ماهان شبکه ایرانیان

بیماران تالاسمی هزینه درمانی سرسام‌آوری دارند

خروج تجهیزات درمان بیماری تالاسمی از پوشش بیمه‌ منطقی نیست

عضو کمیسیون بهداشت مجلس، با یادآوری اینکه هزینه درمان بیماران تالاسمی سرسام‌آور است و نباید پوشش بیمه‌ای آنها قطع شود از دپوی شتابزده و بی‌حساب دارو هم انتقاد کرد

خروج تجهیزات درمان بیماری تالاسمی از پوشش بیمه‌ منطقی نیست

عضو کمیسیون بهداشت مجلس، با یادآوری اینکه هزینه درمان بیماران تالاسمی سرسام‌آور است و نباید پوشش بیمه‌ای آنها قطع شود از دپوی شتابزده و بی‌حساب دارو هم انتقاد کرد.

به گزارش به نقل از خانه ملت،عباسعلی پوربافرانی، در مورد خروج تجهیزات درمان بیماری تالاسمی از پوشش بیمه‌ها، گفت: ما در مورد بیماران خاص به ویژه مبتلایان به تالاسمی و سایر بیماری‌هایی که هزینه درمانی سرسام‌آوری دارد به هیچ عنوان نباید پوشش بیمه‌ای را قطع کنیم.

نماینده مردم نایین، خور و بیابانک در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: هم‌اکنون بجای اینکه پوشش بیمه‌ای را قطع کنیم باید روش‌های درمانی موفقی که در دنیا استفاده شده و در پیشگیری و کنترل بیماری و مراقبت‌های بعد از آن به نتیجه رسیده است را سرلوحه اقدامات درمانی خود قرار دهیم.

قطع پوشش بیمه ای بیماران تالاسمی منطقی نیست

وی تصریح کرد: بی‌تردید ساده‌ترین راه برای مدیریت منابع این است که پوشش بیمه‌ای را قطع کنیم که قطعا اقدام صحیحی نیست، بنابراین برای مدیریت منابع باید راهنماهای بالینی به درستی اجرا شود و نظارت دقیق بر هزینه‌کرد منابع صورت بگیرد و پوشش بیمه‌ای هم باید تداوم یابد.

پوربافرانی یادآورشد: البته کمیسیون بهداشت در رابطه با نحوه هزینه‌کرد در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی جلسات متعددی برگزار کرده و قطعا بیماران خاص هم یکی از موارد مورد بحث در این جلسات هستند که باید خاص‌تر نسبت به سایر موارد دیده شوند.

حدود 30 قلم دارو دارو در بازار کمیاب شده است

وی اظهار کرد: این امکان وجود دارد در پی تلاطم ایجاد شده در بازار ارز و کمبود دارویی که در مورد حدود 30 قلم دارو ایجاد شده است که تعدادی از آنها به دلیل مشکلات مالی موجود از سوی داروخانه‌ها یا شرکت های تولید دارو تحویل داده نمی‌شوند و تعدادی هم در بازار وجود ندارند، بیماران خاص آسیب بیشتری دیده باشند.

عدم تحویل دارو ازسوی برخی شرکت‌های دارویی به دلیل مشکلات اقتصادی

پوربافرانی بیان کرد: اگر شرکت‌های دارویی که مبالغ زیادی از داروخانه‌ها یا بیمارستان‌ها طلبکار هستند به نقطه‌ای برسند که در تنگنا قرار بگیرند، به گونه‌ای که نتوانند خود را مدیریت کنند و در آستانه ورشکستگی قرار بگیرند، قطعا داروهای خود را به صورت رایگان عرضه نخواهند کرد که متاسفانه این اتفاق در مورد برخی اقلام دارویی افتاده است.

وی در پاسخ به اینکه دپوی دارو می‌تواند در میزان توزیع دارو در بازار اثرگذار باشد، اظهار کرد: البته تامین ذخایر دارویی موضوعی است که همیشه باید مورد توجه قرار بگیرد و بر اساس وضعیت زمانی و موقعیت‌هایی که وجود دارد باید دارو دپو داشته باشیم، اما اگر این دپو بر اساس آن موقعیت خاص انجام نشود، ممکن است تبعاتی به همراه داشته باشد.

دارو نباید بدون حساب ذخیره‌سازی شود

این نماینده مردم در مجلس دهم، خاطرنشان کرد: اگر تصمیم عجولانه در دپوی داروها بگیریم و بخواهیم بدون حساب داروها را ذخیره کنیم، این اشکال ایجاد می‌شود که در اصل توزیع دارو خدشه ایجاد شود، اما با تدابیری که اتخاذ شده و جلساتی که برگزار شده است، در این زمینه اشکالی ایجاد نخواهد شد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: امیدواریم بعد از این، نظارت دقیق‌تری بر حوزه دارو صورت بگیرد و در پی آن توجه ویژه‌ای نیز به بیماران خاص در جهت بهبود وضعیت درمانی که دارند، شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان