ماهان شبکه ایرانیان

۶ سامانه مبتنی بر موبایل در حوزه‌های علمیه خواهران رونمایی شد

گروه حوزه‌های علمیه: در مراسمی از ۶ سامانه جدید مبتنی بر موبایل حوزه‌های علمیه خواهران کشور رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) علی طائی زاده، رییس مرکز فناوری اطلاعات حوزه‌های علمیه خواهران روز پنجشنبه، 12 شهریور در این مراسم گفت: این نرم‌افزارها شامل کوثرنت، اتوماسیون اداری دیدگاه، اطلاع‌رسانی اخبار، آمار و اطلاعات، شیدای امین و حضرت خدیجه(س) به زبان انگلیسی است.

طائی‌زاده با بیان اینکه این سامانه‌ها به بانک‌های اطلاعاتی موجود در پایگاه‌های اینترنتی حوزه‌های علمیه خواهران متصل هستند، افزود: چهار مورد از این سامانه‌ها مورد استفاده طلاب، اساتید و کادر حوزه‌های علمیه خواهران هستند و دو مورد دیگر از سوی عموم مردم قابل استفاده هستند.
رییس مرکز فناوری اطلاعات حوزه‌های علمیه خواهران در توضیح سامانه مبتنی بر موبایل کوثرنت اظهار کرد: شبکه کوثرنت شبکه‌ای است که با سرعت فراوان در حال پیشرفت است و امروز 180 گروه با 20 هزار عضو در آن فعالیت دارند و از این حیث بزرگ‌ترین اجتماع مجازی طلاب به شمار می‌رود.

وی با اشاره به مراجعه‌های مکرر طلاب و اساتید خواهر به این سامانه افزود: از این پس خدماتی که در شبکه کوثرنت ارائه می‌شود از طریق گوشی‌های تلفن همراه قابل استفاده خواهد بود.
طائی‌زاده یکی دیگر از این سامانه‌ها را سامانه مکاتبات اداری دیدگاه دانست و اضافه کرد: با تصویب شورای فناوری اطلاعات مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران این سامانه از طریق گوشی‌های تلفن همراه نیز در دسترس خواهد بود.

وی با اشاره به تهیه سامانه اطلاع‌رسانی حوزه‌های علمیه خواهران با همکاری اداره‌کل روابط عمومی و امور بین الملل این نهاد گفت: این سامانه جدیدترین اخبار مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران را در دسته‌بندی‌های گوناگون در کنار گالری تصاویر در اختیار مخاطبان قرار می‌دهد.
رییس مرکز فناوری اطلاعات حوزه‌های علمیه خواهران یکی دیگر از این سامانه‌ها را سامانه‌ آمار و اطلاعات برشمرد و خاطرنشان کرد: این سامانه امکان دریافت اطلاعات و آمار به‌روز مربوط به حوزه‌های علمیه خواهران را برای کاربران در کوتاه‌ترین زمان فراهم می‌کند.

طائی زاده با بیان اینکه نرم‌افزار شیدای امین در دو نسخه فارسی و انگلیسی مبتنی بر موبایل در مرکز فناوری اطلاعات حوزه‌های علمیه خواهران تهیه شده است، اظهار کرد: اطلاعات اولیه این نرم‌افزار که از سوی مدرسه علمیه حضرت خدیجه(س) تهران گردآوری شده است، با بررسی حدود 4هزار منبع به دست آمده است.
وی افزود: این نرم‌افزار ابتدا در قالب لوح فشرده برای پژوهشگران عرضه شد و اکنون شاهد عرضه نسخه قابل استفاده برای عموم جامعه در قالب سامانه مبتنی بر موبایل هستیم.

طائی‌زاده نرم‌افزار انگلیسی شیدای امین را نخستین نرم‌افزار انگلیسی مربوط به حضرت خدیجه(س) در فضای مجازی برشمرد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی