روستای زمین انجیر واقع در 6 کیلومتری شرق شهرستان رابر ،بالغ بر 50 خانوار جمعیت دارد
مردمانش سختکوش و درآمد اهالی بیشتر از راه کشاورزی و دامداری تامین می شود.
نام دیگر روستای زمین انجیر، نهرانجیر بوده و به مختصات : طول جغرافیاییْ56 و عرض جغرافیایی ْ29 و ارفاع متوسط 2230متر،با موقعیت طبیعی دره ای .رودخانه فصلی رودبر (رودر) در مجاورت غرب این آبادی جریان دارد و کوه ماران با ارتفاع 3400متر در 9 کیلومتری شمال شرق ،کوه لاله زار با ارتفاع4040متر در 16 کیکومتری شمال غرب و کوه باغ شاه با ارتفاع 2723 متر در 7کیلومتری شرق این آبادی واقع شده اند و همچنین دره رودبر در مجاورت غرب این آبادی قرار دارد .
روستای زمین انجیر جمعیتی برابر 33 خانوار، شامل 205نفر دارد،که از این تعداد 95 درصد باسواد هستند. مشاغل عمده این آبادی شامل: زراعت،باغداری، دامداری و کارگری است.
محصولات عمده زراعی شامل: غلات (جو و گندم) ، صیفی جات و حبوبات می شود.
محصولات عمده باغی هم شامل : انار، سیب، زردآلو و از همه مهمتر گردو می شود.
نوع کشت در این روستا آبی و دیم بوده و منبع آب کشاورزی هم آب رودخانه می باشد. ضمن اینکه آب آشامیدنی این روستا در بهار سال 1388 از طریق لوله کشی فراهم شد؛ امکانات این روستا هم عبارتند از: برق، دبستان (مختلط) ، مخابرات، تلفن و مسجد (در حال بهره برداری) ، ضمنا از خانه بهداشت روستای رودبر (رودر) ، شعبه نفت و فروشگاه تعاونی شهر رابر استفاده می کند.
آثار فرهنگی و تاریخی: برج قدیمی که قدمت آن حداقل به 200 الی 300 سال پیش برمی گردد.
وجه تسمیه این روستا:
به علت وفور درختان انجیر در گذشته در این محل آبادی به زمین انجیر معروف شده است در حال حاضر درختان انجیر اکثرا از بین رفته است.
روستای زمین انجیر پایگاه اصلی انقلابیون شهرستان رابر در قبل از انقلاب بوده است و اکثریت جوانان این روستا دارای تحصیلات بالایی هستند.
روستای زمین انجیر طبق کندکاوی که اهالی آن قبل از انقلاب انجام داده اند در آن ظروف سفالی خم و…دیده شده است .که نشان دهنده ی این است که تمدن بسیار قدیمی داشته به خاطر در حریم رودخانه رودبر (رودر) از سرچشمه های هلیل رود جیرفت است که به گفته ی اهالی احتمالا روستای زمین انجیر روستایی بوده است(200 الی 300 سال پیش) که ویران گشته و آثاری از آن در زیر خاک نمایان می شود. و در آخرپوشش گیاهی این روستا شامل : خاکشیر، گون، کتیرا، درمنه ،گل ختمی ،بید و… می شود.
این روستا 4 شهید از شهدای دوران دفاع مقدس به نامهای :
1- شهید قباد شمس الدینی
2- شهید آصفعلی شمس الدینی
3- شهید احمد شمس الدینی
4- شهید سعدالله زمزم
را در آغوش خود گرفته است.