رهایی بخش جهان
نویسنده: محمدحسین رحیمیان
رقعی، 224 صفحه، انتشارات عصر ظهور
این کتاب در هفت بخش، ره یافتی به آشنایی با نور وجود پدر مهربان جامعة بشری، حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه است. مؤلف در آغاز با اشاره به حادثة غدیر خم، اجرای ولایت حضرت علی علیه السلام را با ظهور حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه می داند و به لزوم شناخت انسان معاصر و جامعة انسانی از امام زمان عجل الله تعالی فرجه می پردازد.
هم چنین مؤلف با احادیثی از حضرت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و امیر مؤمنان علیه السلام، تصویری از سیرت و محبت و نیز مقام و عظمت حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه را نقش می کنند و علل غیبت و مشخصات دوران غیبت را شرح می دهند.
انتظار و ارزش آن، وظیفة منتظران و آماده باش دائم، آثار دعا بر امام زمان، امامان و دعا در تعجیل فرج آن وجود مقدس، از جمله مباحث این کتاب است. در پایان نیز به چگونگی استقرار کامل عدالت جهانی در زیر سایة پرچم نورانی و رهایی بخش جهان اشاره می شود.
«من مایة آرامش و امنیت اهل زمین هستم، همان گونه که ستارگان موجب امنیت آسمانیان هستند.»
آماده باش یاران امام زمان عجل الله تعالی فرجه
نویسنده: استاد حسین گنجی
رقعی، 208 صفحه، انتشارات طوبای محبت
کتاب، مجموعه سخنرانی های آقای حسین گنجی در موضوع مهدویت است که با بیانی ساده و روان در پی یافتن معنای صحیح انتظار است. مؤلف محترم می کوشد با توجه به حدیثی از امام صادق علیه السلام، ویژگی های یاران امام زمان عجل الله تعالی فرجه را برشمرد و نیز ارزشمندی انتظار، نقش تقوا و تهذیب نفس در انتظار و هم چنین ویژگی های منتظران را بیان کند.
لطف و برکات وجودی امام زمان عجل الله تعالی فرجه، فایدة انتظار، اهمیت رابطة معنوی با حضرت، راه های ارتباط و موانع ارتباط، از دیگر مباحث این کتاب است.
هم چنین مؤلف در فصلی مشروح نیز آفت های دوران غیبت و بایدها و نباید ها در زمان ظهور را شرح می دهد. «به یمن و خجستگی امام زمان عجل الله تعالی فرجه، به همة خلق، روزی داده می شود و به برکت وجود ایشان، زمین برقرار و آرام است.»
ندبه های دلتنگی
نویسنده: رضا بابایی
رقعی، 80 صفحه، نشر موعود
«هیچ شمعی نیست که به امید سپیدة ظهور، تا صبح فرج، در شبستان انتظار نسوزد.
با تو از کدام دلتنگی خود بگویم؟ از تلخی فراق، یا سختی طعنه هایی که می شنویم و دل خسته از آن می گذریم؟»
این کتاب، شاخه گل احساسی است که به آستان پربرکت مولا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه تقدیم شده است، دل گویه هایی آراسته به ادب و نظم.
مؤلف در چهارده فراز عاشقانه، از دلتنگی های قلب خستة خود با منجی چهاردهم سخن می گوید و حدیث روزهای تاریک و بدون خورشید را تکرار می کند.
«ای همة آرزوهایم!
من اگر مشتی گناه و شقاوتم، دلم را چه می کنی؟ با چشم هایم که یک دریا گریسته اند، چه می کنی؟ به ندبه های من که در هر صبح غیبت، از آسمان دل تنگی هایم فرود می ایند، چگونه نگاه خواهی کرد.»
تلاشگر پنهان
نویسنده: محمدرضا فؤادیان
چاپ اول، بهار 138
ایا غیبت امام زمان عجل الله تعالی فرجه به معنای این است که حضرت هیچ کاری انجام نمی دهند و از اخبار و حوادثی که در جهان و پیرامونش اتفاق می افتد و حتی احوال پیروانش اطلاع ندارند؟ ایا حضرت در پس پردة غیبت در انتظار اذن پروردگار نشسته اند تا ظهور نمایند، و از آن زمان، دوران تلاش و کوشش آن رهبر یگانة دوران آغاز می گردد؟ یا برعکس، او کوشاترین و سخت کوش ترین انسان زمان است؟ شتابنده به سوی نیکی ها و بزرگواری هاست، و با این که پیروانش او را به فراموشی سپرده اند، او همواره آنان را یاد می کند؟
کتاب «تلاش گر پنهان» پاسخی است به این پرسش ها. نویسندة محترم کوشیده است با بهره گیری از ایات، روایات، ادعیه، زیارات و تشرفات، حضور «پادشاه پنهان» را در لحظه لحظة زمان و نقطه نقطة مکان بنمایاند و ثابت کند که ناپیدایی و نهان زیستی به معنای خاموشی نیست.
تعداد کلمات: 89/معرفی کتاب
مهدویت در سینمای غرب
محسن کرمی
دنیای غرب خود را فرشتة نجاتی جلوه می دهد که قرار است جهان بشری را از فاجعه ای که رخ خواهد داد، نجات بخشد!
ایندة جهان و این که جهان به چه سمت و سویی در حرکت است و ایا ظلم و ستم در جهان پایان می یابد و عدالت در جهان گسترده می شود، یا چنین اتفاقی هرگز رخ نخواهد داد، از پرسش هایی است که همة مردم از قدیم به آن فکر می کرده اند و می کنند.
قرآن کریم ما را به ظهور یک منجی و نجات دهنده بشارت داده است: یکی از فرزندان پیامبر صلی الله علیه و آله ظهور خواهد کرد و جهان را از ظلم و بیداد پاک می نماید و حکومت عدل اسلامی در جهان فراگیر می شود.
مفهوم انتظار که در فرهنگ شیعه جایگاه ویژه ای برای خود باز کرده، باعث شده است همة جریان ها و اتفاقات مهم سیاسی و اجتماعی شیعیان، رنگ و بوی «انتظار» داشته باشد و انتظار در این فرهنگ، مفهومی است که باعث می شود انسان، ظلم و ستم را نپذیرد و در مقابل آن بایستد.
سینما غولی است با ظاهری آراسته و دارای جاذبه های متنوع و متعدد. این غول که گاه پنجه های خود را در دستکشی ظریف و زیبا مخفی می دارد، می تواند بر ذهن و روح آدمیان چنگ بیندازد، ذهن ما را از اطلاعات پر کند و یا اطلاعاتی را از آن بیرون بکشد. سینما در قلب ها و روح ها نیز می تواند تأثیر بگذارد. همة توانایی سینما در قدرت تصویر نهفته است. تصویر یعنی آن چه دیده می شود. در سینما می توان واقعیت ها را نشان داد و دیگران را با آن ها آشنا ساخت و هم می توان هر واقعیتی را به صورت وارونه منعکس کرد. از زمانی که فیلم و سینما اختراع شد، قدرت های بزرگ جهان به این فکر افتادند که می توانند از این تکنولوژی برای منافع خود استفاده کنند. آنان با سرمایه گذاری کلان و گسترده کوشیده اند، خود را صاحب برترین قدرت سینمایی سازند تا بتوانند آن چه می خواهند به جهان دیکته کنند و اهداف خود را در جهان پیش برند. یکی از اهداف اصلی جهان غرب، بخصوص آمریکا این است که خود را آقای جهان معرفی کنند تا بر جهان حاکم شوند. آنان این هدف را با تبلیغ این که آنان نجات دهندة جهان هستند دنبال می کنند.
ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه یکی از خطراتی است که آنان در پیش روی خود می بینند. فردی که با قیام خود، ظلم و ستم را نابود می سازد. آنان به شکلی خود را با این اتفاق بزرگ روبه رو می بینند و از این رو به مقابله با آن برخاسته اند. یکی از برنامه های آنان برای مقابله با اسلام و ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه، این است که با سینما، چهرة آن امام را مخدوش کنند. آنان در بسیاری از فیلم های خود سعی می کنند به مردم القا کنند که یک فاجعة عظیم، جهان بشری را تهدید می کند و اتفاق و جنگ بزرگی به زودی رخ خواهد داد و خیر و شر در مقابل یک دیگر می ایستند و چون مردم جهان قدرت مقابله با شرّ را ندارند، به آمریکایی ها پناه می آورند و آمریکایی ها بخصوص یهودیان با شجاعت، خود را به خطر می اندازند تا فرشتة نجات جهان بشری شوند.
این تلاش در فیلم هایی نظیر «نوسترا داموس»، «آرماگدون» و «روز استقلال» دنبال می شود. در فیلم نوسترا داموس که بر اساس پیشگویی فردی به نام «میشل نوسترا داموس» در رابطه با ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه ساخته شده، سعی کرده اند آن امام را فردی عرب، با چهره ای خشن نشان دهند که با فشار یک کلید، موشک های اتمی را به سوی اروپا و آمریکا می فرستد. هدف از ساخت این نوع فیلم ها، این است که ملت های آمریکا و اروپا، علیه ایران و مسلمانان بسیج شوند تا به خیال آنان، انقلاب جهانی حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه تحقق نیابد و ابرقدرتی آنان پابرجا بماند.
اهداف شومی که جهان غرب، بخصوص صهیونیست ها با مهارت و جدّیت دنبال می کنند، ما را به این فکر وا می دارد که ما چه وظیفه ای در قبال امام زمان عجل الله تعالی فرجه و تبلیغات وسیع دشمنان ایشان داریم و ایا به وظایف خود عمل نموده ایم؟
اگر تلویزیون و سینما می تواند افکار مردم را تغییر دهد و غرب از آن بهره می برد تا خرافات و افکار پلید خود را به عنوان حقیقت در بین مردم جهان رواج دهد، ما چگونه باید در مقابل آن ها بایستیم؟ به نظر می رسد یکی از بهترین راه های مقابله با آن ها، ساخت فیلم هایی جذاب است که در آن ها واقعیت ها به نمایش در ایند.
با نمایش واقعیت ها به صورت هنرمندانه، همة تلاش های غرب علیه موضوع مهدویت، مانند قالب یخی در آفتاب گرم و سوزان آب می شود.
امام زمان عجل الله تعالی فرجه یک حقیقت زنده است، یک حقیقت نجات بخش. اگر مردم جهان او را به خوبی بشناسند، به او عشق می ورزند و از جان و دل او را می پذیرند.
سوتیتر
آنان در بسیاری از فیلم های خود سعی می کنند به مردم القا کنند که یک فاجعة عظیم، جهان بشری را تهدید می کند و اتفاق و جنگ بزرگی به زودی رخ خواهد داد و خیر و شر در مقابل یک دیگر می ایستند و چون مردم جهان قدرت مقابله با شرّ را ندارند، به آمریکایی ها پناه می آورند و آمریکایی ها بخصوص یهودیان با شجاعت، خود را به خطر می اندازند تا فرشتة نجات جهان بشری شوند
اگر تلویزیون و سینما می تواند افکار مردم را تغییر دهد و غرب از آن بهره می برد تا خرافات و افکار پلید خود را به عنوان حقیقت در بین مردم جهان رواج دهد، ما چگونه باید در مقابل آن ها بایستیم؟ به نظر می رسد یکی از بهترین راه های مقابله با آن ها، ساخت فیلم هایی جذاب است که در آن ها واقعیت ها به نمایش در ایند