در هفتمین نشست شورای مرکزی سازمان نظام صنفی رایانهای با حضور مشترک دبیر شورای عالی فضای مجازی برگزار شد. درباره موضوعاتی چون توسعه تولید و استفاده از ارزهای دیجیتالی و رفع قوانین مربوط واردات دستگاه های ماینینگ صحبت شد و به مسائلی چون ایجاد شغل با استفاده از فناوری اطلاعات و دیگر مسائل روز حوزه ICT نیز پرداخته شد. «ابوالحسن فیروز آبادی» به لزوم تشکیل یک اتاق فکر با اعضایی متشکل از وزارت صمت و سازمان نصر و مرکز ملی فضای مجازی نیز تاکید کرد.
فیروزآبادی درباره رشد سریع ارتباطات و فناوری در کشور گفت و از ضرورت همگام بودن با این سرعت در همه بخشهای دولت صحبت به میان آورد. به گفته او عقب ماندن از هر بخشی میتواند ضررآفرین باشد:
«تحولات در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات بسیار سریع است و ما باید متناسب با این تحولات، همواره آمادگی لازم را برای پذیرش و تغییرات احتمالی داشته باشیم. با توجه به پیچیدگی مسائل جامعه، باید با همت و اراده و عزم راسخ برای پیشبرد اهداف تلاش کرد.»
دبیر شورای عالی فضای مجازی همچنین اعلام کرد که هماهنگیهای لازم با نهادهای ذیربط برای آزادسازی واردات دستگاههای ماینینگ انجام شده است و این خبر نویدبخش توجه دولتیها به مساله ارزهای مجازی خواهد بود.
فیروز آبادی سه حوزه نرم افزار، سخت افزار و پلتفرم را موارد مهمی در صنعت ICT دانست و ساختارهای دقیق و منسجم در آنها را از ضروریات دانست. او پیشنهاد کرد که سازمان نظام صنفی رایانه ای در تدوین اسناد راهبردی فناوری اطلاعات کشور مشارکت داشته باشد و از ارائه پیشنهادهای تخصصی توسط این سازمان در حوزه رگولاتوری نیز استقبال کرد:
«آمادگی این را داریم که یک یک اتاق بکر تشکیل دهیم و این مرکز با حضور نمایندگان وزارت صمت و مرکز ملی فضای مجازی و سازمان نظام صنفی رایانهای،به عنوان نماینده بخش خصوصی، بستری برای طرح و پیگیری مطالبات بخش خصوصی در حوزه فناوری کشور باشد.»
از دیگر مباحث مطرح شده در این جلسه میتوان به موضوعاتی چون توجه به ظرفیت ها و شرایط شرکت های قدیمی، توجه به شرکت های نوپا و استارتاپ، بازنگری و تصویب قوانین مربوط به مالکیت معنوی، توجه به توسعه صادرات خدمات و محصولات فناوری اطلاعات و تهیه نقشه راه توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور اشاره کرد.