،سیدحسن موسویچلک اظهار کرد: دو هزار عنوان مجرمانه در ایران وجود دارد؛ درحالیکه میانگین این شاخص در دنیا 60 تا 90 عنوان است.
به گزارش به نقل از شرق ،متأسفانه با داشتن 80 میلیون جمعیت در کشور، مطابق آمار مسئولان قضائی 15میلیونو 200 هزار پرونده قضائی در کشور وجود دارد. این در حالی است که کشور هندوستان با داشتن بیش از یک میلیارد جمعیت، تعداد یکمیلیونو 200 هزار پرونده قضائی دارد. او افزود: مطابق آمارهای وزیر دادگستری در تیرماه سال 96، ورودی زندانهای کشور 459هزارو 666 نفر است؛ یعنی 52 نفر به ازای هر یک ساعت. درحالیکه در سال 58 این میزان 10 نفر به ازای هر ساعت بود.
او تصریح کرد: وجود تعداد بالای پروندههای قضائی، افزایش طلاق (به ازای هر 3.5 ازدواج یک طلاق)، افزایش خشونت خانگی، سالمندآزاری (یکی از سه مؤلفه مداخلات در حوزه مددکاری اجتماعی) و مسائلی از این دست نشانه ضعف اخلاق در جامعه است.
کمیسر اخلاق فدراسیون مددکاران اجتماعی آسیا - اقیانوسیه همچنین گفت: مطابق آمار وزیر بهداشت به ازای هر چهار نفر در کشور یک نفر دارای اختلال روانی است و شش میلیون افسرده در کشور وجود دارد.
رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران با اشاره به آمار ستاد مبارزه با مواد مخدر در کشور گفت: مطابق آمارها چهارمیلیونو 400 هزار معتاد در کشور وجود دارد که دومیلیونو 800 هزار نفر از آنها معتاد دائمی هستند. موسویچلک تصریح کرد: براساس سرشماری رسمی کشور در سال 95 بیش از سه میلیون زن سرپرست خانوار در کشور وجود دارد که این آمار در سال 90 دومیلیونو 553 هزار نفر، در سال 89 یکمیلیونو 666 هزار نفر و در سال 75 کمتر از یکمیلیونو 200 هزار نفر بود و این به آن معناست که در یک بازه زمانی 20ساله جمعیت زنان سرپرست خانوار دو برابر شده است.
رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران در ادامه گفت: با جزیرهایکردن اعتیاد، زنان سرپرست خانوار و دیگر آسیبهای اجتماعی هیچگاه نمیتوان مدیریت صحیحی بر حوزه اجتماعی داشت؛ درحالیکه باید همه اینها را به صورت یک پازل واقعی نگاه کنیم.
کمیسر اخلاق فدراسیون مددکاران اجتماعی آسیا - اقیانوسیه با اشاره به اینکه دین ما دین نشاط و شادابی است، گفت: از لحاظ شاخص نشاط اجتماعی، ایران در میان 157 کشور دنیا رتبه 108 را دارد.