ماهان شبکه ایرانیان

مفافع غذایی بزرگ ترین پرنده دنیا

گوشت شترمرغ و خواص آن: انرژی و درشت مغذی ها: گوشت شترمرغ که در گروه گوشت های قرمز طبقه بندی می شود، از ارزش غدایی بسیار بالایی برخوردار است، به طوری که می توان گفت یکی از کم چرب ترین وسالم ترین نمونه های گوشت قرمز در دسترس است، میزان چربی آن کمتر از ۱/۲ درصد می باشد که یکی از خواص مهم و قابل توجه در بازار مصرف کنونی به شمار می رود

مفافع غذایی بزرگ ترین پرنده دنیا

گوشت شترمرغ و خواص آن:
انرژی و درشت مغذی ها: گوشت شترمرغ که در گروه گوشت های قرمز طبقه بندی می شود، از ارزش غدایی بسیار بالایی برخوردار است، به طوری که می توان گفت یکی از کم چرب ترین وسالم ترین نمونه های گوشت قرمز در دسترس است، میزان چربی آن کمتر از 1/2 درصد می باشد که یکی از خواص مهم و قابل توجه در بازار مصرف کنونی به شمار می رود. به علاوه انرژی و کلسترول آن نیز از گوشت مرغ پایین تر است. به همین دلیل گوشت شترمرغ برای بیماران قلبی- عروقی، افراد دچار چربی خون بالا و کسانی که دچار چاقی هستند، غذای بسیار مناسبی می باشد. گوشت شترمرغ پروتئینی در حد مطلوب، رنگی قرمز و طعمی شبیه گوشت گوساله دارد و نسبت پروتئین به انرژی گوشت شترمرغ، نیز در مقایسه با دیگر گوشت ها بالاتر است.
ریزمغذی ها: این گوشت نیاز بدن به ویتامین B3 (نیاسین) را تأمین می کند و نسبت به سایرگوشت ها مقادیر بیشتری ویتامین های A,C,B1,B2 دارد.
گوشت شترمرغ دارای میزان لازم و مطلوبی کلسیم و آهن است و لذا برای افراد کم خون و زنان باردار انتخاب مناسبی خواهد بود این گوشت، دارای مواد معدنی مانند روی و منیزیم است. از طرف دیگر میزان کم سدیم در گوشت شترمرغ(43 میلی گرم)، در مقایسه با 63و 77 میلی گرم در 100 گرم مرغ و گوشت گاو، استفاده از آن را برای افرادی که دچار فشار خون بالا هستند ممکن می سازد. با توجه به این مطالب، گوشت شترمرغ دارای مواد مغذی در سطح ایده الی است که ناشی از تعادل و توازن ترکیبات غذایی در آن می باشد.
نحوه مصرف: گوشت شترمرغ عضلانی است و به راحتی از استخوان بافت رابط جدا می شود. گوشت شترمرغ، طعم خاص و قابل تشخیص دارد و در مقایسه با انواع گوشت ها، هضم پذیر و نرم تر است و احتیاج به زمان پخت بالایی ندارد. همچنین به خاطر مزه خاصش احتیاجی به آماده سازی و افزودن ادویه های تند ندارد. به دلیل خواص رژیمی و ترکیبات شیمیایی مناسب گوشت شترمرغ، این گوشت به ورزشکاران به خصوص افرادی که دارای فعالیت طولانی مدت هستند (شناگران، دوچرخه سواران، پهلوانان و دوندگان ماراتن) و افرادی که بیماری آنها به تازگی بهبود یافته و همچنین جوانان توصیه می شود.
منبع:نشریه دنیای تغذیه - ش100
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان