ماهان شبکه ایرانیان

خواص سنجد, تمام فواید و خواص درمانی سنجد

سنجد یکی از میوه های گیاهی خوشمزه است که ارزش غذایی فراوانی دارد. سنجد کم کالری است با این حال سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان می باشد و یکی از منابع کلسیم به شمار می رود.

سنجد یکی از میوه های گیاهی خوشمزه است که ارزش غذایی فراوانی دارد. سنجد کم کالری است با این حال سرشار از فیبر و آنتی اکسیدان می باشد و یکی از منابع کلسیم به شمار می رود.

سنجد یکی از گیاهان درختی و کم کالری است که از هسته ی آن در تهیه ی برخی داروها استفاده می شود. از این گیاه به شکل های مختلفی استفاده می شود و از جمله خواص سنجد می توان به مقوی بودن آن برای سلامتی قلب و تسکین سردرد اشاره کرد. در این مطلب با تمام مزایا و خواص سنجد آشنا می شویم.

تمام فواید و خواص سنجد

موثرترین بخش سنجد

  • سنجد برای کسانی که نرمی استخوان و پوکی استخوان دارند مفید است و استخوان ها را محکم می کند.
  • پودر سنجد در صورتی که قبل از غدا استفاده شود برای کم کردن اشتهای کاذب موثر است.
  • پودر سنجد در صورتی که بعد غذا میل شود تقویت کننده و ماهیچه ساز است.
  • جوشانده برگ درخت سنجد خاصیت جمع‌کنندگی و ضد اسهال دارد و داروی خوبی برای اسهال کودکان است.
  • هسته چوبی شکل سنجد سرشار از آمینو اسید است که هر یک از آن ها خواص دارویی فراوانی دارد.
  • از نظر طب سنتی, پوست سنجد پوست آور, هسته استخوانی شکل آن استخوان آور و گوشت آردی شکل آن ماهیچه آور است.
  • از ابتلا به بواسیر پیشگیری می کند.
  • خوردن سنجد از ورود عفونت به بدن جلوگیری می کند.
  • سنجد ضد خونریزی می باشد.
  • مصرف سنجد سبب تسریع در رشد موها می شود.
  • به افراد لاغر توصیه می شود در رژیم غذایی خود حتما از سنجد استفاده کنند, چرا که سنجد برای سلامتی دستگاه گوارش افراد مناسب است و دستگاه گوارش را تقویت می کند.

خواص درمانی سنجد

سنجد و مزیای آن

  • سنجد بادشکن و مقوی قلب است.
  • سنجد تسکین دهنده سردرد می باشد.
  • از آن جا که سنجد سرشار از آمینواسیدها می باشد, یک داروی صفراوی به شمار می رود.
  • مصرف سنجد در درمان بیماری های دندان و لثه موثر است.
  • مصرف سنجد در رژیم غذایی, موجب رفع زخم معده می شود.
  • سنجد در درمان آرتروز نقش موثری دارد. برای این منظور توصیه می شود قسمت آردی شکل و هسته ی سنجد با همدیگر آسیاب و مصرف شود.
  • مصرف سنجد جهت کاهش تب موثر است.
  • یکی از روش های درمانی خارش پوست, استفاده از سنجد پخته شده در روغن زیتون می باشد. همچنین این مخلوط می تواند درد مفاصل را نیز تسکین دهد.
  • یکی از مهمترین خواص سنجد, درمان تکرر ادرار است.

ارزش غذایی سنجد

ارزش غذایی سنجد

ارزش غذایی سنجد با توجه به پوست قهوه ایی رنگ, محتوای آردی شکل و هسته چوبی و سفت آن بررسی شده است که شواهد نشان داده است قسمت آردی شکل و هسته چوبی آن دارای ارزش غذایی فراوانی است. قسمت آردی شکل سنجد دارای دو نوع قند گلوکز و فروکتوز و شامل 7 نوع چربی اشباع شده و اشباع نشده است. به علاوه هسته چوبی شکل سنجد دارای 17 نوع اسید آمینه و مقداری پروتئین می باشد. این گیاه سرشار از ویتامین C می باشد از این رو افرادی که از کمبود  این ویتامین رنج می برند می توانند از این ماده غذایی به عنوان یکی از منابع ویتامین C استفاده کنند. همچنین وجود ویتامین K در سنجد سبب شده است تا این ماده ضد خونریزی باشد. سنجد حاوی فیبر بالایی می باشد به همین دلیل مانند میوه ها و سبزیجات خواص زیادی دارد.



خواص سنجد

با توجه به ارزش غذایی و خواص سنجد, مصرف آن باعث حفظ سلامتی بدن می شود. با این حال توصیه می شود در حد اعتدال از هر ماده غذایی استفاده شود. همچنین افرادی که یبوست دارند باید با احتیاط این ماده غذایی را مصرف کنند و در صورت استفاده از سنجد, از مواد غذایی ملین بیشتری استفاده کنند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان