منصوره کرمی نائب رئیس انجمن دفاع از قربانیان تررویسم در گفتوگو با خبرنگار اعزامی خبرگزاری میزان به ژنو، در رابطه با اهداف حضور در حاشیه اجلاس سالیانه حقوق بشر سازمان ملل اظهار کرد: در نشستی که این بار در سازمان ملل برگزار شد و ما در آن شرکت کردیم، برای دادخواهی کودکان قربانی تروریسم فعالیت داشتیم.
وی گفت: ما میدانیم وقتی که یک ترور رخ میدهد کودکان زیادی یا شهید میشوند یا صدمات روحی و روانی زیادی را متحمل میشوند.
نائب رئیس انجمن دفاع از قربانیان تررویسم بیان کرد: چیزی که مشخص است این که کودکان بی دفاعترین افراد جامعه بوده و نیازمند حمایت و مراقبت بیشتر هستند.
کرمی تصریح کرد: ما اینجا هستیم که از NGOها و از سازمان ملل بخواهیم که توجه بیبشتری را نسبت به این کودکان داشته باشند. همه کشورهای دنیا باید دست به دست هم بدهند و نسبت به ترور اقدام کرده و آن را محدود کنند.
وی ادامه داد: من به رسانهها گفتم که ترور دیگر مختص یک کشور و یک منطقه خاص نیست. دیگر نمیتوانیم بگوییم که مثلا فقط مختص خاورمیانه است. چون با گسترش رسانهها تروریسم هم پیشرفت کرده و همه گیر شده است؛ بنابراین تا همه دنیا نخواهند، نمیتوانند جلوی تروریسم را بگیرند و لذا برای کمک به کودکان حتما ما باید جلوی پیشرفت تروریسم را بگیریم.
همسر شهید دکتر علی محمدی، دانشمند هسته ای کشورمان، در پاسخ به این سوال که تروریست ها، افراد و گروه هایی که همسر شما را به شهادت رساندند، در فضای نشست شورای حقوق بشر حضور دارند، نسبت به حضور آنها چه احساسی دارید، گفت: من هر وقت که وارد سازمان ملل میشوم، حالم بد میشود. اما چیزی که برای من مهم است این است که بتوانم حرفم را جلوی رویشان بزنم و بگوبم که ما هیچ ترسی از شما نداریم. بارها جلوی رویشان گفته ام که شما جنایتکار هستید و تا زمانی که به دنیا بتوانیم این موضع را اثبات کنیم پای خون خود ایستاده ایم.
نائب رئیس انجمن دفاع از قربانیان تررویسم بیان کرد: البته برای ما اینها خیلی اهمیت ندارند؛ بلکه برای ما اهمیت دارد که بتوانیم از خون 17 هزار قربانی ترور دفاع کنیم و اجازه ندهیم که خونها آنها پایمال شود.