عدس از جمله مواد غذایی بسیار ارزشمند می باشد و به دلیل این که سرشار از آهن، فیبر، آنتی اکسیدان و مواد معدنی می باشد، همچنین هضم آن نیز آسان است، برای پیشگیری از بیماری های عفونی بسیار مفید می باشد. عدس در غذاهایی مانند عدس پلو، آش، سوپ و غیره مورد استفاده قرار می گیرد. از این رو در ادامه می توانید با طرز تهیه سوپ عدس آشنا شوید.
با عدس می توان غذاهای مختلفی از جمله خورش عدس، کتلت عدس، عدس پلو، عدسی، کوکو عدس، سوپ عدس و…. تهیه نمود که هر یک علاوه بر طعمی دلچسب دارای خواص بی شماری نیز هستند. همانطور که گفتیم در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سوپ عدی را ارائه دهیم که از آن می توان به عنوان سوپ برای نوزاد و کودکان استفاده نمود و همچنین غذایی مقوی برای افراد سرماخورده می باشد. در ادامه با دستور پخت سوپ عدس آشنا شوید.
مواد لازم
- عدس/ 1 لیوان
- سیب زمینی/ 1 عدد
- روغن مایع/ 2 قاشق غذاخوری
- آب مرغ یا گوشت/ 2 لیتر
- رب گوجه فرنگی/ 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه/ به میزان لازم
- لیمو ترش/ 1 عدد
- جعفری تازه یا نعناع خشک/ مقداری برای تزئین
طرز تهیه سوپ عدس
ابتدا پیاز را ریز کنید و با کمی روغن درون قابلمه تف دهید، تا پیاز مقداری نرم شود.
بعد سیب زمینی که از قبل به صورت نگینی خرد کرده اید را به پیاز اضافه کنید و مقداری فلفل سیاه و نمک نیز به آن بیافزاید.
در مرحله بعدی طرز تهیه سوپ عدس آب مرغ یا گوشت را به مواد اضافه کنید و صبر کنید تا آب به جوش آید.
پس از این مرحله یک لیوان عدس را که از قبل تمیز کرده و شست و شو داده اید را به آب در حال جوش اضافه کنید و به آن زمان دهید تا کاملا جا بیفتد.
سپس رب گوجه فرنگی را به سوپ قوام یافته اضافه نماید و بگذارید تا رب کاملا در سوپ حل شود و رنگ قرمز خود را به سوپ دهد.
اکنون سوپ عدس آماده شده است و با کمی جعفری تازه یا نعناع خشک می توان این سوپ خوش طعم و مقوی را تزئین نمود. برای سرو آن نیز می توانید از آب لیمو ترش استفاده نمایید.
با یکی از بهترین دستورات در زمینه پخت سوپ عدس آشنا شدید، حال می توانید با استفاده از این دستور اقدام به تهیه سوپ خوشمزه و مقوی نمایید.