همزمان با تصمیم بزرگ دولت سوریه برای پاکسازی کامل مناطق پیرامونی پایتخت از وجود عناصر تروریستی، بار دیگر تبلیغات رسانهای سنگین حامیان آنها در غرب برای انتشار خبر دروغ از ارتش سوریه و نیروهای مقاومت به راه افتاده است.
به گزارش میزان طی هفت سال گذشته حامیان بینالمللی گروههای تروریستی در سوریه همیشه برای جلوگیری از یک پیروزی راهبردی جبهه مقاومت در تحولات میدانی سوریه و نجات عناصر تروریستی، یک سناریوی ثابت را پیاده کردهاند؛ اگر گروههای تروریستی توان ایستادگی نداشتند آنگاه تمام ابزارهای سیاسی و تبلیغاتی علیه ارتش سوریه و نیروهای جبهه مقاومت به کار گرفته میشوند تا نیروهای تروریستی خود را نجات دهند.
همانگونه که سال گذشته نیز در آزادسازی بزرگ شهر حلب نیز تجربه کردیم، با نزدیک شدن نیروهای ارتش سوریه و مبارزان جبهه مقاومت به دروازههای حلب و آزادسازی این شهر راهبردی از اشغال عناصر تروریستی به یکباره تمام رسانههای جریان مسلط جهان و شبکههای اجتماعی پُر شد از تصاویر کودکانِ بیگناهی که «در حملات هوایی بیرحمانه جنگندههای سوریه و روسیه جان باختهاند» و همزمان انسانهای درماندهای به نمایش گذاشته میشد که «خواستار واکنش قاطعانه جهانیان به این همه ظلم» بودند.
تصاویری که همان زمان کاشف به عمل آمد که «فعالان مدنی و بیطرف» نزدیک به عناصر تروریستی موسوم به «کلاهسفیدها» به منظور اثرگذاری برافکار عمومی جهان و ایجاد زمینه و بهانه برای حمایت آشکار حامیان بینالمللی و منطقهای از عناصر تروریستی تحت عنوان «جلوگیری از کشتار مردم سوریه» و «ارسال کمکهای بشردوستانه به مردمی که زیر بمباران جنگندههای سوریه» قرار دارند.
طی روزهای گذشته که ارتش سوریه و جبهه مقاومت سرانجام عملیات بزرگ امنسازی مناطق پیرامونی شهر دمشق را در دستور کار خود قرار داده، بار دیگر سناریوی تکراری کشورهای غربی و عربی به اجرا درآمده و گام نخست آن یعنی هجوم رسانهای آن در حال پیادهسازی است.
غوطه شرقی منطقه پیرامونی شهر دمشق است که عناصر تروریستی سالها در آن لانه کرده و طی سالهای گذشته حجم زیادی از تجهیزات نظامی در این منطقه انبار کرده و مترصد ایجاد ناامنی در پایتخت سوریه هستند و از این جهت میتوان گفت غوطه شرقی آخرین امید کشورهای غربی و مرتجع منطقه برای سرنگونی دولت سوریه و عقب راندن جبهه مقاومت است، بنابراین تلاش دارند به هر طریق ممکن و با کثیفترین دروغها مانع پاکسازی غوطهشرقی از عناصر تروریستی شوند.
رسانههای حامی تروریستها شرم دارند آشکارا به این واقعیت اشاره کنند که هماکنون غوطه شرقی تحت اشغال گروهای تروریستی وابسته به القاعده و جبهه النصره است، در عوض تمام تلاش خود را به کار میگیرند تا این دروغ بزرگ را باورپذیر کنند که دولت سوریه و حامیانش در حال «بمباران و کشتار شهروندان عادی و بیگناه غوطه شرقی» است.
پایگاه «راشاتودی» در این زمینه گزارش مستندی تهیه کرده که نشان میدهد همزمان با آغاز عملیات علیه تروریستها در غوطه شرقی ناگهان جنگ سوریه و «مردم سوریه» به خبر اول رسانههای خبری اجتماعی تبدیل میشود و همه «تلاش میکنند تا در این زمینه روشنگری کنند؛ تمام اخبار و تصاوی حاکی از این است که «هماکنون تراژدی بزرگی در غوطه شرقی در جریان است و هر چه سریعتر باید با اعمال فشار به دولت سوریه و حامیانش آن را متوقف کرد».
«راشاتودی» کاربر توییتری به نام «سامی شاربِک» را مثال میزند که محل اقامت آن شهر «کلیوند» ایالت اوهایو آمریکاست.
«سامی شاربِک» در تاریخ25 فوریه تصاویری از «جنگ سوریه» منتشر کرده که بیش از 155 هزار نفر آن را «لایک» کره و 127 هزار نفر نیز این تصاویر را همرسانی کردهاند. اما واقعیت این است این تصاویر «غمناک» همانند همه تصاویر دیگر از مناطق تحت اشغال تروریستها هنگام پیشروی ارتش سوریه ساختگی و یا متعلق به دیگر مناطق درگیری در خاورمیانه است.
دروغین بودن این تصاویر را خیلی زود دیگر کاربران اجتماعی با دلایل مستند ثابت کردند؛ تصویر نخست که تصویر بمباران شدید شهری را نشان میدهد در واقع تصویر بمباران نوار غزه توسط جنگندهها رژیم صهیونیستی در تاریخ 29 جولای سال 2014 است که پایگاه «ایندیپندنت» طی گزارشی آن را منتشر کرده است و اکنون «شابِک» آن را به دروغ با تیتر « فیلم نیست، اینجا سوریه است» به عنوان تصویر بمباران غوطه شرقی توسط نیروی هوایی سوریه و روسیه منتشر کرده است.
عکس دیگری که این کاربر توییتر به عنوان اوضاع کنونی غوطه شرقی منتشر کرده تصویر دردناک مردی گریان است؛ در حالی که دختربچه گریان خود را در بغل دارد پابرهنه و بیهدف در حال فرار است. این عکس نیز مربوط به تحولات عراق و هنگام آزادسازی شهر موصل است که در گزارش خبرگزاری رویترز در تاریخ 4 مارس 2017 منتشر شده است.