ماهان شبکه ایرانیان

رئیس دانشگاه امام حسین(ع) مطرح کرد؛

تهاجم نرم ابعاد بسیار پیچیده‌ای دارد/ میدان‌داری مردم در جنگ

نشست خبری همایش سراسری تببین ابعاد تهاجم اقتصادی علیه ملت ایران برگزار شد.

تهاجم نرم ابعاد بسیار پیچیده‌ای دارد/ میدان‌داری مردم در جنگ

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی‌همایش؛ دکتر محمدرضا حسنی آهنگر صبح امروز در نشست خبری «اولین همایش سراسری تبیین ابعاد تهاجم اقتصادی علیه ملت ایران» ضمن عرض تبریک اعیاد ماه ربیع الاول، با اشاره بر سخنان مقام معظم رهبری در دانشگاه امام حسین(ع) گفت:  ما از قالب بیانات فرماندهی کل قوا، ماموریت‌هایی را برای خودمان استخراج می‌کنیم  و سعی‌مان براین است تا به خوبی به آن‌ها عمل کنیم.

او ادامه داد: رهبری در تاریخ 20 اردیبهشت 96 در دانشگاه امام حسین(ع) حضور پیدا کردند و فرمودند: «ای کاش اقتصاددانان مؤمن ما بیایند برای مردم ما تشریع کنند تدابیری که دشمن ما آن‌سوی مرزها بکار می‌گیرد تا ما نتوانیم داخل کشور اقتصاد قوی، محکم و مستقل داشته باشیم». زمانی که حضرت آقا واژه ی کاش را بکار بردند ما با چند نفر از دوستان خود در دانشگاه به این نتیجه رسیدیم که احتمالا انتظار دارند یک کار مفصل و جبهه‌ای در این حوزه صورت بگیرد؛ بنابراین سعی برآن شد تا برای انجام این کار جبهه‌ای از اقتصاددانان مؤمن کشور شکل گیرد.

رئیس دانشگاه جامع امام حسین(ع) در پاسخ به این سوال که این جبهه‌ برای چه هدفی تشکیل شده است، گفت: هدف این بود که انشاالله دوستان مورد نظر با توجه بر فرمایشات مقام معظم رهبری ابعاد تهاجم اقتصادی دشمن را برای مردم تبیین کنند.

او افزود: انقلاب اسلامی‌که سال 57 به پیروزی رسید، دارای شعارهایی بود که آرمان‌های انقلاب برای خود در نظر گرفته است؛ این شعارها با منافع مادی جبهه‌ی استکبار به کل در تضاد بود و به نوعی منافع اقتصادی دشمن را در جهان به خطر انداخت و آن‌ها از این موضوع احساس خطر جدی کردند؛ آرمان‌های بلند انقلاب عدالت خواهی، دفاع از مستضعفان جهان و فلسطین بود و مباحثی از این قبیل بود. به همین دلیل جبهه‌ی استکبار مسیر حرکتی آرمان‌های انقلاب را با مسیر حرکتی خود در تضاد دیده، و شروع به تهاجم در ابعاد مختلف کرد.

حسنی آهنگر خاطرنشان کرد: اولین بعد تهاجمی‌دشمن را می‌توان در بحث‌های امنیتی کشور دید، در ترورها و کودتاهای مختلفی که در کشور رخ می‌داد، به طور شفاف و روشن ردپای دشمن قابل مشاهده بود؛ گرچه همان زمان نیز این ابعاد باز شد و بسیار سریع بیان می‌شد که دشمن پشت صحنه‌ی همه این بحث‌ها قرار دارد.

او ادامه داد: یقیناً دشمن پس از این اتفاقات و جنگ تحمیلی، بیکار نبوده و با مراکز علمی‌و دانشگاهی خود طرحی جامع و کامل را در قالب یک تهاجم نرم شروع کرده است. این تهاجم نرم ابعاد بسیار پیچیده ای دارد و در قالب دکترین قدرت هوشمند سعی کرده است تا این طرح را دنبال کند. درست است که در مسائل امنیتی و در مسائل جنگ سخت رخ خواهد داد اما در بعد اقتصادی و بعد تحریم گستردگی و پیچیدگی بیشتری اتفاق افتاد، البته که باید اضافه کرد تحریم‌های اقتصادی آن زمان با حال به هیچ عنوان قابل مقایسه نیست و بدون شک آن‌ها سعی کرده اند در این تهاجم اقتصادی که یکی از ابعاد جنگ نرم دشمن یا تهاجم دشمن است از تمام ابزارها و امکانات خود استفاده کنند.

این استاد دانشگاه گفت: از نگاه بنده انتظار مقام معظم رهبری از دانشگاه‌ها و اقتصاددانان مؤمن این است که همانند جنگ سخت عمل کنیم؛ اگر حضور ذهن داشته باشید در جنگ سخت کاملا درست و صحیح جبهه و جنگ فهم و درک شد.

او افزود: زمانی که دشمن به طور کامل مشخص و درک شد، یک سازماندهی در جبهه انقلاب شکل گرفت و همه کشور، خصوصا مردم بسیج شده و به ایفای نقش پرداختند؛ درست است که سپاه و ارتشدر حال فعالیت بوده و هستند اما میدان دار اصلی جنگ، بسیج مردمی‌بود. زمانی که مردم وارد صحنه‌ی جنگ شدند صحنه جنگ تغییر کرد و پیروزی‌های بزرگ شکل گرفت؛ در بحث تهاجم اقتصادی نیز دانشگاه جامع امام حسین(ع) طرح و برنامه فهم جنگ یا تهاجم دشمن، با کمک اقتصاددانان مؤمن را دارد تا در نهایت بتواند برای عموم مردم آن را تبیین کند.

رئیس دانشگاه جامع امام حسین(ع) با تاکید براینکه در این جبهه اساتید دانشگاه حضور دارند، ابراز داشت: پژوهشگران و محققان حوزه اقتصادی نفرات اصلی و فرماندهان آنان اقتصاددانان مؤمن می‌باشند که ان‌شاالله این جبهه کمک می‌کند تا مردم بیشتر این جنگ و تهاجم را درک کنند.

او گفت: بدون شک زمانی که مردم این تهاجم را درک کردند، یک سازماندهی باید صورت گیرد تا راهبردها، تاکتیک‌ها و تکنیک‌های حوزه اقتصادی مشخص شود؛ این راهبردها، تاکتیک‌ها و تکنیک‌ها باید مشخص شود و تعریف شود.

حسنی آهنگر با بیان اینکه محورهای همایش به شکلی انتخاب شده است که در این کار کمک کند، بیان کرد: در این همایش چهار محور اصلی تعریف شده است که محور اول، تبیین مفهوم، مصادیق و شیوه‌های تهاجم اقتصادی دشمن؛ محور دوم، تبیین راه‌های مقابله با تهاجم اقتصادی دشمن؛ محور سوم، بیان تجربیات تاریخی مقابله با تهاجم اقتصادی  همه جانبه دشمن علیه ملت ایران و محور چهارم، الزامات تهاجم اقتصادی دشمن را الزامات نهادی، قانونی، ساختاری مورد نیاز کشور برای مقابله کارآمدتر بیان کنیم شده است.

او در پاسخ به این سوال که آیا برای مسئولین نیز نقشی قائل شده اید یا خیر نیز تاکید کرد: حقیقتا جبهه اقتصاددانان مومن، باحضور بسیاری از مسئولین اقتصادی این حوزه که عمدتا اساتید دانشگاه‌های مختلف کشور هستند و اکنون هم پست‌های اجرایی دریافت کردند تشکیل می‌شود؛ به معنای دیگر عملا دست اندرکاران اصلی این جبهه مسئولین و اساتیدی هستند که باید برای مردم و به صحنه آوردن آن‌ها تلاش کنند.

رئیس دانشگاه جامع امام حسین(ع) در پایان خاطرنشان کرد: ما سعی کرده ایم تا در قالب فراجناحی، از همگی طیف‌ها و اساتید اقتصاد دعوت به عمل آورده تا این جریان را از زبان آن‌ها برای مردم شرح دهیم؛ این که دست کم تا به امروز بیش از 20 استاد توانسته اند بالای 50 محتوا را تولید و تهیه کنند که انشاالله در زمان مناسب از آن رونمایی شده و در اختیار جامعه قرار خواهد گرفت خود یکی از موفقیت‌های این همایش محسوب می‌شود.

این همایش روز دوشنبه، 13 آذرماه در دانشگاه جامع امام حسین (علیه السلام) برگزار خواهد شد و در آن ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی، سردار محمدعلی جعفری فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی‌ایران، محمدرضا حسنی آهنگر رئیس دانشگاه جامع امام حسین (علیه السلام) و مسعود درخشان عضو هیئت علمی‌دانشگاه علامه طباطبایی به سخنرانی و ارائه نظرات خود در باب این موضوع خواهند پرداخت.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان