند که می‌توانند شما را برای داشتن اوقاتی خوش با فرزند دلبندتان کمک کنند:

چرا نیاز است بدانیم چطور با یک نوزاد بازی کنیم؟

1.نوزادتان را بشناسید:

بازی کردن با فرزندتان بهترین راه برای شناخت بهتر فرزندتان و گذراندن اوقاتی خوش و ارزشمند با اوست. ممکن است که خیلی هم آسان نباشد اما قطعاً لذت بخش خواهد بود. شما برای شروع به این کار فقط به چند ساعت زمان و نوزاد دلبندتان احتیاج دارید.

2.تحکیم پیوند رابطه بین شما و فرزندتان:

بازی کردن باعث تحکیم و تقویت رابطه شما و فرزندتان می‌شود. هر دو نفر شما شناخت بیش تری نسبت به یکدیگر پیدا خواهید کرد و به خوبی می‌توانید به هم اعتماد کنید. علاوه بر این نوزاد احساس دوست داشته شدن را درک می‌کند و این باعث می‌شود که احساس امنیت داشته باشد که این احساس امنیت برای پرورش یافتن او فوق‌العاده است. 

3.یک ورزش و تمرین خوب برای نوزاد:

این بازی‌ها کمک می‌کند تا مغز فرزندتان به سرعت رشد و پرورش پیدا کند. آن‌ها می‌توانند از تجربیاتی که در حین بازی به دست می‌آورند استفاده کنند، چیز‌های جدید یاد بگیرند و به ایده‌های خود درباره محیط پیرامون‌شان شکل و فرم ببخشند.

4.مهارت کلامی فرزندتان را پرورش دهید:

قسمت عظیمی از مهارت کلامی فرزندتان به چگونگی برقراری ارتباط شما با آن‌ها بستگی دارد. هرچه بیش‌تر با آنها حرف بزنید، آن‌ها سریع‌تر شروع به فهمیدن و تولید صدا از خودشان می‌کنند. بنابراین حتی اگر فرصت کافی برای بازی کردن با فرزندتان ندارید، حداقل درباره هر کاری که در حال انجامش هستید با آنها حرف بزنید.

5.شخصیت نوزادتان را بشناسید:

بازی کردن با فرزندتان به شما کمک می‌کند که ابعاد شخصیتی او را بهتر بشناسید. به طور مثال اگر نوزاد شما بازی‌های پر تحرک دوست داشته باشد به احتمال زیاد شخصیتی پویا و پر جنب و جوش و در صورتی که به بازی‌های آرام و وابسته به مشاهده بهتر علاقه بیش تری نشان دهد شخصیت آرامی دارد.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان