به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، شرکت فضایی "ویرجین گلکتیک"(Virgin Galactic) از سال 2014 تاکنون مسیر طولانی را در پی تحقق گردشگری فضایی طی کرده است.
حال این رویای "ریچارد برانسون" بنیانگذار "ویریجین گلکتیک" در حال نزدیک شدن به واقعیت است.
فضاپیمای "SpaceShipTwo" این شرکت موفق شد پس از ماهها آزمایش به فضا برسد و پیش از بازگشت به زمین به ارتفاع 271 هزار و 268 فوت دست پیدا کند.
زمان ماندن این فضاپیما در فضا کوتاه بود ولی به اندازهای کافی بود که توانست به بررسی فضاپیما و 4 آزمایش تحقیقاتی ناسا درباره میکروگرانش بپردازد.
ادامه برنامه گردشگری فضایی به "ویرجین گلکتیک" و تواناییهای این شرکت در انجام این پروازها بستگی دارد.
گردشگری فضایی به این معنا است که مسافران این پرواز میتوانند در ظرف چند دقیقه شرایط بیوزنی را تجربه کنند و از خط "کارمن"(Karman line) عبور کنند یا حداقل به آن دست یابند.
خط کارمن(Karman line) خطی فرضی در آسمان در ارتفاع 100 کیلومتری از سطح دریاهای آزاد زمین است. این خط از دیدگاه هوانوردی، نشان دهنده مرز میان اتمسفر زمین و فضای بیرونی آن است. این تعریف توسط فدراسیون بینالمللی هوانوردی(FAI)پذیرفته شده و این فدراسیون عهدهدار تنظیم استانداردها و نگهداری و ثبت رکوردهای بینالمللی برای مکانیک پرواز و امور هوانوردی است.
هدف فعلی این شرکت شبیهسازی وزن مسافرانی است که قرار است به فضا سفر کنند.
در این پروازهای گردشی 6 مسافر و 2 خلبان عازم فضا خواهند شد.
کل زمان این سفر 90 دقیقه به طول خواهد انجامید.
ویرجین گلکتیک اذعان کرده است که هدف آن از انجام پروازهای آزمایشی دقت و صحت و رعایت ایمنی در این آزمایشها است و در انجام این پروازها سرعت را مد نظر خود قرار نمیدهد.