اچتیسی یو که با نام اچتیسی اوشن نیز شناخته میشود، احتمالا باتری با ظرفیت 3000 میلیآمپر ساعت خواهد داشت. به نظر میرسد باتری با این ظرفیت برای اچتیسی یو مناسب نیست؛ زیرا طبق اطلاعاتی که در اختیار داریم، محصول جدید اچتیسی مجهز به نمایشگر 5.5 اینچی کواد اچدی است و از سنسورهای متعددی نیز استفاده میکند که باعث میشود کاربر بتواند از یک قاب حساس به لمس استفاده کند.
پس از اینکه کاربری در توییتر، ظرفیت باتری اچتیسی یو را مشخص کرد، بازخورد کاربران و طرفداران محصولات اچتیسی نسبت به این موضوع بسیار منفی بود. البته همانطور که ذکر کردیم، نگرانی کاربران کاملا منطقی به نظر میرسد؛ زیرا نمایشگری با رزولوشن بالا و سنسورهای متعدد، مصرف بالایی دارند.
برای مقایسه میتوان به الجی وی 20 اشاره کرد که از یک نمایشگر 5.7 اینچی کواد اچدی استفاده میکند. کمپانی الجی در این محصول از یک باتری با ظرفیت 3200 میلیآمپر ساعت استفاده کرده است. باتری استفادهشده در گلکسی اس 7 اج نیز که از نمایشگر 5.5 اینچی استفاده میکند، 3600 میلیآمپر است.
گوشی هوشمند اچتیسی یو از تراشه اسنپدراگون 835 استفاده میکند؛ تراشهای که در گلکسی اس 8 نیز استفاده شده است. اسنپدراگون 835 با لیتوگرافی 10 نانومتری ساخته شده است که نسبت به تراشههای قبلی کوالکام، مصرف کمتری دارد و میتواند عمر باتری اچتیسی یو را افزایش دهد.
از دیگر مشخصاتی که در مورد اچتیسی یو میدانیم، دوربین 12 مگاپیکسلی در پشت و دوربین 16 مگاپیکسلی در جلوی این محصول است. دو گزینه حافظه داخلی 64 و 128 گیگابایتی نیز در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت که البته به لطف درگاه کارت حافظه میکرو اسدی میتوانید آن را افزایش دهید.
انتظار میرود محصول جدید اچتیسی در ماه آوریل رونمایی شود. اچتیسی یو درواقع سومین محصول از سری یو است که همراه با اچتیسی یو اولترا و اچتیسی یو پلی در ویترین فروشگاهها قرار خواهد گرفت.
آنچه باعث میشود اچتیسی یو نسبت به دیگر محصولات از ویژگی خاصی برخوردار باشد، استفاده از سنسور در اطراف قاب آن است که به کاربر اجازه میدهد با تپ یا سوایپ بدنه، دستورات خاص را وارد کند.
کمپانی اچتیسی سال گذشته میلادی ویدیویی منتشر کرد که در آن میشود نحوه استفاده از قاب حساس به لمسی اچتیسی یو را مشاهده کرد. این قابلیت باعث میشود نیاز به دکمههای ولوم صدا نداشته باشید و برای مثال، با سوایپ به بالا ولوم صدا را زیاد کنید. انتظار میرود اچتیسی این قابلیت را سنس تاچ بنامد.