ماهان شبکه ایرانیان

کارشناس ارشد مکاترونیک عنوان کرد

۶۰۰ هزار معلول دچار ناتوانی جسمی و حرکتی در کشور/ تولید دستگاهی برای حمل بیماران

کارشناس ارشد مکاترونیک با اشاره به تولید دستگاه حمل بیمار گفت: ۶۰۰ هزار معلول دچار ناتوانی جسمی و حرکتی می‌توانند از این دستگاه استفاده کنند

600 هزار معلول دچار ناتوانی جسمی و حرکتی در کشور/ تولید دستگاهی برای حمل بیماران

کارشناس ارشد مکاترونیک با اشاره به تولید دستگاه حمل بیمار گفت: 600 هزار معلول دچار ناتوانی جسمی و حرکتی می‌توانند از این دستگاه استفاده کنند.

به گزارش به نقل از فارس، احسان حاجی‌بابایی کارشناس ارشد مکاترونیک در مراسم رونمایی از دستگاه حمل بیمار اظهار داشت: سنگینی بیمار خستگی پرسنل، سر خوردن ملحفه و سر خوردن تخت یا برانکارد از جمله مسائلی است که ممکن است موجب آسیب به بیمار حین حمل شود، لذا بر همین اساس تولید دستگاه حمل بیمار مدنظر قرار گرفت.

وی افزود: طی تحقیقاتی که در آمریکا به عمل آمده هزینه‌های مستقیم و غیرمستقیم مرتبط با آسیب کمری 24 میلیارد دلار بوده، بنابراین آنها تصمیم گرفتند تا با تصویب لایحه‌ای حمل بیمار با دست را ممنوع کنند. بنابراین اکنون اجازه حمل دستی بیمار وجود ندارد.

کارشناس ارشد مکاترونیک با اشاره به اینکه در کشور حدود 920 بیمارستان وجود دارد، گفت: 300 هزار معلول نیز دچار ناتوانیی جسمی و حرکتی بوده که حدود 10 هزار نفر از آنها هم با بیماری‌های دیگری مثل دیستروپی عضلانی همراه هستند.

مدیرعامل شرکت میثیا صنعت ادامه داد: نمودار جمعیتی ایران نشان می‌دهد که کشور به سمت سالمند شدن پیش می‌رود و تا 10 سال آینده به جمعیت معلولان و ناتوانان جسمی و حرکتی افزوده می‌شود، لذا استفاده از دستگاه حمل بیمار بسیار حائز اهمیت خواهد بود.

حاجی‌بابایی با بیان اینکه دستگاه حمل بیمار در سه مدل برای انواع بیمارها طراحی شده است، گفت: نمونه خارجی این دستگاه قیمتی حدود 3 هزار یورو دارد ولی نمونه داخلی تولیدشده علی‌رغم اینکه کیفیتی شبیه معادل خارجی داشته، قیمت آن یک چهارم معادل اروپایی است.

وی خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌شود حدود 10 هزار مورد دستگاه حمل بیمار نیاز داریم تا بتوانیم در اختیار مراکز توانبخشی، بیمارستان‌ها و معلولان قرار دهیم.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان