ماهان شبکه ایرانیان

بسته فرهنگی میزان:

سکوت فریماه فرجامی شکست/از حذف ماجرای نیمروز تا انتخاب نفس به عنوان نماینده اسکار+عکس

بیست و هشتمین روز از شهریور ماه ۹۶ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه هنر و فرهنگ روبرو بود که از جمله مهم‌ترین آنها می‌توان به انتخاب فیلم نفس به عنوان نماینده ایران در اسکار ۲۰۱۸ اشاره کرد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، بیست و هشتمین روز از شهریور ماه 96 با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه هنر و فرهنگ روبرو بود که از جمله مهم‌ترین آنها می‌توان به انتخاب فیلم نفس به عنوان نماینده ایران در اسکار 2018 اشاره کرد.

مصاحبه فریماه فرجامی پس از ماه‌ها سکوت و اعلام بازگشت وی به عرصه بازیگری با فیلمی از مسعود کیمیایی از دیگر اخبار مهم سینما در روز جاری بود.

هیچکس بعد از کم کاری‌ام به من سر نزد/لیلا حاتمی سیمرغ بلورینش را به من هدیه داد/ دلتنگ سینما هستم

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان فریماه فرجامی بازیگر با سابقه سینما سالهاست که به علت بیماری از این عرصه دور شده است. این بازیگر سینما بعد از نقش‌آفرینی‌های شاخص در آثاری همچون سرب، مادر، نرگس و اجاره نشین‌ها، چندین سال دوری از سینما را تجربه کرد و حال بعد از مدت‌ها با بهبود شرایط جسمی‌اش قصد بازگشت به عرصه بازیگری را دارد.

فریماه فرجامی

البته فرجامی طی سالیان اخیر در معدود آثاری همچون زهر عسل، کاغذ دیواری زرد و آب و آتش نقش‌های کوچکی را ایفا کرده است اما همچنان جای خالی بازی‌های به یادماندنی وی در سینمای ایران خالی است.

فریماه فرجامی در سال 1331 در تهران به دنیا آمد. وی دانش‌آموخته دانشکده هنرهای دراماتیک بود در سال 1356 از این دانشگاه مدرک کارشناسی هنرهای دراماتیک را دریافت کرد.

فریماه فرجامی
به همین بهانه خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان به سراغ این بازیگر پیشکسوت رفته و در گفت‌وگویی تفصیلی در مورد سالهای کم‌کاری، تنهایی و دوری از سینما با فرجامی به گفت‌وگو نشسته است که در اداکمه خواهید خواند:

برای مشاهده ادامه گفت‌وگو اینجا کلیک کنید.

نفس نماینده سینمای ایران در اسکار 2018

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری میزان به نقل از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، امیر اسفندیاری - سخنگوی هیات معرفی فیلم ایرانی - اعلام کرد: «با انجام مباحثات نهایی و بررسی‌های کلی در خصوص چهار فیلم فهرست نهایی، این هیات با اکثریت آراء، فیلم «نفس» ساخته نرگس آبیار را برای نمایندگی سینمای ایران در رقابت اسکار بهترین فیلم خارجی زبان انتخاب کرد. اعضاء هیات امید دارند فیلم برگزیده بتواند با پشتیبانی کلیه مراکز تاثیرگذار فرهنگی کشور، نمودی دیگر از ظرفیت‌های سینمای نوین ایران را به طیفی گسترده تر از مخاطبین بین‌المللی بشناساند.

نفس نماینده ایران در اسکار 2018

گفتنی است در سال جاری، این هیات با میزبانی بنیاد سینمایی فارابی و در نتیجه تعامل مستقیم با سازمان سینمایی و خانه سینما، با عضویت سیروس الوند (کارگردان)، مجید انتظامی (آهنگساز)، محمد بزرگ نیا (کارگردان)، کمال تبریزی (کارگردان)، سید جمال ساداتیان (تهیه کننده)، رسول صدرعاملی(کارگردان)، جواد طوسی (منتقد)، رضا کیانیان (بازیگر) و امیر اسفندیاری (معاون بین‌الملل بنیاد سینمایی فارابی) تشکیل شد.

برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید.

عوامل سریال "هاتف" پنجم مهر ماه عازم کربلا می‌شوند/پخش مجموعه همزمان با سالروز سومین روز شهادت امام حسین(ع)+ عکس

نعمت چگینی تهیه کننده سریال هاتف در گفت وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان در خصوص مراحل فیلمبرداری  "هاتف" گفت: فیلمبرداری  سریال محرمی "هاتف" از 31 مرداد ماه شروع شده و تا کنون 80 درصد از کار به اتمام رسیده است.

 سریال
وی ادامه داد: قسمت های کمی از کار در تهران مانده است که در حال انجام آن هستیم، برای ضبط صحنه‌های مربوط به کربلای معلی پنجم الی دهم مهر ماه هم زمان با تاسوعا و عاشورای حسینی عازم عراق می‌شویم و باقی فیلمبرداری در کربلا خواهد بود و سکانس هایی که در کربلا ضبظ می کنیم مربوط به قسمت های ابتدایی سریال "هاتف" است.
  سریال

چگینی تصریح کرد: سریال "هاتف" که محصول سیما فیلم در 10 قسمت 50 دقیقه ای ساخته خواهد شد و از شبکه یک سیما در ایام ماه محرم  پخش خواهد شد.

برای مشاهده ادامه این گفت‌وگو اینجا کلیک کنید.

حذف بحث برانگیز پرافتخارترین فیلم سال از فهرست اسکار/ماجرای نیمروز با وجود موفقیت داخلی دیده نشد+عکس

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، هیات معرفی فیلم ایرانی به فرهنگستان علوم و هنرهای سینمایی، فهرست کوتاه 4 فیلم برای بررسی در مراحل نهایی را اعلام کرد. 

چهار فیلم "رگ خواب" ساخته حمید نعمت‌الله، "مالاریا" ساخته پرویز شهبازی، "نفس" ساخته نرگس آبیار و "ویلایی‌ها" ساخته منیر قیدی نام آثاری هستند که به فهرست نهایی انتخاب اسکار 2018 رسیده‌اند.

ماجرای نیمروز

در این میان حذف فیلم سینمایی "ماجرای نیمروز" که طی سال گذشته اکثر جوایز سینمایی را به خود اختصاص داده بسیار عجیب است. فیلمی که علاوه بر ساختار متفاوت سینمایی از لحاظ مفهومی نیز ویترین خوبی برای سینمای ایران است.

شیوه کارگردانی، ژانر متفاوت و همچنین داستانی تازه در کنار بازی‌های یکدست و درست تماماً دلایلی هستند که از نگاه بسیاری منتقدین مورد ستایش قرار گرفته شده اند.

برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان