به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری میزان، امروز دوشنبه 25 سپتامبر یک ماه از زمانی میگذرد که نظامیان ارتش میانمار دوره تازه خشونتهای بیرحمانه خود را علیه مسلمانان روهینگیا آغاز کردند که در پی آن بیش از 4 هزار تن از مسلمانان به خاکوخون کشیده شدند و 430 هزار نفر نیز از ترس جان خود به بنگلادش فرار کردند.
بنا به گزارش شبکه «الجزیره» هنوز هم پس از گذشت یکماه از آغاز «عملیات پاکسازی» ارتش میانمار برای کوچ اجباری مسلمانان از محل سکونت خود در استان راخین این کشور، روزانه صدها نفر از آنها از میانمار به سمت بنگلادش فرار میکنند.
نیروهای ارتش میانمار با همدستی افراطگرایان بودایی محلی طی عملیات «پاکسازی» نظاممند که از 25 سپتامبر آغاز شده تاکنون بیش از 4 هزار تن از مسلمانان روهینگیای ساکن استان راخین این کشور را به قتل رساندند و نزدیک به 430 هزار نفر از آنها نیز از ترس جان خود به سمت کشور بنگلادش فرار کردند که بیش از 240 هزار از این آوارگان کودک هستند.
دولت میانمار حتی به کسانی که خانهوکاشانهشان را سوزانده و سعی داشتند که جان خود و خانوادهشان را به بیرون از مرزهای میانمار ببرند رحم نکرد، بسیاری از گزارشها از اوضاع میانمار حاکی از این بود که ارتش میانمار مرزهای این کشور با کشور بنگلادش را مینگذاری کرده تا مسلمانان نتوانند به راحتی به خاک بنگلارش فرار کنند.
خشونتهای نظامیهای میانمار علیه مسلمانان طی هفتههای گذشته به حدی بوده است که گروههای حقوقبشری سازمان ملل آن را «نسلکشی» آشکار اعلام کردند.
روز یکشنبه 24 سپتامبر پزشکان سازمان ملل نیز پرده دیگری از خشونتهای غیر انسانی و و حشیانه ارتش میانمار علیه مسلمانان راخین این کشور برملا کردند.
پزشکان سازمان ملل در بنگلادش اعلام کردند که در معاینه آوارگان مسلمانی که اخیرا از میانمار به بنگلادش فرار کردهاند شواهد بسیاری حاکی از تجاوز وحشیانه و شکنجه زنان و دختران روهینگیا مشاهده کردهاند.
بنا به گزارش رویترز پزشکان و دیگر کارکنان حوزه سلامت سازمان ملل در تازهترین بررسیهای خود تأیید کردند که زنان و دختران مسلمان روهینگیا که از ترس خشونتهای ارتش میانمار به بنگلادش فرار کردهاند تحت خشونتهای ظالمانه و تجاوزهای گروهی نیروهای نظامی میانمار قرار گرفتهاند.
فرار مسلمانان از جهنم میانمار شاید آنها را از گلولههای نظامیان میانمار و زندهسوزی نجات داده باشد اما هماکنون در بنگلادش نیز در بدترین شرایط انسانی به سر میبرند؛ گروههای امدادی در بنگلادش اخیرا با انتشار بیانیهای با توصیف شرایط بحرانی آوارگان روهینگیا در بنگلادش هشدار دادند که به علت نبود غذا، آب و پناهگاه کافی در بنگلادش شمار زیادی از آوارگان روهینگیا در معرض مرگ حتمی قرار دارند.