منیزیم یک ماده معدنی مهم است که بدن برای تولید انرژی به آن نیاز دارد. منیزیم می تواند قند خون و واکنش های شیمیایی بدن را تنظیم کند.
به گزارش به نقل از شفقنا، منیزیم به حفظ سطح مناسب سایر مواد معدنی مانند کلسیم، پتاسیم و روی در بدن کمک می کند. قلب، عضلات و کلیه ها به منیزیم نیاز دارند تا به درستی کار کنند. این ماده معدنی به ساخت دندان ها و استخوان ها نیز کمک می کند.
برخی از بیماریها می توانند منجر به کمبود منیزیم شوند، از جمله: بیماری های دستگاه گوارش، دیابت،بیماری های کلیوی و ویروس های معده که باعث استفراغ و اسهال می شوند.
نوشیدن الکل یا کافئین بیش از حد نیز سطوح منیزیم را تحت تاثیر قرار می دهند.
مصرف منیزیم توصیه شده در گروه های سنی مختلف عبارتند از:
• کودکان 1-3 سال: 80 میلی گرم
• کودکان 4-8 سال: 130 میلیگرم
• کودکان 9-13 سال: 240 میلی گرم
• نوجوانان 14-18 سال: پسران 410 میلی گرم و دختران 360 میلی گرم
• بزرگسالان 19-30 سال: مردان 400 میلی گرم و زنان 310 میلی گرم
• بزرگسالان 31+ سال: مردان 420 میلی گرم و زنان 320 میلی گرم
منیزیم به طور طبیعی در بسیاری از غذاهای مختلف یافت می شود
بهترین منابع طبیعی منیزیم عبارتند از:
گندم: یشتر دانه های جامد منبع خوبی از منیزیم هستند
اسفناج: سبزیجات تیره حاوی مواد مغذی و غنی هستند.
بادام و بادام زمینی: یک اونس از بادام 80 میلی گرم یا حدود 20 درصد از مصرف روزانه منیزیم فرد را داراست.
شکلات تیره: شکلات تیره دارای 64 میلیگرم منیزیم در یک اونس است.
آووکادو: آووکادو دارای منیزیم و ویتامین های B و ویتامین K و پتاسیم است.
لوبیا سیاه: لوبیا سیاه دارای 120 میلی گرم منیزیم در هر فنجان است.
منبع: www.medicalnewstoday.com