ماهان شبکه ایرانیان

اعطای فلوشیپ آکادمی "علوم پزشکی" به ۷ دانشمند "آکسفورد"

هفت محقق دانشگاه "آکسفورد" در میان ۴۸ محقق برجسته انگلیس قرار گرفتند که فلوشیپ معتبر آکادمی "علوم پزشکی" را در سال جاری، دریافت خواهند کرد.

اعطای فلوشیپ آکادمی "علوم پزشکی" به 7 دانشمند "آکسفورد"

به گزارش ایسنا و به نقل از وبسایت رسمی دانشگاه "آکسفورد"، 7 نفر از محققان آکسفورد به خاطر خدمات و همکاری‌های برجسته خود در حوزه "علوم زیست پزشکی" و "علوم سلامت" برای دریافت فلوشیپ معتبر آکادمی "علوم پزشکی" انتخاب شدند.

این محققان، تحقیقات، اکتشافات و پیشرفت‌های بسیاری به نفع بیماران و جامعه انجام دادند.

پروفسور "سوزان جب" متخصص تغذیه و بهداشت عمومی از دانشگاه آکسفورد است که تحقیقات وی بر این موضوع تمرکز داشته است که مواد خوراکی که می‌خوریم چگونه بر خطر افزایش وزن و چاقی اثر می‌گذارند.

این دانشمند همچنین تحقیقاتی راجع به روش‌هایی که به کاهش وزن کمک می‌کند نیز انجام داده است.

پروفوسور "النر بارنز" استاد "هپاتولوژی"(کبد شناسی) و داروهای آزمایشگاهی دانشگاه "آکسفورد"، دیگر محققی است که این فلوشیپ را دریافت خواهد کرد.  

پروفوسور "دیوید بیسون" استاد علوم "مغز و اعصاب" دانشگاه "آکسفورد"، نقشی بسزا در مطالعه اختلالات "عصبی-عضلانی" که ارتباط بین سلول‌های عصبی و عضلانی کاهش می‌یابد، داشته است.

مطالعات اخیر وی راجع به چگونگی استفاده از دانش مولکولی زیست شناسی سیناپسی برای درمان سندروم " کانجنیتال میاستنیک"(CMS) بوده است.

سندروم " CMS"یک بیماری ارثی ناشی از ژن معیوب است که مشخصه آن ضعف و خستگی ناشی از اختلال در محل اتصال سلول‌های عصبی و عضلانی است.

پروفوسور "رابرت مک لارن" استاد چشم پزشکی دانشگاه"آکسفورد" است که پیشگام درمان‌های جدید برای نابینایی است.

وی از روش‌های مبتنی بر سلول‌های بنیادی، ژن درمانی و شبکیه‌های الکترونیکی استفاده کرده است.

در آزمایشگاه وی همچنین تکنیک‌های جدید برای اعمال جراحی "شبکیه چشم" در حال انجام است.

پروفوسور "جردن راف"  استاد "زیست شناسی سلول‌های سرطانی" دانشگاه "آکسفورد" است. این محقق روی نحوه سازماندهی و تقسیم‌بندی سلول‌ها مطالعه می‌کند.

پروفسور "گای تویتز" استاد "بیماری‌های عفونی" در دانشگاه "آکسفورد" و مدیر واحد تحقیقات بالینی "Unit" این دانشگاه است که بیشتر تحقیقات خود را در ویتنام انجام داده است.

پروفسور "مارک وود وارد"  استاد "اپیدمیولوژی"(همه‌گیرشناسی)  و آمار دانشگاه "آکسفورد" است که یک متخصص جهانی در آنالیز و رتبه‌بندی ریسک بیماری‌های قلبی و عروقی است.

وی به عنوان یکی از برجسته‌ترین محققان "علوم و علوم اجتماعی" در جهان شناخته شده است.

این دانشمند، تفاوت‌های جنسیتی در مورد تاثیرات عوامل خطر ساز ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را بررسی کرده است و نشان داده است که دیابت و سیگار کشیدن در زنان، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را بیشتر از مردان، تحت تاثیر قرار می دهد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان