ماهان شبکه ایرانیان

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رییس جمهور:

کسانی که بر صندلی مدیریت تکیه می‌زنند از مشکلات گره‌گشایی کنند

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رییس جمهور با اشاره به تخصیص تسهیلات با کارمزد ۶درصد به روستاییان و عشایر گفت: بانک‌ها براساس قانون حق ندارند برای پروژه‌ها، طلب وثیقه شهری کنند.

کسانی که بر صندلی مدیریت تکیه می‌زنند از مشکلات گره‌گشایی کنند

به گزارش ایسنا، سیدابوالفضل رضوی در جمع فرمانداران، بخشداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان سمنان،اظهار کرد: کسانی که بر صندلی مدیریت در جمهوری اسلامی تکیه می‌زنند باید از مشکلات مردم گرهگشایی کنند.

این مقام مسوول بزرگترین مشکل کشور را آنچه نگاه حاکم بر ما تصمیم‌ گیرندگان و مدیران خواند ارزیابی و اظهار کرد: تا نگاه ما به مسایل اقتصادی به مردم تغییر نکند راه توسعه اقتصادی به منزل مقصود نمی‌رسد.

وی با بیان اینکه دولت دارای شرکت، هیچگاه دولتی خدمتگزار، توسعه‌مند و توسعه طلب نمی‌شود  به مشکلات ساختاری در کشور اشاره کرد و ادامه داد: باید قبول کرد دولت نباید بنگاه‌دار باشد چرا که دولت حجیم ، هرگز دولت قدرتمندی نخواهد بود .

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست‌جمهوری افزود: اولین کار باید تغییر نگاه اقتصادی و دومین گام و کار نیز باید آموزش باشد چرا که اگر آموزش نباشد با تغییر نگاه نمی‌توان کاری از پیش برد.

وی با بیان اینکه دولت روحانی مظلوم ‌ترین دولت تاریخ کشور است گفت: کاری که این دولت در خصوص اشتغال روستاییان انجام داده تاکنون در هیچ دولتی انجام نشده بود.

رضوی با بیان اینکه با تلاش دولت در لایحه‌ای دوفوریتی، وام با کارمزد 6 درصد به تصویب رسید خاطرنشان کرد: محل اجرای این طرح‌های تولیدی روستاها و مناطق عشایری است.

وی با اشاره به فرصت ایجاد شده از طریق این اعتبارات افزود: سازمان‌های مرتبط با روستاییان و عشایر باید به درستی هم در ایفای مسوولیت نظارتی و هم در بخش اجرایی اقدام کنند تا مشکلات این حوزه مرتفع شود.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با بیان اینکه کسی که وام می‌گیرد باید توان پرداخت تسهیلات را داشته باشد تصریح کرد: کسانی که توانمندی دارند باید به میدان بیایند.

وی با اشاره به بحث ضمانت روستاییان و عشایر اضافه کرد: بانک‌ها برای پروژه نباید طلب وثیقه شهری کنند ، ضمن اینکه براساس قانون بانک‌ها حق ندارند بدون وثیقه تسهیلات پرداخت کنند و آورده باید 20درصد باشد.

رضوی با اشاره به لزوم کمک به روند رو به توسعه کشور گفت: توسعه امری هدفدار، برنامه‌ای، منظم، بدون توقف، انتخابی و آزاد به منظور بهبود کمی وکیفی جامعه است.

وی بر لزوم توجه به کارهای دانش‌بنیان در روستاها تاکید کرد و افزود: باید فعالیت‌ها در این راستا باشد که ارزش افزوده نصیب روستاییان شود.

رضوی با بیان اینکه در این طرح اولویت با روستاهایی است که شرکت‌های مشارکتی درست کنند ادامه داد: همچنین اولویت با سرمایه‌گذاری است که اهل روستا است و در مراحل بعد از دیگر ظرفیت‌ها استفاده خواهد شد.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان