برترین ها - ترجمه از محمد کاملان: عطش انسانها به سرعت از آن عطشهایی است که هرگز سیراب نمیشود و بهرغم حضور خودروهای سریع و چابک باز هم انسان همیشه به دنبال ساخت خودروهایی با نهایت سرعت است.
خوشبختانه این روزها علم و دانش بیشتر از گذشته به خدمت انسانها آمده است و در تمامی صنایع شاهد پیشرفتهای چشمگیری هستیم. صنعتخودروسازی نیز که همیشه رابطه تنگاتنگی با فناوریهای روز داشته از این پیشرفتها کمک گرفته تا خودروهایی را شاهد باشیم که در یک چشم به هم زدن چند صد کیلومتر فاصله را طی میکنند.
این خودروها در کنار سرعت بسیار زیاد، ظاهر جذاب و امکانات ویژهای دارند که به همین راحتیها نمیتوان از کنار آنها گذشت. با این حساب قصد داریم در ادامه به تازهترین فهرست خودورهای سریع دنیا اشاره کنیم.
هنسی ونوم اف 5 (سرعت 484 کیلومتر در ساعت)
این خودرو صدرنشین جدول سریعترین خودورهای دنیاست و گفته میشود که 484 کیلومتر در ساعت سرعت دارد. دست پیدا کردن به چنین سرعتی کار سادهای نیست و برای رسیدن به این هدف بدنه هنسی ونوم اف 5 کاملاً از الیاف سبک کربن ساخته شده است و تنها 1 تن و 300 کیلوگرم وزن دارد.
یک پیشرانه 7.4 لیتری از نوع V8 را در این خودرو شاهد هستیم. به لطف این پیشرانه دوقلو توربو، هنسی ونوم اف 5 در عرض تنها 30 ثانیه به شتابی معادل با 400 کیلومتر در ساعت دست پیدا میکند. همانگونه که اشاره کردیم گفته میشود این خودرو سرعتی معادل 484 کیلومتر دارد و این سرعت هنوز رسما ثبت نشده است در نتیجه در کتاب رکوردهای گینس شاهد حضور خودروی کوئنیگزگ آگرا آر اس با سرعت 447 کیلومتر در ساعت به عنوان سریعترین خودروی دنیا هستیم.
کوئنیگزگ آگرا آر اس (سرعت 447 کیلومتر درساعت)
رانندگی با سرعتهای بسیار زیاد، کار خطرناکی است و به همین دلیل برند خودروسازی کوئنیگزگ برای اینکه خودروی پرسرعت خود را آزمایش کند از اداره راهنمایی و رانندگی نوادا درخواست کرد تا مسیری 17 کیلومتری از بزرگراه 160 را میان لسوگاس و پورامپ مسدود نماید.
خودروی کوئنیگزگ آگرا که ساخت دست سوئیس است به یک پیشرانه 1160 اسببخاری مجهز شده و به راحتی در این آزمایش توانست به سرعتی حدود 447 کیلومتر در ساعت دست پیدا کند تا رسما این خودرو به عنوان سریعترین خودروی دنیا شناخته شود.
هنسی ونوم جیتی (سرعت 434 کیلومتر در ساعت)
این خودروی چابک و سریع توانست در مرکز فضایی کندی به راحتی به سرعتی برابر با 434 کیلومتر دست پیدا کند. ناگفته نماند که این سرعت در یک مسیر رفت انجام شد و به لحاظ فنی برای ثبت رکورد سرعت باید خودرو دو طرف یک مسیر را طی کند تا میانگین سرعت خودرو به عنوان رکورد ثبت شود.
هنسی ونوم جیتی به صورت دستساز ساخته شده است و همین امر باعث شده است به عنوان یک خودروی کارخانهای رکوردی برای بیشترین سرعت نداشته باشد. حتی کتاب گینس نیز نام این خودرو را برای بیشترین سرعت ثبت نکرده است. اما هیچ کدام از این موارد باعث نمیشود سرعت 434 کیلومتر درساعت را برای هنسی ونوم جیتی دستکم بگیریم.
بوگاتی وریون سوپر اسپورت (431 کیلومتر در ساعت)
برند فولکسواگن، بوگاتی را تنها با یک هدف بزرگ خریداری کرد و این هدف چیزی نبود به غیر از ساخت سریعترین خودروی دنیا. خوشبختانه این آرزو تحقق یافت و نسخه اصلی بوگاتی ویرون با قیمت 1.7 میلیون دلار با چهار موتور توربو شارژ W16 توانست به یکی از سریعترین خودروهای دنیا تبدیل شود.
مجموع این چهار موتور چیزی حدود هزار اسببخار نیرو را در اختیار راننده قرار میداد. مدتی بعد خودروی SSC Ultimate Aero معرفی شد که سرعتی بیشتر از نسخه اصلی بوگاتی ویرون داشت. اینبار نیز بوگاتی اجازه نداد که ویرون زیر سایه این خودرو برود و در همین راستا شاهد تولید بوگاتی ویرون سوپر اسپورت بودیم. این خودرو پیشرانهای با 1200 اسببخار نیرو دارد و تغییرات مختلفی در آیرودینامیک آن انجام شده است تا به راحتی به سرعتی حدود 431 کیلومتر در ساعت دست پیدا کند.
بوگاتی چیرون ( 420 کیلومتر در ساعت)
بوگاتی ویرون به اندازهای شهرت و افتخار برای برند بوگاتی بدست آورد که مجری برنامه معتبر تاپگیر این خودرو را با هواپیمای کنکورد مقایسه کرد. این افتخارها باعث شد تا شاهد بوگاتی چیرون باشیم که وارث به حق بوگاتی ویرون به حساب میآید.
نام این خودرو از راننده افسانهای مسابقات خودروسازی، لویز چیرون، گرفته شده است و به لطف پیشرانهای که 1500 اسببخار نیرو تولید میکند همانند یک هیولاست که در قفس جادهها زندانی باشد.
جالب اینجاست بوگاتی چیرون بهرغم اینکه خودروی بسیار حرفهای است اما برای راندن نیاز به یک راننده حرفهای ندارد و سازوکار داخلی این خودرو کاملاً خودکار طراحی شده تا سرعت مهار نشدنی بوگاتی چیرون در جاده به صورت هوشمند کنترل شود.
بوگاتی چیرون در کنار سرعت بسیار زیاد به عنوان یک خودروی لاکچری نیز شناخته میشود و تودوزی چرم به همراه سیستم صوتی بسیار باکیفیت و داشبوردی که از صفحهنمایش لمسی با رزولوشن بسیار بالا بهره میبرد را تنها قسمتی از امکانات لاکچری این خودرو میتوان نام برد. تنها 500 دستگاه از بوگاتی چیرون ساخته شده است که هر کدام از آنها چیزی حدود 3 میلیون دلار قیمت دارند.
ریماک کانسپت تو (415 کیلومتر در ساعت)
در سال 2016 برند خودروسازی ریماک که یک شرکت کروات آن را مدیریت میکند نسخه اول ریماک کانسپت را معرفی کرد. در سال 2018 نیز شاهد معرفی ریماک کنسپت تو، به عنوان دومین نسخه این خودرو بودیم.
این خودرو به چهار پیشرانه الکتریکی قدرتمند مجهز است که مجموعاً 1914 اسببخار نیرو را در اختیار راننده قرار میدهد. به لطف این پیشرانه قدرتمند، ریماک کانسپت تو به راحتی میتواند در عرض 1.85 ثانیه به سرعت یکصد کیلومتر در ساعت دست پیدا کند و از این لحاظ به عنوان پرشتابترین خودروی دنیا شناخته میشود.
گفته میشود که ریماک کانسپت تو به سرعتی معادل 415 کیلومتر در ساعت دست پیدا میکند اما این سرعت هنوز رسما ثبت نشده است و این خودرو برای آزمایش نهایی باید تا سال 2020 صبر پیشه کند.
خودروی SSC ULTIMATE AERO (411 کیلومتر در ساعت)
همانگونه که اشاره کردیم تنها خودرویی که توانست بوگاتی را مهار کند خودروی ساخت برند شلبی سوپر کارز (SSC)، بود. این خودرو توانست به راحتی نسخه استاندارد بوگاتی ویرون را با سرعت 411 کیلومتر در ساعت پشتسر بگذارد.
در این خودروی زیبا و پرسرعت با یک پیشرانه 6.3 لیتری از نوع دوقلو توربو شارژ V8 طرف هستیم. این پیشرانه میزان 1287 اسببخار نیرو را در اختیار راننده قرار میدهد و مهار کردن این رخش پرسرعت نیازمند رانندهای پردل و جرأت است که دست از جان خود کشیده باشد.
استونمارتین والکری (402 کیلومتر در ساعت)
به احتمال زیاد نام برند نوشیدنی ردبول را شنیدهاید، این برند که علاقه زیادی به ایجاد جاذبههای ورزشی دارد با برند انگلیسی استونمارتین برای ساخت والکری همپیمان شد. استونمارتین نیز برای اینکه والکری به لحاظ سرعت حرفهایی برای گفتن داشته باشد در این خودرو از فناوری روز دنیا که در خودروهای فرمولوان استفاده میشود کمک گرفت.
یک پیشرانه 6.5 لیتری از نوع V12 را در استون مارتین والکری شاهد هستیم، این موتور میزان 900 اسببخار نیرو در اختیار راننده قرار میدهد تا با سرعتی حدود 402 کیلومتر در جادهها یکسواری کند.
تسلا رودستر (402 کیلومتر در ساعت)
نسخه اصلی تسلا رودستر بر اساس لوتوس الیس طراحی شده شده بود، این خودرو ویژگیهای بسیاری داشت اما نسخه جدید تسلا رودستر امکانات بیشتری را در اختیار راننده قرار میدهد.
نسل دوم تسلا رودستر به راحتی سرعت صفر تا صد کیلومتر را در عرض تنها 1.9 ثانیه طی میکند و پس از گذشت 4.2 ثانیه به سرعتی حدود 160 کیلومتر در ساعت میرسد. البته این سرعتها در حال حاضر به صورت رسمی در جایی ثبت و آزمایش نشده است. این خودرو به یک باتری حجیم 200 کیلوواتساعتی نیز مجهز است که تعبیه کردن این باتری در یک خودروی فوقسریع، امری نوآورانه به حساب میآید.
در پایان پیشنهاد میکنیم اگر شما هم عطش سرعت دارید و خودروهای پرسرعتی میشناسید که در این فهرست به آنها اشاره نشده است، در قسمت نظرات نام و مشخصات این خودروها را با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.