خبرگزرای ایسنا: یک عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به اینکه «در مقابل تبلیغات منفی و گسترده ضدانقلاب، هراز چندگاهی مسئولی از یک وزارتخانه میگوید که در کشور کالا به اندازه کافی وجود دارد و جای نگرانی نیست»، گفت: این اظهارنظر نمیتواند با حجم گسترده تبلیغات منفی مقابله کند، با یک تیر نمیتوان پاسخ صدها تیر شلیک شده به افکار عمومی را داد.
حمیدرضا ترقی با اشاره به اینکه «در شرایط تحریم هم باید مردم برای رفع مشکلات نقش داشته باشند و هم دولت و حاکمیت»، اظهار کرد: در نظام جمهوری اسلامی ایران مردم و دولت از هم جدا نبوده، بلکه یکپارچه هستند. تحریمها همانطور که علیه دولت است، علیه مردم هم اعمال شده پس مردم نمیتوانند در مقابل تحریمها، بینقش باشند.
وی افزود: مردم در شرایط تحریم لازم است از حرص و ولع برای جمع آوری اجناس، طلا و ارز خودداری کنند، با مفاسد و رانتخواری در جامعه مقابله کرده و اجازه ندهند عدهای از شرایط کشور سوءاستفاده کنند. در مصرف کالاهایی که تحریم شده است صرفه جویی کرده و سبک زندگی خود را با توجه به شرایط تحریم تنظیم کنند. از کالای ایرانی استفاده کرده و حتیالامکان از خرید کالای خارجی پرهیز کنند. در مصرف انرژی نیز صرفهجویی داشته باشند. جامعه نقش بسیار موثری در تحقق برنامههای دولت برای خنثیسازی تحریمها دارد، بنابراین انتظارات و توقعات خود را در شرایط تحریم، قدری تعدیل کند.
وی با بیان اینکه «تا کسانی از داخل جامعه رشوه ندهند، رشوه گیرنده و رانتخواران هم میدان عمل پیدا نمیکند»، تصریح کرد: یک طرف مفاسد کسانی هستند که میخواهند از این رانتها سوءاستفاده کنند و بخش دیگر کسانی هستند که رانتها را بوجود میآورند. مردم با پرهیز ار رفتارهای غیرقانونی، میتوانند به مبارزه با فساد کمک کنند.
ضدانقلاب به طور مستمر القا میکند که در کشور قحطی میشود. در مقابل پاسخگویی دولت و اقناع افکار عمومی ضعیف است. دولت سخنگو هم ندارد. سخن گفتن با مردم هر شش ماه هم چاره مشکلات نیست
این فعال سیاسی اصولگرا همچنین با اشاره به اینکه «وظیفه دولت هم تحقق اقتصاد مقاومتی، واگذاری اقتصاد به مردم و اجرای سیاستهای ابلاغی رهبری است»، خاطرنشان کرد: حکومت دست ضدانقلاب در شبکههای اجتماعی و ماهوارهای را برای اعتمادزایی از جامعه باز گذاشته است و ضدانقلاب به طور مستمر در حال تبلیغ علیه نظام هستند و القا میکنند که در کشور قحطی میشود و از مردم میخواهند کالاها را در خانههای خود انبار کنند. در مقابل این اقدامات، دولت باید جامعه را توجیه و اقناع کرده و با ارائه اطلاعات دقیق و مستمر، اقدامات دشمن را خنثی کند، اما دولت هیچ کاری انجام نمیدهد و مردم را به حال خود رها کرده تا آنها تحت تاثیر جنگ روانی ضدانقلاب قرار گیرند.
وی خاطرنشان کرد: در مقابل تبلیغات ضدانقلاب، هراز چندگاهی مسئولی از یک وزارتخانه میگوید که در کشور کالا به اندازه کافی وجود دارد و جای نگرانی نیست. در حالیکه این اظهارنظر نمیتواند با حجم گسترده تبلیغات منفی مقابله کند. وقتی صدها تیر به سوی افکار عمومی شلیک میشود، با یک تیر نمیتوان پاسخ آن را داد. پاسخگویی دولت و اقناع افکار عمومی ضعیف است. دولت سخنگو هم ندارد. سخن گفتن با مردم هر شش ماه هم چاره مشکلات نیست. در چنین شرایطی مردم اعتماد کافی را برای همراهی با دولت و حاکمیت بدست نمیآورند.
وی درخصوص سوال افکار عمومی درباره بازگرداندن اموال از مفسدان اقتصادی به بیتالمال بیان کرد: این مسائل باید به صورت شفاف از سوی سخنگویان قوا به مردم اطلاعرسانی شود. آگاهسازی و شفافسازی نقش مهمی در جلب اعتماد عمومی دارد. قطعا اموال، طلا وسکه از مفسدان اقتصادی گرفته شده است، اما تنها خبری که مردم داده میشود، خبر فساد و دزدی است، ولی از بازگردانده شدن اموال به بیتالمال نه رسانهها چیزی میگویند و نه دستگاههای مسئول اطلاعرسانی میکنند، بنابراین مردم فکر میکنند اموال از دست رفته است.
قطعا اموال، طلا وسکه از مفسدان اقتصادی گرفته شده، اما تنها خبری که مردم داده میشود، خبر فساد و دزدی است، ولی از بازگردانده شدن اموال به بیتالمال نه رسانهها چیزی میگویند ونه دستگاههای مسئول
این عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در پاسخ به این پرسش که چرا با وجود همه مشکلات اقتصادی، جامعه به سمتی که ترامپ و آمریکا میخواست یعنی ایجاد ناآرامی وآشوب حرکت نکرد؟ گفت: رهبر انقلاب در تبیین شرایط و اقناع افکار عمومی نقش بسیار مهمی داشتند. مردم هم متوجه شدند که مردم هم هدف تحریم آمریکا بوده و آنها با مردم ایران دشمنی دارند بنابراین مردم کنار دولت قرار گرفتند. مردم متوجه شدند که دولتمردان در حد توان خود برای حل مشکلات تلاش میکنند. مردم این تجربه را پیدا کردهاند که عمل به خواستنههای آمریکا به نفع کشور نبوده، بلکه ایستادگی در مقابل آمریکاست که منافع کشور را تامین میکند.