به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری میزان، ورونیکا کراشنینیکووا مدیرعامل موسسه ابتکارها و تحقیقات سیاست خارجی روسیه خاطرنشان کرد: تهران صرفا یک کشور غیردوست واشنگتن نیست بلکه دشمن این کشور در خاورمیانه به حساب می آید و آمریکا یکی از راه های فشار بر ایران را اختلال در اجرای برجام می داند.
وی با بیان اینکه خروج از برجام به آمریکا امکان می دهد دوباره تحریم هایی را علیه ایران وضع کند، گفت: آمریکا فقط نیاز به بهانه برای آغاز تحریم ها علیه ایران دارد.
کراشنینیکووا به نمایش هفته گذشته بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: او اعلام کرد که یکصد هزار سند به دست آورده است که اثبات می کند ایران به رغم ممنوعیت، برنامه نظامی - هسته ای را دنبال می کند حال آنکه او هیچ مدرک مستندی در خصوص نقض برجام از سوی ایران ارائه نداد.
این مجری برنامه سیاسی شبکه تلویزیونی فدرال تی.وی.سنتر خاطرنشان کرد: مدارک ارایه شده مربوط به 15 سال پیش است، اما ترامپ آرام نمی گیرد و تاکید می کند که اگر توافق هسته ای با ایران در وضع کنونی حفظ شود ایران ممکن است در آینده به سلاح هسته ای دست یابد.
وی توضیح داد: واشنگتن تلاش می کند نقش ایران را در سوریه محدود کند و این کار را می خواهد با تحریم های جدید علیه ایران آغاز کند.
در همراهی با کاخ سفید، تحرک های لابی صهیونیستی و سعودی برای ترغیب ترامپ به خروج از برجام طی ماههای اخیر بشدت افزایش یافته و در همین زمینه نخست وزیر رژیم صهیونیستی دوشنبه هفته گذشته در اقدامی نمایشی و با نشان چند زونکن و لوح فشرده، ایران را به فعالیت های غیرصلح آمیز هسته ای متهم کرد. بسیاری از کشورهای جهان بویژه سران اروپا در واکنش به ادعای نتانیاهو اعلام کردند که آژانس بین المللی انرژی اتمی تاکنون در 10 گزارش پایبندی ایران به برجام را تایید کرده است.
محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران، پیش از اظهارات نخستوزیر رژیم صهیونیستی، او را به چوپانی دروغ گو تشبیه کرد که بازهم میخواهد درباره برنامه هستهای ایران، سخن کذب و دروغ بگوید.
وزیر امور خارجه ایران همچنین روز جمعه گذشته در پیامی ویدئویی آمریکا و اروپا را خطاب قرار داد و اتمام حجت کرد که هیچگونه مذاکره مجددی یا قرارداد دیگری درباره اعمال محدودیت برای فعالیت های هسته ای صلح آمیز ایران خارج از مفاد برجام و نیز موضوع موشک های دفاعی کشورمان پذیرفته نیست و پایبندی به برنامه جامع اقدام مشترک زمانی ممکن است که همه طرف ها از آن منتفع شوند.