ماهان شبکه ایرانیان

از گوگل به علت نقض حریم خصوصی کاربران با ردیابی موقعیت در اروپا شکایت شد

گوگل احتمالاً با جریمه ای سنگین به دلیل آنچه استفاده از ابزارهای سوء استفاده کننده برای ردیابی موقعیت کاربران خوانده شده روبرو خواهد شد.

از گوگل به علت نقض حریم خصوصی کاربران با ردیابی موقعیت در اروپا شکایت شد

گوگل احتمالاً با جریمه ای سنگین به دلیل آنچه استفاده از ابزارهای سوء استفاده کننده برای ردیابی موقعیت کاربران خوانده شده روبرو خواهد شد.

گروه های مرتبط با مصرف کنندگان از 7 کشور اروپایی شکایتی را بر اساس «مقررات عمومی حفاظت از داده اتحادیه اروپا» (GDPR) مطرح کرده اند. سازمان مشتریان اروپایی (BEUC) که همه این گروه ها عضو آن هستند ادعا کرده اند که گوگل راهکارهای فریبنده ای را برای ردیابی موقعیت در نظر گرفته و به کاربران انتخابی واقعی برای فعال کردن آن را نمی دهد. علاوه بر این ادعا شده که گوگل به طور دقیق به کاربران اطلاع نمی دهد که این ردیابی ها شامل چه مواردی هستند.

در صورتی که این  موارد تأیید شوند جریمه سنگینی در انتظار گوگل خواهد بود. پیش از این هم گفته شده بود که حتی با غیر فعال کردن تاریخچه مکانی هم گوگل می تواند به ردیابی کاربران ادامه دهد. مشکل از آن جایی ناشی می شد که گوگل این موضوع را به طور شفاف توضیح نداده بود. کاربران باید برای جلوگیری از ردیابی، «Web and App Activity» را هم غیر فعال می کردند. البته در نهایت توضیحات گمراه کننده از وبسایت گوگل حذف و در این باره شفاف سازی شد.


سازمان مشتریان اروپایی بر این عقیده است که گوگل از روش های فریبنده استفاده می کند تا کاربران هر دو گزینه های تاریخچه مکانی و Web and App Activity را فعال کنند. گفته شده که گوگل در این باره به کاربران به طور دقیق اطلاع نمی دهد و به این ترتیب رضایت دادن به استفاده از این قابلیت ها، آزادانه نیست.

گوگل هم به این ادعا ها پاسخ داده. این شرکت گفته که قابلیت تاریخچه مکانی به طور پیش فرض خاموش است و به طور واضح گفته شده که غیر فعال کردن آن از ردیابی موقعیت جلوگیری نمی کند. این شرکت اعلام کرده که قصد دارد گزارش را به دقت بخوانند تا ببینند شاید شامل اطلاعاتی است که نیاز به تصمیم گیری درباره آنها باشد.

گوگل تنها شرکتی نیست که با شکایت بزرگ در زمینه مقررات عمومی حفاظت از داده اتحادیه اروپا مواجه شده است. پیش از این کمیسریای حفظ حریم خصوصی داده های ایرلند گفته بود که فیسبوک باید به علت نقص امنیتی که 29 میلیون حساب کاربری را تحت تأثیر قرار داده بازرسی شود.

از آنجایی که GDPR از ماه مه سال جاری میلادی به عنوان یک بخش جدید از قانون محسوب می شود موارد مرتبط با نقض آن هنوز تا حدودی در دادگاه ها محک نخورده اند. به این ترتیب مشخص نیست که موارد مطرح شده در این شکایت مورد قبول واقع شوند یا خیر. در صورتی که گوگل محکوم شود باید مبلغی تا 4 درصد از درآمد جهانی خود را به عنوان جریمه بپردازد؛ مبلغی که بر اساس گزارش مالی سال 2017 در حدود 4 میلیارد دلار می شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان