به گزارش ایسنا، حجتالاسلام شهیدی که در جلسه شورای اداری استان لرستان سخن میگفت، هدف از تشکیل این سازمان را رسیدگی به شهدای قبل از انقلاب عنوان کرد و افزود: آماری که در رابطه با شهدای آن زمان داریم متفاوت است چرا که خانوادهها از ترس اینکه پهلوی دوباره روی کار بیاید به صورت مخفیانه شهدای خود را دفن میکردند.
شهیدی خاطرنشان کرد: زمانی که جنگ تحمیلی شروع شد این آمار بالا رفت و هم اکنون 225 هزار شهید به ثبت رسیده که 180 هزار مربوط به دفاع مقدس و 17 هزار شهید ترور هستند. همچنین طبق آمار حدود 560 هزار جانباز و 43 هزار آزاده داریم؛ در مجموع حدود 3 میلیون و 300 هزار ایثارگر تحت پوشش سازمان است که شامل والدین، همسر و فرزندان آنان نیز میشود.طبق اساسنامه مصوب شورای مجلس وظیفه ما در دو شاخه تعریف میشود که شامل تامین معیشت و زندگی آنان و اقدامات فرهنگی برای نگهداری و نهادینه کردن فرهنگ شهادت است.
شهیدی همچنین گفت: آماری که در رابطه با مدافعین حرم وجود دارد نشان میدهد که همین ایثارگران و جانبازان هستند که در صحنه و پا در رکاب ایستادهاند؛ باید نسبت به خدمت به آنان کمر همت ببندیم.
حجتالاسلام سید علی محمد شهیدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور در حاشیه شورای اداری در جمع خبرنگاران از وجود 67 هزار فرزند ایثارگر بیکار در کشور خبر داد و اظهار کرد: مسئله اشتغال تنها مربوط به بنیاد نیست و در تمام دنیا وجود دارد. طی چند سال اخیر حدود 60 هزار شغل ایجاد شده که 35 هزار شغل از محل سهمیه یک چهارم محقق شده است.همچنین با پرداخت وامهای خوداشتغالی و سرمایهگذاریهای بنیاد،بیش از 25 هزار شغل طی این سه و نیم سال گذشته ایجاد شده است و تمام دغدغه و سعی ما این است که برای این افراد شغل ایجاد کنیم و در بنیاد در حد معقولی از تمامی این ظرفیتها استفاده خواهد شد.
شهیدی اقدامات سازمان اقتصادی کوثر را در استان مطلوب عنوان کرد و افزود: این سازمان در استان لرستان نسبت به سایر استانها خوب عمل کرده و در چند موردی نیز که در جلسه امروز ذکر شد تا حد توان و سرمایهای که دارد اقدام خواهد کرد.