محمدتقی رحیمی مدیر عامل سابق باشگاه پاس همدان در گفتوگو با ایسنا در خصوص اتفاقات دوران مدیریتش بیان کرد: زمانی که نیکبخت، استاندار همدان شد حمایتهای مادی خوبی از باشگاه پاس همدان کرد. سه فصل قبل اسپانسری که برای تیم گرفته شد 3 میلیارد و 800 میلیون تومان به باشگاه پول تزریق کرد. طبق اساسنامه باشگاه، مسئول نهایی انتخاب هیات مدیره باشگاه، استاندار است. استاندار با توجه به سیاستهایی که داشت هیات مدیره باشگاه را با افرادی مثل رییس هیات فوتبال وقت، مدیر کل ورزش و جوانان همدان، خودش و معاونان اقتصادی و سیاسیاش تشکیل داد. اعضای هیات مدیره با اعتماد به مدیرکل وقت، وظیفه انتخاب مدیرعامل را بر عهده او گذاشتند اما مدیرعامل اختیار چندانی در مدیریت نداشت و مدیرکل ورزش و جوانان بود که تیم را مدیریت میکرد.
* استاندار پدری کرد اما به او خیانت کردند
او ادامه داد: اگر بخواهم به طور خلاصه بگویم این ماجرا اصلا فنی نبود. استاندار از لحاظ مادی هزینههای خوبی کرد اما به لحاظ معنوی به او خیانت شد. من خبر دارم که بسیاری از اطرافیان استاندار از او میخواستند که برای تیم پاس هزینه نکند. استاندار پدری کرد ولی ناخلفی دید.
رحیمی درخصوص نحوه ورودش به باشگاه پاس اظهار کرد: با انتخاب رمضانی، هدف مسئولان این شد که باشگاه به دسته دو سقوط نکند. رمضانی به من پیشنهاد کار داد تا به عنوان قائم مقامش برای نجات باشگاه پاس با او همکاری کنم اما عواملی باعث شد که این اتفاق در چهار هفته پایانی لیگ بیفتد. بعضی از رسانهها و هواداران در این ماجرا نقش داشتند. خاطرم است که به استاندار و مدیرکل پیامک زده میشد تا در انتخاب ما سنگاندازی کنند. اکبر محمدی مربی وقت با کار کردن روی ذهن بازیکنان نظر آنها را نسبت به ما منفی کرد. در چهار هفته آخر ما دو برد داشتیم و مقابل پیکانی که به لیگ برتر صعود کرد شکست خوردیم و با خونه به خونه هم مساوی کردیم. در نهایت به خاطر تفاضل گل به دسته دو صعود کردیم.
* مدیرعامل حریف تراول میداد ما قول سمبوسه میدادیم
او اضافه کرد: با توجه به این که سقوط کردیم هیات مدیره من را به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه انتخاب کرد. من به مسئولان باشگاه گفتم که میتوانند با یک میلیارد تومان تیم را دوباره به لیگ یک برگردانند اما این حمایت از ما صورت نگرفت. کل مبلغی که از استانداری گرفتم 280 میلیون تومان بود. من یک تنه تیم را چرخاندم. یک مثال برای شما بزنم. ما برای انجام یک بازی به بوشهر رفتیم. مدیرعامل تیم بوشهری با تراول به رختکن تیمش رفت اما من به بازیکنان خودم گفتم اگر امروز بازی را ببریم شام سمبوسه خواهیم خورد.
مدیرعامل پیشین باشگاه پاس همدان در مورد ماجرای کسر شش امتیاز از این باشگاه هم گفت: فصل گذشته ما با 6- امتیاز مسابقهها را شروع کردیم. شش امتیازی که به خاطر جعل قرارداد از طرف یک بازیکن خارجی از ما کسر شد. در پایان فصل اگر آن شش امتیاز از ما کسر نشده بود ما به لیگ یک صعود میکردیم.
* به جاعل امضای اولیایی از داخل کد داده بودند
او در مورد ماجرای جعل قرارداد از طرف بازیکن خارجی این باشگاه ادامه داد: کل مدت زمان حضور این بازیکن در ایران یک هفته بود که در این یک هفته هیچ نوع قراردادی با او امضا نشد اما این بازیکن با جعل امضای کاظم اولیایی و از طریق وکلایش از باشگاه پاس به فیفا شکایت کرد. من از طریق اینترپل حکم جلب او را گرفتهام و او در تمام دنیا تحت تعقیب است. به کمیته اخلاق نیز شکایت کردهام چرا که به نظر من کسانی در ایران به این بازیکن کدهایی دادهاند و در جعل قرارداد به او کمک کردهاند.
رحیمی در مورد آخرین فصل حضورش در پاس هم بیان کرد: من این فصل هم از مسئولان درخواست بودجه یک میلیارد و 300 میلیون تومانی کردم تا تیم را به لیگ یک برگردانم اما هیات مدیره از ما حمایت نکرد. زمان نقل و انتقالات من 500 میلیون تومان سفته به فدراسیون دادم. یعنی هیچ کدام از اعضای هیات مدیره یک برگ چک به من ندادند تا به فدراسیون بدهم. من هم میتوانستم با دادن اطلاعات غلط به هیات مدیره از آنها پول بگیرم اما با آنها صادق بودم. دست بسیاری از دلالان را از باشگاه پاس کوتاه کردم. این افراد که منافعشان به خطر افتاده بود شروع به تخریب من کردند. دهانبینی آقایان کار را خراب میکند. هیات مدیره به تعهداتش عمل نکرد و همین باعث به وجود آمدن حاشیههایی برای تیم شد. ما به خاطر بدهیمان به فدراسیون فوتبال هم تحت فشار بودیم. از مبلغ 3 میلیارد تومانی خودم شخصا از طریق رابطههایی که با بازیکنان داشتم 400 میلیون از این بدهیها را تسویه کردم. ابراهیم میرزاپور از قرارداد 120 میلیونیاش، 108 میلیونش را به باشگاه بخشید.
* باقرینیا به منافع خودش فکر میکرد
او اضافه کرد: هیات مدیره به دلایل سیاسی از ما حمایت نمیکرد. آنها در رسانهها اعلام میکردند که از باشگاه حمایت میکنند ولی در واقعیت این اتفاق نمیافتاد. با انتخاب باقرینیا به عنوان سرمربی، اوضاع کمی سختتر شد چرا که او ابتدا به دنبال منافع خودش بود. باقرینیا با گرفتن 30 درصد از قراردادش از هیات مدیره باعث به وجود آمدن اختلاف در میان اعضای تیم شد. بازیکن تیم وقتی میدید مربیاش 30 درصد از قراردادش را دریافت کرده اما خودش هیچ دریافتی نداشته دیگر دل به کار نمیداد و با مربی همسو نمیشد. من از هیات مدیره خواستم که برخی افراد را از باشگاه برکنار کنند تا این اختلاف میان بازیکنان پایان یابد اما هیات مدیره به حرف من گوش نکرد و من به ناچار استعفا دادم. مدیرعامل وظیفهاش اجرایی کردن مصوبات هیات مدیره است ولی من در باشگاه همه کار میکردم. وظیفه تدارکات، امور حقوقی، امور مالی، همه و همه بر عهده من بود. شما از بازیکنان باشگاه و مربیان قبلی میتوانید صحت این ماجرا را پرس و جو کنید. هیات مدیره اگر یک دهم حمایتی که از مدیران عامل قبلی کرده بود از من هم میکرد، تیم را به راحتی به لیگ یک میبردم.
* عظیمی کاسب است نه آدم فنی
مدیرعامل سابق باشگاه پاس در مورد انتخاب عظیمی به عنوان مدیرعامل جدید باشگاه گفت: زمانی که عظیمی قرار بود به باشگاه بیاید با من تماس گرفت و از من پرس و جو کرد. من به او گفتم که به صلاحش نیست که به این تیم بیاید. عظیمی سابقهای در فوتبال ندارد. او یک کاسب بازاری است و از لحاظ فنی نمیتواند برای پاس مفید باشد. عظیمی را وارد بازی کردند و به او قولهایی هم در مورد پروژههای مربوط به تجارتش دادهاند تا از این طریق او را برای هزینه کردن در باشگاه پاس مجاب کنند. به نظر من او تا الان متضرر شده است. او به تنهایی نمیتواند برای پاس کاری کند و باید افراد فنی به او مشاوره بدهند.
او در پایان گفت: از روزی که پاس به دسته سه سقوط کرد بسیار ناراحتم و امیدوارم که شرایط این باشگاه بهتر شود.