به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سرهنگ علیرضا حمیدی فر معاونت اجتماعی نیروی انتظامی در نشست بررسی اخلاق اجتماعی در ایران که امروز(دوشنبه) برگزار شد، اظهار کرد: اخلاق مداری در جامعه امروز و پایبندی به اصول و ارزشهای اخلاقی، هزینه های بالایی در بر دارد و افرادی که به این اخلاق مقید هستند از بسیاری از فرصتهای به ظاهر مطلوب محروم میشوند.
وی ادامه داد: مأخوذ به حیا بودن، صبوری و بسیاری دیگر از ارزش های اخلاقی از جمله مواردی هستند که رعایت آنها، افراد را از بسیاری از فرصتها محروم کرده و برای آنها ایجاد محدودیت میکند.
معاونت اجتماعی نیروی انتظامی تاکید کرد: بشر امروز در یک فضای شیشه ای زندگی میکند و قدرت مدیریت او بر این فناوری بسیار کم است و این مسئله اخلاق اجتماعی را هم تحت تاثیر قرار داده است.
حمیدی فر خاطرنشان کرد: آمار طلاق هایی که به دلیل گوشی های مدرن امروز و فعالیت و حضور افراد در فضای مجازی به وقوع میپیوندد، آماری تعجب برانگیز و چشمگیر است.
وی تصریح کرد: زوجینی که تا چندی پیش روابط بسیار خوبی میان آنها برقرار بود، امروز به دلیل دیدگاه تعویض نگری و دگرگونی شخصیت ها در زندگی مشترک، به سرعت از هم فاصله گرفته و به دنبال تعویض و جایگزین ساختن فرد دیگری به جای طرف مقابل خود هستند و در نهایت از یکدیگر جدا میشوند.
معاونت اجتماعی نیروی انتظامی یادآور شد: حاکمیت جامعه امروز باید به سمت و سویی برود و زیرساخت ها را به نحوی طراحی کند که تخلفات اداری، سازمانی و ساختاری را کاهش دهند.
سرهنگ حمیدی فر تاکید کرد: همان طور که گفته شد شخصیت های مختلف در جامعه امروز، شخصیت هایی تعویض پذیر هستند و افراد از اسباببازی های ساده از شخصیت های کارتونی گرفته تا شخصیت هایی که با آنها زندگی میکنند را در کوچکترین دگرگونی، فراموش کرده و به تعویض آن اقدام میکنند.
وی اظهار کرد: اگر این مسئله را اقتصادی به حساب بیاوریم، خواهیم دید که مجریان این طرح با یک تیر چند نشان زده و از طرفی سود هنگفتی هم به جیب میزنند.
معاونت اجتماعی نیروی انتظامی تصریح کرد: دگرگونی شخصیت ها در سطح فردی و اجتماعی، امنیت اجتماعی را به خطر میاندازد و انسان را دچار اضطراب می کند.