ماهان شبکه ایرانیان

مجاز یا غیرمجاز بودن مصرف انواع ماهی و غذاهای دریایی در زمان ابتلا به نقرس

آیا وقتی به نقرس مبتلا هستید می‌توانید هر نوع ماهی که باب میلتان بود را نوش جان کنید؟ خیر! وقتی نقرس دارید، مصرف برخی ماهی‌ها برای شما ممنوع است. با فوت‌وفن همراه باشید تا در این مورد بیشتر بدانید.

مجاز یا غیرمجاز بودن مصرف انواع ماهی و غذاهای دریایی در زمان ابتلا به نقرس

آیا وقتی به نقرس مبتلا هستید می‌توانید هر نوع ماهی که باب میلتان بود را نوش جان کنید؟ خیر! وقتی نقرس دارید، مصرف برخی ماهی‌ها برای شما ممنوع است. با فوت‌وفن همراه باشید تا در این مورد بیشتر بدانید.

نقرس شکل رایجی از آرتروز است که در اثر بلور و جامد شدن اسید ارویک در مفاصل ایجاد می‌شود.

ترکیبات  خاصی به نام پیورین در بسیاری از غذاها یافت می‌شوند: پیورین به اسید اوریک تبدیل شده و زمانی که به میزان بیش از اندازه لازم مصرف شود می‌تواند منجر به شدت گرفتن درد نقرس شود. رژیم غذایی که میزان پیورین اندکی دارد به مدیریت علائم و تسکین درد کمک می‌کند.

غذاهای دریایی سرشار از پیورین

با این که همه مواد غذایی حاوی پروتئین از پیورین برخوردارند اما برخی از انواع خاص خوراکی‌ها پیورین بیشتری دارند. ماهی‌های آنچوی، ساردین، گوش‌ماهی، صدف سیاه، ماهی خالخالی، ماهی تون، قزل‌آلا، روغن‌ماهی کوچک و شاه‌ماهی همه از انواع غذاهای دریایی هستند که باید در زمان رعایت رژیم کم‌پیورین از آنها پرهیز کرد.

غذاهای دریایی با میزان پیورین متوسط

لابستر، خرچنگ، صدف چروک، میگو و خرچنگ خاردار حاوی میزان متوسطی از ماده پیورین هستند. در رژیم کم‌پیورین مصرف پروتئین حیوانی باید به اندازه 110 تا 170 گرم در روز محدود شود که این محدودیت شامل غذاهای دریایی نیز می‌شود.

نظر کارشناسان

حذف کردن یا کنترل دقیق و سرسختانه مصرف غذاهای دریایی که پیورین زیادی دارند می‌تواند به پیشگیری از حملات نقرس کمک کند. با این که توصیه نمی‌شود غذاهای دریایی را به وفور مصرف کنید اما می‌توان بدون هیچ خطری از آنها در رژیم کم‌پیورین به اندازه متعادل استفاده کرد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان