خبرگزاری ایسنا: فیلم «حمال طلا» ساخته تورج اصلانی که فیلمبرداری شناخته شده در سینمای ایران است، 21 بهمن ماه در آخرین روز جشنوارهی فیلم فجر در پردیس سینمایی «ملت» برای اهالی رسانه و منتقدان به نمایش درآمد و داستانش براساس شغلی روایت شد که در جامعه چندان شناخته شده نیست.
تورج اصلانی در نشست خبری این فیلم بیان کرد: فیلم کاملاً در دنیای رئال تعریف میشود و درباره شغل "قالکاری" است که بیشتر جواهرسازان با آن درگیر هستند و فیلم تخیلی و ذهن نیست.
او درباره هدف از نشان دادن کثیفی و ادبیات لمپنیسم در فیلم بیان کرد: منظور خاصی وجود نداشت، ولی یک فیلمساز و کسی که مدعی کار فرهنگی است، شاخکهای تیزتری در جامعه دارد و من به مسالهای پرداختم که در جامعه بوده و یک شغل است.
اصلانی درباره اینکه قصد دارد کارگردانی را ادامه دهد یا فیلمبرداری را؟ گفت: من حرفهای دارم که تصویر برداری است و در عین حال حرفهایی دارم که مرا به کارگردانی سوق میدهد و اگر لازم باشد حرفهایم را خودم بزنم، فیلم خواهم ساخت که البته در بحث فیلمسازی بیشتر تمرکزم در ایران و تهران است تا درباره جایی که میشناسم فیلم بسازم، ولی برای حرفه ام (فیلمبرداری) در چند سال گذشته، بیشتر خارج از کشور هم فعال بودم.
در این نشست، سهراب پور تهیه کننده فیلم درباره «حمال طلا» گفت: «حمال طلا» کمی مهجور واقع شده و این از طرف خود من هم بوده که به دلیل مشغلهای که بر سر کار دیگر داشتم، کمتر توجه کردم، اما فیلم، خیلی قابل دفاع است.
او که تهیه کننده فیلم «درخونگاه» نیز هست به نقدهایی که درباره این فیلم در یک برنامه تلویزیونی انجام شده گفت: آنچه درباره «درخونگاه» پیش آمد، یک حمله تمام عیار بود و منتقدی که از جایی خوراک میگیرد، زحمات یک تیم 100 نفره را زیر سوال برد، نمیدانم چرا وقتی شورای پروانه ساخت و نمایش داریم اینطور چنین افرادی تُرکتازی میکنند؟!
ژاله صامتی هم در نشست گفت: من عاشق کارهای سختم و دوست دارم کارهایی که دیگران انجام نمیدهند را انجام دهم.
تورج زاهدی نیز که صدابردار است و در این فیلم بازی هم کرده بیان کرد: اخیراً مُد شده در سینما مدیر صدابرداری داریم و به همین دلیل من دو سال است که کار نکردهام. اما وقتی دعوت شدم برای همکاری، یک روز از من خواستند گریم شوم و متوجه شدم باید بازی هم کنم. حال اینکه اشتباه بوده یا درست، مخاطب قضاوت میکند.