بر اساس اطلاعات ارائهشده، کوالکام برای حفظ جایگاه خود درصدد توسعهی تراشههای پردازشی میان رده و رده پایین بهمنظور استفاده در گوشیهای هوشمند ارزانقیمت بازار است. شنیدهها نشان از این دارند که این کمپانی تراشههای اسنپدراگون 630، 635 و 660 را در دست توسعه دارد.
اطلاعات ارائهشده نشان از این دارند که دو تراشهی اسنپدراگون 635 و اسنپدراگون 630، نسخههای بهبودیافتهی تراشهی بهینهی اسنپدراگون 625 هستند که شیائومی در گوشی هوشمند ردمی نوت 4 ایکس مورد استفاده قرار داده است. اسنپدراگون 625 را باید یک تراشهی بسیار بهینه از نظر انرژی مصرفی خواند که حرارت بسیار پایینی تولید میکند و همچنین عمر باتری در آن افزایش پیدا کرده است. انتظار میرود اسنپدراگون 635 و اسنپدراگون 630 نیز ویژگیهای مشابهی از نظر مصرف انرژی داشته باشند.
بر اساس اطلاعات فاش شده، هر دو تراشهی میان رده از وجود هشت هستهی Cortex-A53 بهره میبرند. البته شماری از گمانهها حکایت از این دارند که کوالکام شاید از هستههای Cortex-A73 بهره ببرد، البته این موارد در حد شایعه هستند و باید دید کوالکام چه نوع هستههای پردازشی در تراشهی خود مورد استفاده قرار خواهد داد. از مشخصات فنی تراشههای اسنپدراگون 630 و اسنپدراگون 635 باید به پشتیبانی از حافظهی رم LPDDR3، ارتباط مخابراتی LTE Cat. 7 با فرکانس پردازشی 2.0 تا 2.2 گیگاهرتز اشاره کرد. همچنین به نظر میرسد کوالکام پردازندهی گرافیکی آدرنو 506 را در تراشههای خود استفاده خواهد کرد.
از سوی دیگر باید به تراشهی اسنپدراگون 660 اشاره کرد که بر اساس شنیدهها، مبتنی بر لیتوگرافی 14 نانومتری LPP سامسونگ با هشت هستهی پردازشی تولید خواهد شد. شنیدهها حکایت از این دارند که این تراشهی پردازشی با بهرهگیری از چهار هستهی Cortex-A73 و چهار هستهی Cortex-A53 راهی بازار خواهد شد. از جملهی مشخصات فنی دیگر این تراشه باید به پردازندهی گرافیکی آدرنو 512، حافظهی رم دو کاناله LPDDR4X-1866، پشتیبانی از سنسور دوربین تا 24 مگاپیکسل و شبکهی ارتباطی LTE Cat. 10 اشاره کرد. شنیدهها حاکی از این هستند که گوشیهای هوشمند اوپو، ویوو و شیائومی از این تراشه بهره خواهند برد.