رییس دادگستری شهرستان قزوین:

علت اصلی اختلافات زوجین عدم فراگیری مهارت‌های زندگی است

رییس دادگستری شهرستان قزوین گفت: طبق آمارها حدود ۴۰ درصد از اختلافات زوجین در ۵ سال اول زندگی و نوعا در دوران نامزدی اتفاق می‌افتد که علت اصلی آن نداشتن مهارت‌های زندگی و چگونگی مدیریت بحران‌ها و مشکلات است.

علت اصلی افزایش طلاق عدم فراگیری مهارت های زندگی است/ ثبت 503 طلاق طی 3ماهه اول سال جاری در استانبه گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان قزوین، حجت الاسلام و المسلمین کثیرلو رئیس دادگستری شهرستان قزوین، با اشاره به وضعیت طلاق در شهرستان قزوین اظهار کرد:  خوشبختانه سال گذشته در شهرستان قزوین در مقایسه با سال 95، شاهد کاهش 2 درصدی طلاق بودیم.

کثیرلو در ادامه گفت: در 2 ماهه اول امسال نسبت به همین بازه زمانی سال گذشته با کاهش 28درصدی ثبت طلاق مواجه بودیم که ثبت احوال هم این آمار را اعلام کرد که یک اتفاق امیدوارکننده است.

رییس کل دادگاه‌های عمومی و انقلاب شهرستان قزوین با اشاره به عوامل کاهش طلاق در قزوین گفت: یکی از دلایل کاهش طلاق در قزوین به دلیل استقرار یک شعبه از شورای حل اختلاف در دادگاه است که تعدادی از پرونده‌ها بنا به تشخیص قاضی به آنجا ارجاع داده شده و منجر به صلح و سازش می‌شود.

این مقام قضایی افزود: یکی دیگر از اقدامات هم مربوط به برگزاری دوره‌های پیش از ازدواج است که حدود 3 سال با همکاری شبکه بهداشت استان و برخی از سازمان‌های دیگر انجام می‌شود.

رییس دادگستری شهرستان قزوین تشریح کرد: یک تیم از مشاوران بهزیستی را در دادگستری مستقر کردیم که قسمتی از اختلافات خانوادگی در آنجا مورد بررسی و رسیدگی قرار می‌گیرد و بسیاری از مشکلات زوجین با مشاوره و روانشانسی حل و فصل می‌شود.

این مقام قضایی عنوان کرد: یکی دیگر از دلایل کاهش طلاق در شهرستان قزوین مربوط به 25 مرکز مشاوره است که با مجوز سازمان بهزیستی در سطح شهرستان فعالیت می‌کنند.

وی با اشاره به عوامل موثر در بروز طلاق ابراز کرد: عدم آموزش مهارت‌های زندگی به دختران و پسران در آینده آن‌ها و زندگی مشترک تاثیرات منفی به دنبال دارد.

رییس دادگستری شهرستان قزوین عنوان کرد: طبق آمار‌ها حدود 40 درصد از اختلافات زوجین در 5 سال اول زندگی و نوعا در دوران نامزدی اتفاق می‌افتد که علت اصلی آن نداشتن مهارت‌های زندگی و چگونگی مدیریت بحران‌ها و مشکلات است.

کثیرلو بیان کرد: با توجه به پرونده‌هایی که بررسی می‌شود، عدم آموزش مهارت‌های زندگی رتبه اول اختلافات خانوادگی را دارد که از این رو باید این آموزش‌ها را در کتاب‌های دوران راهنمایی، دبیرستان و دانشگاه گنجاند که متاسفانه امروز جای آن خالی است.

وی با اشاره به تاثیر فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی بر خانواده‌ها افزود: با توجه به اینکه خوراک اصلی این شبکه‌ها از طریق غرب تامین می‌شود و با فرهنگ و اعتقادات کشور ما سازگار نیست بدون شک آسیب‌هایی را به دنبال دارد.

کثیرلو تصریح کرد: اگر می‌خواهیم یک زندگی پایدار داشته باشیم باید بنا بر فرهنگ اصیل و اسلامی خود انتخاب کنیم چراکه یکی از عوامل طلاق در جامعه امروز مربوط به فضای مجازی است.

این مقام قضایی تصریح کرد: الویت اصلی ما راه‌اندازی سامانه تصمیم است و رسانه‌ها در فرهنگ سازی برای استفاده از خدمات مشاوره نقش مهمی دارند.
 
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر