ماهان شبکه ایرانیان

بدبینی عامل لذت نبردن از زندگی

آیا تا به حال با افرادی که به همه ‌چیز و همه‌کس بدبین هستند مواجه بوده‌اید؟ وقتی به این افراد می‌گوییم که بهتر است فکری به حال خود کنند و هر چه سریع‌تر یک اقدام درمانی انجام دهند، پاسخ می‌دهند که نیازی به مشاور و پزشک ندارند

بدبینی عامل لذت نبردن از زندگی
آیا تا به حال با افرادی که به همه ‌چیز و همه‌کس بدبین هستند مواجه بوده‌اید؟ وقتی به این افراد می‌گوییم که بهتر است فکری به حال خود کنند و هر چه سریع‌تر یک اقدام درمانی انجام دهند، پاسخ می‌دهند که نیازی به مشاور و پزشک ندارند. آنها مدام برای توجیه این شیوه فکری غلط خود در پی دلیل‌تراشی و توجیه هستند. با اینکه بدبینی به خودی خود یک عارضه و مشکل جدی برای افراد محسوب می‌شود و می‌تواند مانع لذت بردن آنها از زندگی خود شود اما می‌تواند عوارض جدی روی سلامتی فرد بدبین داشته باشد. به عقیده من اگر آدم‌های بدبین بدانند که این حالت و احساسی که در قبال هر مساله دارند و افکار منفی‌شان چه ضررهایی برایشان دارد، حتما به موقع برای درمان خود با یک مشاور صحبت خواهند کرد.
از جمله عوارض بدبینی می‌توان به افسردگی، اضطراب و مشکلات ارتباطی با دیگران و بر هم خوردن نظم خواب و خوراک اشاره کرد. این جنبه فکری خاص که با دید شک و دودلی به همه محرک‌های محیطی می‌نگرد مدام به فرد اضطراب وارد می‌کند که مبادا اتفاقی افتاده باشد، مبادا فلانی توطئه‌ای کند و در محل کار یا خانواده چنین و چنان شوم و خلاصه این نگرانی گاهی جنبه ترس و فوبیا ایجاد می‌کند. فرد بدبین می‌گوید چیزی در پشت این واقعیت که می‌بینم وجود دارد و من از آن مطلع نیستم! این حالت‌ها حتی افکار تکراری از یک مساله غیرواقعی را در ذهن فرد باعث می‌شود و ممکن است وسواس‌گونه باشد. تفکر منفی داشتن درباره هر پدیده‌ای در زندگی موجب می‌شود از زندگی لذت نبریم.
فرد بدبین از بس با دیده شک و تردید در افراد می‌نگرد، ارتباط خود را با آنها مخدوش می‌کند. حتی شریک زندگی او نیز از اینکه دایم باید سعی کند وی را متقاعد سازد و بگوید کاسه‌ای زیر نیم کاسه نیست خسته می‌شود و کم‌کم صحبت‌های بین آنها محدود شده و روابط‌شان خدشه‌دار می‌شود، چرا که تصمیم می‌گیرد کمتر درخصوص مسایل مختلف با شریک بدبین خود صحبت کند و مجبور نباشد تفسیرهای او را از هر حرف یا حرکتی که هیچ منظور و مقصودی در پشت خود پنهان نداشته است، بشنود. به هر حال مشاوره‌درمانی الزامی است و شاید لازم باشد تلفیقی از مشاوره و دارودرمانی انجام گیرد. برخی ترشحات بیوشیمیایی مغز ممکن است اشکال داشته باشد وهمین تجویز به موقع صورت نگیرد و داروها تعادل بیوشیمیایی لازم برقرار
می‌کنند و افکار درست شکل می‌گیرند و بیماری بدبینی فرد درمان می‌شود. پس نباید در صورت صلاحدید پزشک، از خوردن دارو امتناع کنید.
منبع: www.salamat.com
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان