یکی از پرطرفدارترین متد زیبایی در بین زنان و دختران که شایع شده است پیرسینگ لب می باشد، امروزه در تمام کشورها پیرسینگ در تمامی نقاط بدن انجام می دهند بسیاری از کسانی که این کار را انجام می دهند افرادی هستند که به دنبال مد و زیبایی هستند در این مطلب با ما همراه شوید تا بدانید پیرسینگ چیست و چه عوارضی را به دنبال دارد.
پیرسینگ لب چه عوارضی دارد؟
![سوراخ کردن لب](/Upload/Public/Content/Images/1398/07/26/1546290507j.jpeg)
پیرسینگ همان سوراخ کردن می باشد که اشیاء تزیینی و یا جواهراتی را بر روی ناحیه مذکور که سوراخ کرده اند آویزان می کنند پیرسینگ ها انواع مختلفی دارند که در بین خانم ها پر طرفدار ترین آن پیرسینگ لب می باشد که باعث زیبایی زیادی در افراد می شود پیرسینگ را می توان به دو روش انجام داد به صورت موقت و دائم، که به صورت موقت بدون سوراخ می باشد و به وسیله چسب یا گیره متصل می شود اما دائمی صددرصد باید با ایجاد سوراخ روی لب فیکس شود.
![پیرسینگ لب پرطرفدارترین نوع پیرسینگ در بین خانم ها](/Upload/Public/Content/Images/1398/07/26/1546290522s.jpeg)
عوارض سوراخ کردن لب
پوست در برابر آسیب های احتمالی بسیار حساس می باشد بنابراین اگر قصد پیرسینگ را دارید باید قبل از انجام این کار از عوارض آن مطلع باشید:
عفونت : یکی از عوارض های که در پیرسینگ لب شایع می باشد عفونت است، زیرا در این پیرسینگ، لب با باکتری ها و ویروس ها در تماس است بنابراین احتمال ایجاد عفونت بسیار زیاد است در این مدل پیرسینگ احتمال ایجاد خونریزی شدید وجود دارد بنابراین برای انجام این کار حتما به پزشکان مراجعه کرده و از پاک بودن وسایل اطمینان حاصل فرمایید.
گوشت اضافه در آوردن : پیرسینگ در برخی افراد موجب می شود که گوشت اضافی در بیاورند مخصوصا در افرادی که به صورت ژنتیکی زخم هایشان گوشت اضافی در می آورد، ممکن است در ناحیه مورد نظر اسکار رشد کند که در واقع ظاهری بدی داشته باشد و برای بر طرف کردن آن زمان زیادی لازم است تا بهبود یابد.
عوارض بلند مدت و آنی پیرسینگ : پیرسینگ ممکن است شامل حساسیت و حتی آسیب رساندن به دندان و لثه شود و در نهایت منجر به سکته مغزی می شود.
نکاتی در مورد سوراخ کردن لب
- سعی کنید در چهار ماه اول بیشتر از دوبار در روز ناحیه را شست و شو ندهید و برای خشک کردن از حوله کاغذی استفاده کنید.
- از بدلیجات استفاده نکنید، زیرا این فلز باعث ایجاد حساسیت می شود.
- مدت زمان بهبودی پیرسینگ شش ماه می باشد بنابراین بعد از هر بار مصرف خوراکی باید دهان خود را با دهان شویه بشویید و مطمئن شوید که در دهانتان خوراکی باقی نمانده است.
- خانم های باردار باید از انجام پیرسینگ خودداری کنند مخصوصا اگر پیرسینگ برروی ناف و شکم انجام شود.