شهر های ایالات متحده آمریکا حتی جزو دهمین شهرهای امن جهان هم نیستند. اگر به دنبال حس امنیت هستید، باید به شما بگوییم که به توکیو بروید. با توجه به فهرست امن ترین شهرهای جهان برای زندگی در سال 2017 گزارشی توسط the economistlnteligence unit تهیه شده که حاکی از آن است که در صدر امن ترین شهرهای جهان در سال جاری توکیو قرار گرفته و بعد از آن سنگاپور و اوزاکا هستند. این گزارش 60 شهر عمده را در سراسر جهان مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و با استفاده از 4 معیار عمده امن ترین شهر ها را تعیین کرده است. این 4 معیار عبارتند از: امنیت دیجیتال، امنیت بهداشت، امنیت زیرساختی و امنیت شخصی.
فهرست امن ترین کشورهای جهان برای زندگی
توکیو که در سال 2015 هم رتبه اول را در شهرهای امن به دست آورده، نمره ی کلی 89.8 را داراست که به ترتیب این نمره تعلق می گیرد به اول امنیت دیجیتال، دوم امنیت سلامت و چهارم برای امنیت شخصی. این شهر برای امنیت زیربنایی 12 امتیاز را به خود اختصاص داده است. سنگاپور نمره ی 89.64 و اوزاکا 88.87 را دریافت کرده اند. بعد از آنها نیز تورنتو، ملبورن، آمستردام، سیدنی، استکهلم، هنگ کنگ و زوریخ 10 جایگاه بعدی را به خود اختصاص داده اند.
در انتهای همه ی شهرها کراچی پاکستان به عنوان نا امن ترین شهرها با نمره ی 38.77 شناخته شده اند که بیشترین حملات تروریستی را به خود اختصاص داده اند. یانگون میانمار به طور کلی در رتبه ی دوم با نمره ی 46.47 قرار دارد. داکا، جاکارتا، شهر هوشی مین، مانیل، کاراکاس کویت ،تهران، قاهره و ژوهانسبورگ نیز در انتهای لیست قرار دارند.
این گزارش ها نشان داده است که با وجود اینکه ایالات متحده از امنیت دیجیتالی خوبی برخوردار است، اما زیرساخت های نامناسب این کشور تاثیر منفی بر رتبه بندی آن در سال جاری داشته است و باعث شده که هیچ کدام از شهرهای ایالات متحده جزو ده شهر اول امن دنیا نباشند. فقط در سال 2015 سان فرانسیسکو جزو 20 شهر برتر امن دنیا قرار گرفت.
این گزارش ها نشان می دهد که تقسیم بندی معیارهای امنیتی با توسعه ی شهرنشینی بسیار تغییر کرده و دگرگون می شود. به استثنای مادرید و سئول، در سایر کشورها امنیت در مقایسه با افزایش شهرنشینی و توسعه آن ها کاهش یافته، به ویژه در نیویورک که رتبه آن از 11 به 21 انتقال داده شد و لیما که رتبه اش از 13 به 44 رسید.
با این حال که امنیت به طور کلی در حال کاهش است، در جهان های توسعه یافته، کم کم بیشترین معیار امنیت به امنیت دیجیتالی اختصاص داده می شود که باعث می شود تفاوت های قابل توجهی را در ایمنی ایجاد کند.
در این گزارش نوشته شده که منشا امنیت در واقع منابع انسانی، مالی و سیاسی است و دوم اینکه امنیت را با درک کردن مشکلات می توان بالا برد. شهرها و کشور ها می توانند با درک چگونگی مشکلاتشان از جایی شروع به حل آن ها و بالا بردن امنیتشان کنند.