چندی پیش یکی از متخصصان دانشگاه کمبریج مطالعه ای را در مورد ارتباط بین نژاد، هوش و احتمال بالای ارتکاب جرم از سوی مهاجران منتشر کرد و حالا بیش از 300 کارشناس از دانشگاههای معتبر سراسر دنیا با امضای نامه ای سرگشاده این تحقیق را محکوم کرده اند.
«دکتر نوح کارل»، پس از بیان سخنانی درباره لزوم اصلاح نژادی و انتشار مقاله ای در تایید کلیشه های غلط احتمال بالای ارتکاب جرم از سوی برخی گروه های مهاجر در بریتانیا به چهره ای جنجالی تبدیل شده است.
کنفرانس مذکور در کالج «سنت ادموند» برگزار شده و در پی انتشار محتوای مقاله جنجالی و سخنان جامعه شناس بریتانیایی حدود 300 نفر از اساتید دانشگاه با محکومیت آنچه شبه علم خوانده اند، خواستار بازبینی تحقیقات وی توسط دانشگاه کمبریج شده اند.
به باور این افراد که در دانشگاههای کمبریج، آکسفورد و دیگر مراکز آکادمیک معتبر فعالیت دارند، برخی مقاله های آقای کارل «از نظر اخلاقی مشکوک و از نظر روششناسی ناقص» است. در این بیانیه آمده است:
ما عمیقا نگرانیم که شبه علم از طریق ارتباط با دانشگاه کمبریج مشروعیت پیدا کند. این بورسیه در حالی به کارل اعطا شده که وی به صورت عمومی در کنفرانس منتسب به نژادپرستها شرکت کرده و از عقاید آنها طرفداری می کند. قبلا هم تحقیقات کارل برای دامن زدن به بیگانه هراسی و لفاظی های ضد مهاجران مورد استفاده قرار گرفته است.
طی سه بار برگزاری کنفرانس هوش لندن بین سال های 2014 تا 2017 اظهاراتی جنجالی در آن مطرح شد اما مسئولان دانشگاه بعدا با محکومیت این گفته ها مدعی شدند که رویداد مذکور بدون موافقت و اطلاع آنها رخ داده است.
در میان افراد حاضر در این رویداد چهره هایی همچون کارل نوح و روانشناسی به نام «ریچارد لین» حضور داشته اند که به خاطر عقاید افراطی درباره تفاوت بین هوش انسان به نژادپرستی متهم شده است.
دکتر کارل نوح در گفتگو با ایندیپندنت تاکید کرده که فعلا قصد پاسخگویی علنی به اتهامات مطرح شده را ندارد.