به گزارش الف به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، علیرضا نیکزاد با اشاره به لزوم یادگیری مهارت های فرزند پروری اظهار کرد: هدف اصلی بیشتر رفتارهای ناراحت کننده و کج خلقی ها، جلب توجه بزرگترهاست .
وی تصریح کرد: فرقی نمی کند دلیل کج خلقی کودک چیست و اهمیتی ندارد که گریه و زاری کودک نتیجه مستقیم "نه گفتن" والدین به یک خواسته غیرمنطقی کودک باشد یا علت دیگری داشته باشد و در هر صورت نباید در این حالت کودک را مرکز توجه قرار داد .
نیکزاد عنوان کرد: کج خلقی به هیچ وجه رفتار و پاسخ مناسبی نیست و باید تغییر داده شود بنابراین باید نسبت به آن بی اعتنایی شود .
به گفته وی والدین نمی توانند برای کودکی که در حال داد و فریاد است دلیل و منطق بیاورند ضمن این که با بغل کردن و نوازش کردن کودک هم نمی توانند احساسش را در آن لحظه تغییر دهند و تنها عمل مناسب حفظ آرامش و موکول کردن هر رفتاری به زمان آرام شدن کودک است.
وی گفت: یک کودک دو ساله به راحتی می تواند اگر توجه نبیند، دست از کج خلقی بردارد و به کلی این رفتار را ترک کند.
نیکزاد توصیه کرد: والدین با بی اعتنایی به بد اخلاقی کودک تا جایی که به خودش آسیب نزند ، به او می آموزند که بد اخلاقی کردن هیچ فایده ای ندارد و کودک خواهد آموخت که کمتر چنین واکنش هایی را از خود نشان دهد.