ماهان شبکه ایرانیان

کاهش اضطراب‌ با خارج شدن از شبکه‌ های اجتماعی

محققان کوئینزلند به دنبال بررسی‌های خود متوجه شده‌اند که ترک شبکه‌های اجتماعی از اضطراب، به طور چشمگیری می‌کاهد.

کاهش اضطراب‌ با خارج شدن از شبکه‌ های اجتماعی

به گزارش طبنا محققان دانشگاه کوئینزلند با بررسی میزان اضطراب و حال کلی کاربران شبکه‌های اجتماعی، به ویژه فیس‌بوک، متوجه شدند، این شبکه‌ها به اضطراب افراد دامن می‌زنند.

محققان با بررسی مقدار هورمون ترشح شده کورتیزول در 138 داوطلب، هنگام عضویت فعال و سپس ترک شبکه‌های اجتماعی، متوجه شدند که فقط 5 روز جدایی از این شبکه‌ها، سطح ترشح هورمون کورتیزول در آنها را به مقدار بسیاری کاهش می‌دهد. هورمون کورتیزول، هورمون اضطراب است و در مواقع خطر، ترشح شده و بدن را برای واکنش مناسب آماده می‌کند. ترشح بیش از حد هورمون کورتیزول باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن می‌شود و فرد را نسبت به انواع بیماری ها، عفونت ها حساس کرده و از قدرت حافظه او می کاهد. این هورمون حتی فرد را به سمت چاقی پیش می‌راند.

ترشح طولانی مدت کورتیزول باعث نقص شناختی، کاهش عملکرد تیروئید و تجمع چربی شکمی می‌شود که مورد آخر، سلامت قلب و عروق را به خطر می‌اندازد.

البته جدا شدن از شبکه‌های اجتماعی ممکن است در ابتدا شما را غمگین و افسرده‌تر کند. اما بنابر بررسی‌ها باید گفت که به مرور از اضطراب‌تان کاسته و حال روحی‌تان خوب می‌شود. اگر هم دوست ندارید این شبکه‌ها را رها کنید، بهتر است استفاده از آنها را بسیار محدود کنید.

به گزارش طبنا، امروزه شبکه‌های اجتماعی به ابزارهای اصلی اجتماعی تبدیل شده‌اند که میلیون‌ها کاربر و البته فوایدی هم دارند، اما در میان انبوهی از اخبار و شبکه وسیعی از افراد قرار گرفتن هم می‌تواند فرد را به شدت مضطرب کند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی