محصولات لاکچری برای چه کسانی است؟ چه افرادی قدرت خرید و استفاده از این محصولات گران را دارند؟ به نظر شما منشا این کشش به سمت کالاهای لاکچری و لوکس در چه انگیزههایی میتواند باشد؟ چرا طبقه پولدار ایرانی همواره خبرساز میشوند؟ محصولات لاکچری در جامعهای که بیش از 10 میلیون نفر خود را مستحق دریافت یارانه میدانند، چه تاثیرات مثبت و منفی میتواند داشته باشد؟ با روزچین همراه شوید تا شما را با چند نمونه از محصولات لاکچری آشنا کنیم.
در سراسر جهان عدهای هستند که غرق در ناز و نعمت زندگی میکنند. در ایران هم کسانی هستند که زندگی مرفهی دارند و کالاهای مصرفی این طبقه بازتاب خبری وسیعی را از آن خود میکند. قصه وقتی به قسمت جذاب خود میرسد که کالایی با ماندگاری اندک قیمتی سرسامآور را از آن خود میکند و مشتریان بخصوص خود را پیدا میکند گرچه مُد و چشموهمچشمی در این طبقه هم از دلایل به چشم آمدن این گروه خاص شده است.
محصولات لاکچری و زندگی بدون دغدغهی بچه پولدارها
رژهی خودروهای لاکچری در خیابانهای تبریزامروزه لاکچری بودن و خرید محصولات گران قیمت، مُد روز است. کمتر کسی است که آوازه پر طمطراق بستنی 400 هزار تومانی برج میلاد با ورقه طلای خوراکی را نشنیده باشد یا سیگاری با روکش طلا که نخی 60 هزار تومان قیمت دارد.
لاکچریها دیگر به خانه و ماشین و لباس و ساعت و گوشی لاکچری بسنده نمیکنند. آنها در خورد و خوراک نیز باید تفاوتهایشان را به رخ بکشند. این خریدهای لاکچری که گاهی صرفا جنبه خودنمایی به خود میگیرد جز این فکری به ذهن متبادر نمیکنند که این طبقه حتی نمیدانند پول خود را چگونه خرج کنند!
واردات غیرقانونی محصولات لاکچری یا لوکس هم یکی دیگر از مشکلاتی است که توسط این طبقه ایجاد میشود چون واردکنندگان قاچاق از پولهای گزافی که به ایشان پرداخت میشود نمیتوانند چشم پوشی کنند.
اولین محصول لاکچری همبرگر 250 هزار تومانی
همبرگر لاکچری 250 هزار تومانی برای مشتریان لاکچریساندویچی که قیمتی برابر با یارانه بیش از 5 نفر در ماه دارد را در این بخش بررسی میکنیم. تهیه همبرگر 250 هزار تومانی در یک کافیشاپ در لواسان باعث شد که خبرش کاربران شبکههای اجتماعی را مدتها به خود مشغول کند.
شروین 22 ساله، جوان ایرانی-آمریکایی است که توانسته با برگرهای متنوع و خوشمزهاش مشتریان و طرفداران زیادی برای خودش جذب کند. جالبتر از آن صفی است که مقابل این ساندویچفروشی تشکیل میشود. اگر دقت کرده باشید مشتریان همبرگر 250 هزار تومانی به مراتب جذابتر از خود آن هستند. کسانی که جامعه ایران همواره با حساسیت و نوعی عصبیت اخبار مربوط به آنها را دنبال میکنند.
شروین تاکید دارد برای خرید این همبرگر گرانقیمت، باید از روز قبل سفارش داده شود. محتویات این ساندویچ لاکچری را 12 گرم خاویار، تخم بلدرچین، پنیر بولچز، پنیر پرولون، جوانه شبدر و سس مخصوص تشکیل میدهد. علت گرانی این خوردنی لاکچری را وجود خاویار بیان کردهاند.
آب معدنی لاکچری 60 هزار تومانی
آب معدنی لاکچری ووس به قیمت 60 هزار تومانافرادی هستند که حاضرند پول بیشتری پرداخت کنند تا آب معدنی متفاوتی را دریافت کنند. آبی که از منابع طبیعی مانند چشمه و کوههای طبیعی و خاص در بستهبندیهای لوکس به فروش میرسند. شرکتها نیز از فرصت استفاده کرده و این آب معدنی را با قیمتهای بالاتر در اختیار مشتریان خود قرار میدهند.
این روزها آب معدنی با برند ووس تولید نروژ به فروشگاههای خاص شمال تهران راه یافته است. چندی پیش، این آب معدنی به صورت قاچاق به بازار میآمد، اما حالا مجوز واردات آن صادر شده است. البته مصرف کننده این محصولات لاکچری برخی سفارتخانهها و افراد خاص هستند.
رستوران لاکچری با سالاد 400 هزار تومانی
سرو سالاد 400 هزار تومانی با محتویات خاویار و آووکادودر یکی از رستورانهای لاکچری، سالاد 400 هزار تومانی میل کنید. نام این سالاد لاکچری «سالاد خاویار و آووکادو با سس مخصوص» است. این سالاد 400 هزار تومان برای مشتری خرج برمیدارد. همچنین مشتریان لاکچری این رستوران باید برای استفاده از امکانات و خدمات آن، 450 هزار تومان ورودی پرداخت کنند. یعنی برای ایجاد حس خاص بودن، نفری 450 هزار تومان ورودی دریافت میشود.
مدیر یکی از این رستورانها میگوید: «آنها دوست دارند این پول را خرج کنند. هرچه قیمت بالاتر میرود، میلشان برای هزینه کردن بیشتر میشود.» از شرایط جالب دیگر این رستوران، ممنوعیت آوردن کودک زیر 10 سال است. چون مشتریان آن دوست دارند غذایشان را در محیطی خلوت و خاص و بدون مزاحم میل کنند.
بستنی لاکچری با قیمت 400 هزار تومان
بستنی لاکچری با قیمت 400 هزار تومانیک تولیدکننده لوکس بستنی به نام Snowflake Gelato به تازگی بستنی گران قیمتی مخصوص میلیونرها و میلیادرها در اروپا را به فروش رسانده است. قیمت نجومی این بستنی لاکچری حدود 500 هزار تومان است. علت گرانی آن استفاده از مواد تشکیل دهنده خاص و گران بیان میشود.
در این بستنی لاکچری زر ورق طلا، الماسهای خوراکی و برخی کاکائوهای نادر دنیا استفاده شده است. این بستنی فروشی لاکچری این بستنی لوکس و گران قیمت را در فروشگاههای ویژهی خود در لندن میفروشد. عنوانی که برای آن انتخاب کرده «بستنی میلیاردرها» است.
بستنی لاکچری برای میلیادرها، 350 گرم وزن دارد. این بستنی لاکچری با قیمت 400 هزار تومان توانسته عنوان گرانترین بستنی در پایتخت انگلیس را از آن خود کند. این بستنی 15 دقیقه طول میکشد تا برای میلیاردرها تهیه شود و آنها آن را با حس لاکچری و پولدار بودن میل کنند.
به نظر شما جدای از بعد قانونی آن که حتما باید رعایت شود، کالاهای لاکچری چقدر برای رفاه بیشتر تهیه میشود و چقدر جنبه خودنمایی دارد؟ دیدگاه خود را با روزچین درمیان بگذارید.