به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، ششمین روز از دی ماه 96 با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه هنر و فرهنگ روبرو بود که از جمله مهمترین آنها می توان به انتقاد حمید زرگرنژاد کارگردان سینما از وضعیت نابسامان سینمای ایران اشاره کرد.
نباید برای فروش بیشتر همه چیز را فدا کنیم/سینما فقط خنداندن تماشاگر نیست
حمیدزرگرنژاد کارگردان سینمای ایران در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درخصوص عدم رعایت برخی محدودیتها برای تماشای فیلمهای روی پرده سینماها گفت: سینما باید از برخی لحاظ دارای محدودیت برای تماشای افراد با سنین مختلف باشد. قشر نوجوان و جوان ما اکثریت افرادی را که به سینما میروند را تشکیل می دهند و ما باید برای فرهنگ سازی آنان فکری بکنیم.
کارگردان فیلم "ماهور" رعایت اخلاق از سوی فیلمساز را قدم اول در این راه دانست و گفت: از نظر من همه چیز از ابتدا به کارگردان و تهیه کننده بر می گردد. قوانین سینما را ما تنظیم نمی کنیم اما می توانیم در ساخت آثارمان به نحوی عمل کنیم که اخلاق حفظ شود.
وی در همین راستا افزود: فیلمساز باید به اخلاقیات پایند باشد و اینطور نشود که صرفاً برای گیشه و جذب مخاطب و گاهاً خنداندن وی به هر کار و ساخته ای دست بزند.
برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید.
به وقت شام نفسگیر ترین فیلم تاریخ سینمای ایران است/روایت کارن همایونفر از همکاری با حاتمیکیا
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، چندی پیش طی خبری اعلام شد که موسیقی فیلم "به وقت شام" جدیدترین ساخته ابراهیم حاتمی کیا به کارن همایونفر سپرده شده است. این دومین همکاری کارن همایونفر با ابراهیم حاتمی کیا پس از ساخت موسیقی فیلم "بادیگارد" به شمار می آید.
کارن همایون فر در صفحه اینستاگرامش با انتشار عکسی از خودش و ابراهیم حاتمی کیا طی یادداشتی درباره فیلم "به وقت شام" نوشت:
با ابراهیم حاتمی کیا عزیزم . روزهای سخت و دشوار آمادهسازی فیلمی که بیشک بزرگترین و پیچیدهترین و بی پرواترین تولید سینمایی ایران است. نفس ها را حبس کنید.
امیدوارم پنجمین همکاری مان سینمای جدی ایران را سیراب کند. هنگام ساخت بادیگارد گفته بودم با ساخت یافته ترین ساخته او مواجه هستیم اکنون بی اغراق میگویم با نفس گیرترین فیلم سینمای ایران که با گروه فوق حرفه ایش کم از تولیدات هالییوود ندارد.
برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید.
امام یازدهم در جامعه خفقان زده چگونه مردم را رهبری کردند/ ماجرای زاهد شدن ماموران شکنجه در زندان
حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی خوش نظر کارشناس علوم قرآنی در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره شخصیت حضرت امام حسن عسکری(ع) گفت: مردم با شان و شخصیت ایشان آشنا بودند و همواره به ایشان احترام می گذاشتند.
وی افزود: یکی از شاگردان حضرت نقل میکند وقتی امام یازدهم (ع) روزهای دوشنبه و پنجشنبه به دارلخلافه می آمدند کوچه ها برای دیدار حضرت مملو از جمیعت می شد، وقتی حضرت وارد می شدند راه را باز می کردند و وقتی از دارالخلافه برمی گشتند مردم مجددا راه را باز می کردند تا ایشان عبور کنند. معلوم می شود که مردم برای شان و شخصیت حضرت ارزش قائل بودند.
این کارشناس علوم قرآنی درباره فضای سیاسی زمان حاکم بر عصر امام حسن عسکری(ع) اظهار کرد: امام یازدهم دوره چند خلیفه عباسی را درک کردند. در آن زمان که مملو از خفقان بود حضرت افرادی را در مقام وکلا و جانشینان خود برای انجام امور در اختیار داشتند، اوضاع سیاسی هم بسیار سختگیرانه بود و یکی از روش هایی که خلفا در آن زمان انجام می دادند این بود که مخالفان را جلوی حیوانات درنده می انداختند. در چنین جامعه خفقان زده ای مردم در ترس و وحشت زندگی می کردند.
برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید.
فیلم ابرقهرمانی ثور به فروش 850 میلیون دلاری در جهان رسید+عکس
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، فیلم سینمایی "ثور-راگناروک" پس از نزدیک به یک ماه اکران در سینماهای امریکا و جهان به فروش خارق العاده 850 میلیون دلار یافته است.
فیلم سینمایی "ثور" به کارگردانی "تایکا وایتیتی" طوفان هالیوود نام گرفت اما به علت اکران آثاری همچون لیگ عدالت و جنگ ستارگان کمی زود جایگاه خود در باکس آفیس را از دست داد.
"ثور-راگناروک" فیلمی ابرقهرمانی به کارگردانی "تایکا وایتیتی" و نویسندگی "استفانی فولسوم" است که بر اساس شخصیت خیالی ثور از شرکت مارول کامیکس در دست ساخت است.
این فیلم دنبالهای بر فیلمهای ثور (2011) و ثور: دنیای تاریک (2013) محسوب میشود و همچنین هفدهمین فیلم در فهرست فیلمهای دنیای سینمایی مارول به شمار میرود.
برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید.
سلمان خان 52 ساله شد/ستاره بالیوود قصد پیر شدن ندارد+عکس
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان،سلمان خان ستاره تمام نشدنی سینمای هالیوود امروز شمع تولد 52 سالگی خود را خاموش خواهد کرد.
سلمان خان ستاره مطرح سینمای بالیوود 27 دسامبر 1965 در شهر "ایندور" هندوستان به دنیا آمد. وی در خانواده ای کاملاً هنری به دنیا آمد. پدر سلمان، سلیم خان یکی از مشهورترین بازیگران و فیلمنامه نویسان هندوستان بود و همین باعث شد تا سلمان از همان ابتدا با ساختار سینمای بالیوود آشنا شود.
سلمان خان در سال 1988 بازیگری را با بازی در نقش فرعی فیلم "Biwi Ho To Aisi" ساخته "جی کی بهاری" به سینما قدم گذاشت.
وی اولین موفقیت تجاری خود را مدیون اولین همکاری اش با سورج در سال 1989 در فیلم «منه پیار کیا» میداند. سلمان توانست جایزه بهترین بازیگر مرد تازهوارد را برای این فیلم به دست آورد و همچنین فیلم موفقیتهای زیادی را در خارج از هند کسب کرد و در کشورهای مختلفی از جمله اسپانیا نیز اکران شد و پر فروشترین فیلم دهه 80 بالیوود لقب گرفت.
برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید.