شاید صورتتان نیم کیلوگرم چاق شده باشد و یا شاید وزن کم کرده اید اما صورتتان حتی خم به ابرو نیاورده است. چه چیزی باعث گرد شدن ناگهانی گونه ها است؟!
به گزارش به نقل از سایت دکتر کرمانی، به صورت کلی وقتی وزن اضافه یا کم می کنیم، باعث افزایش یا کاهش سلول های چربی نمی شویم. در واقع سلول ها خود بزرگتر یا کوچک تر می شوند. به همین خاطر است که برخی همیشه با یک ناحیه مشکل دارند. این افراد در آن منطقه نسبت به دیگران سلول های چربی بیشتری دارند.
بعلاوه دیگر ویژگی هایی که با آنها به دنیا آمده اید مانند ساختار استخوانی و یا اندازه ساختارهایی که در صورتشان وجود دارد (مانند غدد بزاقی) می توانند باعث شوند صورت پرتر نشان داده شود. با اینکه هیچ کاری برای تغییر ژنتیک و یا کاهش وزن نقطه ای نمی توانید انجام دهید، اما راه هایی وجود دارد که بتوانید مقداری از پف صورتتان را بگیرید.
1- با احتباس آب مقابله کنید.
مصرف بالای الکل، قند و نمک، با افزایش حجم صورت در ارتباط هستند. همه این موارد می توانند باعث شوند بافت های بدن – از جمله آنهایی که در صورتتان است – آب در خود احتباس کنند. مصرف این موارد را کاهش دهید و بیشتر آب بنوشید. وقتی بدنتان کم آب است، هر گونه مایعی که واردش می شود را بیشتر نگه می دارد. بنابراین سعی کنید در طول روز بیشتر آب بنوشید تا بدنتان از حالت کم آبی خارج شده و هیدراته شود.
2- هر گونه عدم تحمل غذا را درمان کنید.
افرادی که آلرژی غذایی دارند و یا بدنشان نمی تواند برخی از غذاها را تحمل کند مانند حساسیت به گلوتن و مبتلایان به سندروم روده تحریک پذیر، معمولا از چاق بودن صورتشان شکایت می کنند. پف کردگی یکی از نشانه های شایع است که نشان می دهد سیستم گوارشتان دچار مشکل شده. هنوز دقیقا مشخص نیست که چرا IBS موجب پف کردگی می شود، اما گویا گازهای درون روده به این موضوع ارتباط دارند. مراجعه به پزشک کمک می کند مشکلات اساسی که موجب پف کردگی تان شده را شناسایی کنید.
3- هورمون هایتان دچار نوسان شده اند.
اگر در طول دوره قاعدگی صورتتان ورم می کند، می توانید با پزشکتان درباره ثابت نگه داشتن هورمون ها صحبت کنید. درست قبل از اینکه قاعدگی شروع شود، بدنتان افزایش شدید هورمون پروژسترون را تجربه می کند که بیشتر علائم پیش از قاعدگی به لطف همین هورمون، از جمله ورم کردگی صورت پدیدار می شوند.
همچنین اگر بالا رفتن ناگهانی دمای بدن را تجربه می کنید و زمان قاعدگی تان نامنظم است، ممکن است وارد دوره پیش از یائسگی شده باشید که نهایتا منجر به یائسگی می شود. فکر می کنید یائسگی، مشکل خانم هایی است که سن و سالشان بالا است؟ اشتباه می کنید، در برخی از خانم ها دوره پیش یائسگی از همان سنین کم یعنی 30 سالگی آغاز می شود.
نویسنده: آلشیا فترز