اوایل تابستان امسال، انسانها عکسهای سلفی خودشان را برای مهندسان و دانشمندان کامپیوتر که به دنبال یافتن الگوریتمی برای زیبایی انسان بودند ارسال کردند تا آنها بتوانند با الگوریتمی که طراحی کرده بودند زیبایی آنها را توسط هوش مصنوعی بسنجند.
برای این الگوریتم 6 حالت قضاوت بر اساس چینوچروک صورت، تقارن صورت رنگ پوست و همچنین پارامترهای دیگری برای انتخاب زیباترین مرد و زن در میان سنهای مختلف 18 تا 69 سال آموخته بودند. این عکسها بر اساس نرمافزاری برای کامپیوتر اصلی فرستادهشده بود. ویژگی این عکسها خام بودن آنها است که نباید بدون آرایش و همچنین عینک گرفته میشد. برای سنهای بالای 65 داشتن موی طبیعی هم یکی از موارد بود.
بیش از 60000 عکس از طرف مردم برای نرمافزار آپلود شده بودند و برندگان بعد از انجام پروسهها مشخصشدهاند. الکس ژاوّرونکوف (Alex Zhavoronkov) که مسئول و مدیرعامل شرکت تولیدکننده این نرمافزار و بخشی از اعضای اجرایی این برنامه بودند خاطرنشان کرد دو کامپیوتر دارای هوش مصنوعی بالا این پردازشها را انجام داده است. نتایج به طرز شگفتانگیزی، عجیب بودند و انتظارات آنها را نقش بر آب کرد.
او در گزارشی که به آبزرورف سایت خبری (the Observer) داده است گفته است: مسلماً برای رباتها زیبایی ازآنچه برای ما تعریف میشود متفاوت است. برای رباتها جذابیت تعریف دیگر دارد. ما درانتخابهای خودمان معمولاً علایق و سلیقههای شخصی را وارد میکنیم.
این مسابقه زیبایی هدف خاصی جز برای تفریح نبود. هدف بلندمدت این گروه مبارزه با پیری زودرس و تشخیص ان از روی چهره فرد جوان است.
الکس ژاوّرونکوف (Alex Zhavoronkov) اضافه کرده است: ما در اقدام بعدی سعی خواهیم کرد الگوریتمی را برای کامپیوتر و هوش مصنوعی خودمان تعریف کنیم تا بتوانیم بر اساس چهره افراد به آنها بگوییم که آیا او از سلامت کافی برخوردار است یا نه. این کار برای ارزیابی سلامت بیماران بهصورت آنلاین بسیار مهم و حیاتی است. او درباره الگوریتم جدیدشان توضیح داد که سلامتی انسانها را میتوانیم بر اساس چینوچروکهایی که بر صورتشان میافتند تشخیص داد. در این الگوریتم به افراد موردمطالعه دو حالت پیشنهاد داده خواهد شد، حالتی که در صورتشان چینوچروک باشد و حالتی که صورتشان صاف باشد. سپس الگوریتم به کمک انسان خواهد آمد تا به او بگوید آیا او از سلامتی کافی برخوردار است یا نه. او امیدوار است بتواند پلتفرمی را تهیه کند که هوش مصنوعی بتواند به انسانها در سلامت کمک کند.
با نگاه کردن به عکسهای انتخابشده میتوانید به تنوع ایجادشده پی ببرید. 11 درصد از شرکتکنندگان سیاهپوست هستند. الکس ژاوّرونکوف (Alex Zhavoronkov) در مورد اینکه چرا یکی از رنگینپوستان برنده نفر برتر زیبا نشده است توضیح داد که این بک مشکل فنی بوده است و هدف و قصدی دران بکار نرفته است. او افزود، به علت اینکه ما از تمام نقاط دنیا پذیرنده بودیم، از تمامی کشورها برای ما عکس فرستادن کشورهایی در آسیا همانند هند که تنوع رنگی خاصی وجود دارند. علاوه بر این برای عکسهایی که ارسالشده است پسزمینه متحدی استفادهنشده است و رنگهای تیره معمولاً برای کامپیوتر و الگوریتم ما بهعنوان رنگ پوست شناختهشده است و نتوانسته است بهدرستی رنگها را از هم جدا کند. بهاینعلت رنگینپوستان کمتر دیده میشوند.
او گفت: این عملکرد میتواند زمانی که تمام ملیتها با یکشکل عکس ارسال کنند، توسعه یابد و حمل بر تبعیض قرار نگیرد.
در حقیقت، میتوانیم اعتراف کنیم این مشکلات فنی میتواند منجر به سوءتفاهمهای نژادی شود، بسیاری از گروههای توسعه مابعد از این اتفاق سعی کردند بر روی قسمت آنالیز رنگ الگوریتم خود تمرکز بیشتری داشته باشند.
Beauty.AI
Beauty.AI
Beauty.AI
Beauty.AI
Beauty.AI
Beauty.AI
Beauty.AI
Beauty.AI
Beauty.AI
اگر شما هم در این برنامه شرکت کرده بودید، به دنبال عکس خودتان در میان برندگان بگردید.