محمدحسین بازگیر در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس قانون حفظ و گسترش فضاهای سبز شهری، برای حفظ و گسترش فضای سبز و جلوگیری ازقطع بیرویه درختان، قطع هر نوع درخت به هر طریق در معابر، میادین، بزرگراهها، پارکها، بوستانها، باغات و محلهایی که به تشخیص شورای شهر، باغ شناخته شوند درمحدوده و حریم شهرها بدون اجازه شهرداری و رعایت ضوابط مربوطه ممنوع است.
وی با بیان اینکه ناظر بر عملکرد شهرداری نیز نمایندگان مردم در شورای شهر هستند، تصریح کرد: شهرداری همچنین مکلف است که در محدوه قانونی و حریم شهرها درختان را شناسنامهدار کند. این شناسنامه شامل سن درخت، اندازه، نوع آن و دیگر مشخصات زیستی است همچنین وظیفه پلاککوبی و حفاظت از باغهای عمومی، شهری و حتی باغهایی که ملک شخصی محسوب میشود برعهده شهرداری است.
رییس اداره محیط زیست شهر تهران با بیان اینکه قانون حفظ و گسترش فضاهای سبز شهری برای قطع درختان شهری و باغها نیز مجازات تعیین کرده است، گفت: هرکسی که درختان معابر، میادین، بزرگراهها، پارکها، بوستانها، باغات را عمدی قطع کند یا موجب از بین رفتن آنها شود، علاوه بر جبران خسارت به جزای نقدی از یک میلیون ریال تا ده میلیون ریال برای قطع هر درخت و در صورتی که قطع درخت بیش از سی اصله باشد به حبس تعزیری از شش ماه تا سه سال محکوم میشود.
بازگیر در پایان با تاکید بر اینکه اداره محیط زیست شهر تهران موضوع قطع تهران در باغ برره را پیگیری و با کارشناسان اداره از این باغ بازدید میکند، اظهار کرد: از شهرداری و شورای شهر تقاضا داریم که به وظیفه قانونی خود در این حوزه عمل کنند.
به گزارش ایسنا، چندی پیش احمد مسجدجامعی - عضو شورای شهر تهران - درمورد تخریب باغ برره گفته بود: این باغ واقع در منطقه 2 معروف به «برره» 22 هزار متر است که براساس حکم دادگاه 15 هزار متر آن باید حفظ و در مابقی میتوان برجسازی انجام داد اما آثاری از اسید، بنزین و ... وجود دارد که نشان میدهد سودجویان قصد تخریب باقی مانده باغ را دارند. همچنین مجید فراهانی -رئیس کمیته بودجه شورای شهر تهران- اظهار کرده بود که این روزها خبر از ساخت برج 21 طبقه در باغ موسوم به برره شنیده می شود و متاسفانه بنیاد مستضعفان نیز ارادهای برای حفظ این باغ ندارد.