ماهان شبکه ایرانیان

افزایش ۲۸ درصدی آمار جهانی سرطان

شمار بیماران سرطانی دنیا روز به روز بیشتر می‌شود و به تازگی آمار جهانی سرطان ۲۸ درصد افزایش یافته است. از طرف دیگر محققان معتقدند با تغییراتی که تکنولوژی و عادات زندگی غلط بوجود آورده، میلیون‌ها نفر در طول زندگی خود به این بیماری مبتلا شده و مجبور خواهند بود با آن دست و پنجه نرم کنند.

افزایش 28 درصدی آمار جهانی سرطان

شمار بیماران سرطانی دنیا روز به روز بیشتر می‌شود و به تازگی آمار جهانی سرطان 28 درصد افزایش یافته است. از طرف دیگر محققان معتقدند با تغییراتی که تکنولوژی و عادات زندگی غلط بوجود آورده، میلیون‌ها نفر در طول زندگی خود به این بیماری مبتلا شده و مجبور خواهند بود با آن دست و پنجه نرم کنند.

کارشناسان می‌گویند که روز به روز شمار بیماری‌های سرطانی نظیر سرطان پوست، ریه و روده‌ی بزرگ بیشتر می‌شوند که نشان می‌دهد ساکنین دنیا سبک زندگی مناسبی را برای خودشان در نظر نگرفته‌اند.

آخرین گزارشات به دست آمده نشان می‌دهد که در سال 2016 میلادی، 17.2 میلیون بیمار سرطانی در دنیا وجود داشته‌اند و 8.9 میلیون نفر از این بیماران فوت شده‌اند. این رقم نشان می دهد که آمار جهانی سرطان از سال 2006 تا 2016 میلادی، افزایشی 28 درصدی تجربه کرده است. پیشرفت تکنولوژی در حوزه سلامت و تشخیص زودتر سرطان به همراه افزایش جمعیت کهنسال می‌تواند از دلایل بالا رفتن این آمار باشد.

باید گفت که در این میان، کشور‌های کم درآمد و متوسط بیشترین افزایش را در این آمار دارند چرا که مصرف سیگار، دخانیات و غذاهای راحت و ارزان در این کشورها بالاست و به همین دلیل است که سرطان در زندگی این افراد رخنه کرده است.

سرطان ریه در میان دیگر سرطان‌ها، از مهمترین دلایل مرگ بیماران به شمار می‌رود و بیشترین آمار مرگ را در سال 2016 به خود اختصاص داده است. این رقم نسبت به 10 سال گذشته، افزایشی 20 درصدی را تجربه کرده. پس از آن نیز به ترتیب سرطان سینه در زنان، سرطان خون و معده شایعترین نوع سرطان‌ها به شمار می‌روند.

کارشناسان باور دارند که آلودگی هوای ایجاد شده توسط کارخانه‌ها و وسایل نقلیه، استعمال دخانیات، مصرف الکل، غذاهای فراوری شده و عدم تحرک از مسائلی است که موجب شده آمار جهانی سرطان تا این حد افزایش پیدا کند.

 

تماشا کنید: سرطان مومیایی مصری 2000 سال دیر تشخیص داده شد

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان